- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.281
Benim çocuklar arası 14 ay, bebeğim 5 aylıkken hamile kaldım benBenimde büyük oğlum 1,5 yaşındaydı kızıma hamile kaldığımda . Üstelik oğlum çok yaramaz , yerinde durmaz bir çocuktu. Ağlıyordum nasıl yapacagım iki cocukla diye. Ayrıca bahsetmişimdir , burda hiç kimsemin olmadığını.
Neyse kızım doğdu , allahım nasıl hayırlı bir evlattır bu , benimle yatar benimle kalkardı. Hiç abartı yok , gece zorla ben kaldırırdım , emzirmek icin. Sonra doktor boşver uyusun kilo alımı çok iyi dedi. Ya öyle bir bebekti ki hiç beni bi gün olsun yormadı.
Şimdi ise gece gündüz kedi köpek misali birbirini yiyorlar , o bebekten böyle bir çocuk olacağını rüyamda
Ben sinirlenirim, sinirlenince ağlama huyum var asabi insanım zaten ama o an biter.Ayni ben yemin ediyorummeshur lafim: kimse icin sinirlerimi yipratamam, kimse benden kiymetli degil
Vallahi bu da ayni nerdeyse. Benimkiler de 18 ay arali 2 pipili. Bence bu ruh haline sayelerinde eristik sagolsun yavrucuklarBenim çocuklar arası 14 ay, bebeğim 5 aylıkken hamile kaldım ben
Büyük oğlum kardeşi doğduğunda daha yürümüyor, konuşmuyordu.
Allahım ne günler geçirdim ben, ikiz olsaydı diye ne çok söylendim.
Sağlık olsun diye şuan diyebiliyorum ama akıl sağlığımı kaybetmemek mucizeydi.
Küçüğü emzirirken büyüğü bebek arabasında sallardım ya da büyük kucağımdayken küçüğün altını tek elle değiştirirdim.
Şimdi 4 ve 3 yaşındalar, tam biraz insan oldum, rahata erdim.
Ay ne mazi, düşündüm acıdım kendime
Ay ben genelde sinirlenmiyorum da yani reaksiyon gostermiyorum cogunlukla. Lafi koyup geciyorum, o kadar tepkimBen sinirlenirim, sinirlenince ağlama huyum var asabi insanım zaten ama o an biter.
Sinirlendim işte bitti gitti, bir kahve yapayım ohh diye devam ederim
Yalnız böyle olarak başkalarını çileden çıkarıyoruz, biliyorsun değil mi?
Bu kadar da olmaz nasıl insansın sen diye höykürüyorlar.
Delirmedik, dervişe mi ulaştık dersinVallahi bu da ayni nerdeyse. Benimkiler de 18 ay arali 2 pipili. Bence bu ruh haline sayelerinde eristik sagolsun yavrucuklar
Evet evet, nirvanaya ulasmis olabilirizDelirmedik, dervişe mi ulaştık dersin
Öldürmeyen, güçlendiriyor çok hakikatli bir sözmüş, tatbik ettik.
İki erkek bu jenerasyonda çok zor ya, Allah sana da sabır, güç kuvvet versin bacım.Evet evet, nirvanaya ulasmis olabiliriz
Aynen bende öyle . O yüzden çevredekiler bana sen gamsızsın ve arsızsın diyorlarAyni ben yemin ediyorummeshur lafim: kimse icin sinirlerimi yipratamam, kimse benden kiymetli degil
Mesela ben bugün annem tarafından yine ötelendim, değersizliğim yüzüme vuruldu, asabım bozuldu 3 dk sürdü.Aynen bende öyle . O yüzden çevredekiler bana sen gamsızsın ve arsızsın diyorlar. Arsız olmak hergün depresyon ilaçlarıyla yasamaktan iyidir diyorum . Hayatta her zaman bir B planı yarattığın sürece , bence hiç bir şey dert değil ...
Demi , hayat böyle seyleri kafaya yakacak kadar uzun değil.Mesela ben bugün annem tarafından yine ötelendim, değersizliğim yüzüme vuruldu, asabım bozuldu 3 dk sürdü.
Arkadaşımı aradım ‘annem böyle böyle yaptı’ diye kahkahalarla anlattım.
Oturup ağlayalım mı, hayat kısa hele üzülmek için aşırı kısa.
İşte artık gülüyoruz, sizde hastalık mevzusu varmış ama kendince iyilik adına konuşuyor, ne yapsın...Demi , hayat böyle seyleri kafaya yakacak kadar uzun değil.
Benim annemde demans hastası . Zavallı her aradığımda herseyi en az 10 kez sorar.
Zekası kıt olan abim anneme ayrıldığımızı söylemiş , kadında her defasında sanki yeni ayrılmışız gibi üzülüp duruyor, tekrar barışmamız icin baskı yapıyor. Bende tamam anne barışırız diyor konuyu kapatıyorum. Ama gelin görün bi dahaki aradığımda yine aynı seyleri söylüyorBuda benim traji komik çilem işte
benim annemde de var hareket olsun diye çamaşır serme görevi onda ama 5 kere sorar sereyim mi durulamaya attın mı diye.ama 70 i aşkın kadın halaa unutmamış nasılsa benim kıza fransızca öğretiyor.beyin çok acayip bir organnn .günün birinde beynimize takılan çiple onlarca dili öğrenmeden konuşabileceğiz ya da bazı meslekleri okumamız bile gerekmeyecek çip sayesinde zaten bilgili olacağız.ha ozaman işsizlik ne olur hiçç bilmiyorummmmDemi , hayat böyle seyleri kafaya yakacak kadar uzun değil.
Benim annemde demans hastası . Zavallı her aradığımda herseyi en az 10 kez sorar.
Zekası kıt olan abim anneme ayrıldığımızı söylemiş , kadında her defasında sanki yeni ayrılmışız gibi üzülüp duruyor, tekrar barışmamız icin baskı yapıyor. Bende tamam anne barışırız diyor konuyu kapatıyorum. Ama gelin görün bi dahaki aradığımda yine aynı seyleri söylüyorBuda benim traji komik çilem işte
Bende de var oOlmadı
Bendeki rahatlık da kimseye yok ha, üç hafta geçti.
Hamileysem zaten cinsiyet öğrenirim herhalde
Demanslar çok farklı oluyor. Kimi konuştuğu Türkçeyi bile unutuyor. Senin annen yakın zamanı unutuyor ozaman. Allah sabır ve kolaylık versin ...benim annemde de var hareket olsun diye çamaşır serme görevi onda ama 5 kere sorar sereyim mi durulamaya attın mı diye.ama 70 i aşkın kadın halaa unutmamış nasılsa benim kıza fransızca öğretiyor.beyin çok acayip bir organnn .günün birinde beynimize takılan çiple onlarca dili öğrenmeden konuşabileceğiz ya da bazı meslekleri okumamız bile gerekmeyecek çip sayesinde zaten bilgili olacağız.ha ozaman işsizlik ne olur hiçç bilmiyorummmm
Sen küçüksün ondandırİşte artık gülüyoruz, sizde hastalık mevzusu varmış ama kendince iyilik adına konuşuyor, ne yapsın...
Benimki bayağı komşunun kızı muamelesi yapıyor bana, şuan bir sağlık sıkıntım var bugün söyledim görüntülü konuşmada, ablam şok oldu o halimi görünce.
Annem bakmadı bile ‘otur sabaha kadar iç sigara öyle olursun zaten’ dedi
Ablam hapşırsa eve doktor getirir bu hatun işte, bir başını kaldırıp bakaydı kızı nasıl sorsaydı iyiydi ama öyle kabul ettim artık
Benim annem sizin de mi anneniz acabaİşte artık gülüyoruz, sizde hastalık mevzusu varmış ama kendince iyilik adına konuşuyor, ne yapsın...
Benimki bayağı komşunun kızı muamelesi yapıyor bana, şuan bir sağlık sıkıntım var bugün söyledim görüntülü konuşmada, ablam şok oldu o halimi görünce.
Annem bakmadı bile ‘otur sabaha kadar iç sigara öyle olursun zaten’ dedi
Ablam hapşırsa eve doktor getirir bu hatun işte, bir başını kaldırıp bakaydı kızı nasıl sorsaydı iyiydi ama öyle kabul ettim artık
Küçüğüm de sokaktaki kedinin yavrusu da değilim yaSen küçüksün ondandır
Her zaman mı aranız böyleydi ? Aklıma bir konu geldi bdv da. Kızın testi negatif çıkmış ama anne arayıp nasılsın diye sormamış mısKüçüğüm de sokaktaki kedinin yavrusu da değilim ya
O evde iki küçük çocuk var, bir merak et e nasıl yapıyorsun onlar ne halde deyiver.
Yalandan bir geçmiş olsun kızım de bari, bir şey istemeyeceğim zaten.
Bugünlük değersizlik dozumu annem sağolsun yine eksik etmedi, az daha kendimi normal insan sanıp şımaracaktım diyorum
Ablam olsanız dahi aynı anneye sahip olamayız, benimki bana acayip ablama melakeBenim annem sizin de mi anneniz acaba
O abla hala bekarmı acaba ?Ablam olsanız dahi aynı anneye sahip olamayız, benimki bana acayip ablama melake
40 yaşında ablama hala kıyamaz, iş miş yaptırmaz, elinde olsa ağzıyla besler çünkü.
Araba sürerken ablam yorulmasın diye kadın evden toplu taşıma kullanmaya çıkıyor yahu, neymiş ablam dinlenirmiş onun için araba mı sürsünmüş
Ben de bekarken taksiydim mesela ailemi geçin, eve gelen misafiri bile bana bıraktırırlardı uykumdan uyandırıp.
Çok komik bu aileler, gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?