- 3 Eylül 2018
- 9.275
- 49.604
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.301
Benimki hepimize aynı şükür (ay ne değişik bir şeye şükrettim)Ablam olsanız dahi aynı anneye sahip olamayız, benimki bana acayip ablama melake
40 yaşında ablama hala kıyamaz, iş miş yaptırmaz, elinde olsa ağzıyla besler çünkü.
Araba sürerken ablam yorulmasın diye kadın evden toplu taşıma kullanmaya çıkıyor yahu, neymiş ablam dinlenirmiş onun için araba mı sürsünmüş
Ben de bekarken taksiydim mesela ailemi geçin, eve gelen misafiri bile bana bıraktırırlardı uykumdan uyandırıp.
Çok komik bu aileler, gerçekten
Bana hep öyle.Her zaman mı aranız böyleydi ? Aklıma bir konu geldi bdv da. Kızın testi negatif çıkmış ama anne arayıp nasılsın diye sormamış mıs
Bence sevdigi kürkü yerden yere vurması gibi bişey buBenimki hepimize aynı şükür (ay ne değişik bir şeye şükrettim)
Sadece size böyle davranması neden acaba istenmeyen gebelik mi
Bence sevdigi kürkü yerden yere vurması gibi bişey bu
Ne kadar güzel. Ben bazı şeyleri terapiyle aşabildim.Bana hep öyle.
Daha doğrusu kendisi tuhaf bir insan, fazla bencil.
Ablama aşırı düşkündür, ablam bir yana dünya bir yana.
Allahtan takacak ya da kendimi bununla ölçecek insan değilim ama böyle biri olmasaydım psikolojik tedavi gerektirir cidden.
Bencede mantıklıfilmdelisi acaba çok güçlü karakter çizdi de annesi narin olan kızına kıyamadı diye düşündüm ben de
Evet bekar, başka şehirde ama şuan pandemiden aylardır ailemin yanında.O abla hala bekarmı acaba ?
Ahaha evet aldırmak istemişler beni defalarca bir sağlık sorunundan, doktor almamış.Benimki hepimize aynı şükür (ay ne değişik bir şeye şükrettim)
Sadece size böyle davranması neden acaba istenmeyen gebelik mi
Ablan evlense bence bu kadar üstüne düşmeyecek.Evet bekar, başka şehirde ama şuan pandemiden aylardır ailemin yanında.
Gideli 1 sene olmuştu.
Gitmese de aynı yani, değişmez bu durum.
Ahaha evet aldırmak istemişler beni defalarca bir sağlık sorunundan, doktor almamış.
Geçerli bir neden aramıyorum valla 13 yaşında evladını yatılı okula kendi çıkarları için bırakan kadından zaten mantıklı bir cevap bulamam.
Sizin ablanızla aranız nasılEvet bekar, başka şehirde ama şuan pandemiden aylardır ailemin yanında.
Gideli 1 sene olmuştu.
Gitmese de aynı yani, değişmez bu durum.
Ahaha evet aldırmak istemişler beni defalarca bir sağlık sorunundan, doktor almamış.
Geçerli bir neden aramıyorum valla 13 yaşında evladını yatılı okula kendi çıkarları için bırakan kadından zaten mantıklı bir cevap bulamam.
Ay kıyamaz tabii prensesimiz o bizimfilmdelisi acaba çok güçlü karakter çizdi de annesi narin olan kızına kıyamadı diye düşündüm ben de
Ablası para kazaniyorsa ondandır bence bu ilgi alakaAblan evlense bence bu kadar üstüne düşmeyecek.
Boşandı ablam yıllar oldu valla o zaman da düşkündü ya.Ablan evlense bence bu kadar üstüne düşmeyecek.
Çok iyi anlıyorum. Annemi anlamaya çalışsam da artık öyle bir kadın kabul etsem de bazen dilimi tutamıyorum he deyip geçemiyorum. Bir şey değişiyor mu hayır.Ay kıyamaz tabii prensesimiz o bizim
Şaka bir yana o da ayrı bir travma. Kendi büyütememiş ablamı, hastanede yatmış yıllarda annem, aldığında 4 yaşmış neredeyse.
Ben kendim zaten durumu anlıyorum, hak da veriyorum, her şey aleni ama bari kabul et işte
Aramada ‘sağol anne ya bu ilgi alakanla şuan kendimi daha iyi hissediyorum iyi ki varsın bak iyileştirdin beni’ dedim, bana cevap olarak ‘ay ne yapsam yaranamıyorum yasak var zaten off iyice delirdin çocuklardan sen’ oldu.
Hayır arkadaşım ben delirmedim, her normal insan gibi sokaktaki adama bile geçmiş olsun deriz değil mi, onu bekledim ve avcumu yaladım.
Kocamla yarım saat güldük bu itilmişliğime
Peki annenin neden böyle davrandığını sordun mu ?Boşandı ablam yıllar oldu valla o zaman da düşkündü ya.
2 senede 10 kere yanına gitti başka şehre, ben beş dk uzağındayım bana o kadar gelmemiştir senelerdir
tabii canım asla değişmez de insan taş olsa çatlıyor.Çok iyi anlıyorum. Annemi anlamaya çalışsam da artık öyle bir kadın kabul etsem de bazen dilimi tutamıyorum he deyip geçemiyorum. Bir şey değişiyor mu hayır.
Psikoloğa söylediğim şey "anne olmak istiyorum ama anneme benzemek istemiyorum"tabii canım asla değişmez de insan taş olsa çatlıyor.
20 kere göz yumda birinde illa söylüyor ve nankör oluyor, he deyip geçiyoruz ne yapalım
Şu hayattaki tek korkum yaşlanınca anneme benzemek.
Elle tutulur tatmin edici bşr cevap alabileceğini sanmıyorum amaPeki annenin neden böyle davrandığını sordun mu ?
Bence benzemezsin. Annenin hatalarını biliyorsun ve sen de bu hataları kolay kolay yapmazsın.tabii canım asla değişmez de insan taş olsa çatlıyor.
20 kere göz yumda birinde illa söylüyor ve nankör oluyor, he deyip geçiyoruz ne yapalım
Şu hayattaki tek korkum yaşlanınca anneme benzemek.
Kabul etmiyor ki ayol bir şekilde davrandığını?Peki annenin neden böyle davrandığını sordun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?