geyik bizim işimiz

Benimki hepimize aynı şükür (ay ne değişik bir şeye şükrettim)
Sadece size böyle davranması neden acaba istenmeyen gebelik mi

Her zaman mı aranız böyleydi ? Aklıma bir konu geldi bdv da. Kızın testi negatif çıkmış ama anne arayıp nasılsın diye sormamış mıs
Bana hep öyle.
Daha doğrusu kendisi tuhaf bir insan, fazla bencil.
Ablama aşırı düşkündür, ablam bir yana dünya bir yana.
Allahtan takacak ya da kendimi bununla ölçecek insan değilim ama böyle biri olmasaydım psikolojik tedavi gerektirir cidden.

Ne kadar güzel. Ben bazı şeyleri terapiyle aşabildim.

O abla hala bekarmı acaba ?
Evet bekar, başka şehirde ama şuan pandemiden aylardır ailemin yanında.
Gideli 1 sene olmuştu.
Gitmese de aynı yani, değişmez bu durum.
Benimki hepimize aynı şükür (ay ne değişik bir şeye şükrettim)
Sadece size böyle davranması neden acaba istenmeyen gebelik mi
Ahaha evet aldırmak istemişler beni defalarca bir sağlık sorunundan, doktor almamış.

Geçerli bir neden aramıyorum valla 13 yaşında evladını yatılı okula kendi çıkarları için bırakan kadından zaten mantıklı bir cevap bulamam.

Ablan evlense bence bu kadar üstüne düşmeyecek.

Sizin ablanızla aranız nasıl

filmdelisi acaba çok güçlü karakter çizdi de annesi narin olan kızına kıyamadı diye düşündüm ben de
Ay kıyamaz tabii prensesimiz o bizim

Şaka bir yana o da ayrı bir travma. Kendi büyütememiş ablamı, hastanede yatmış yıllarca annem, aldığında 4 yaşmış neredeyse.
Ben kendim zaten durumu anlıyorum, hak da veriyorum, her şey aleni ama bari kabul et işte
Aramada ‘sağol anne ya bu ilgi alakanla şuan kendimi daha iyi hissediyorum iyi ki varsın bak iyileştirdin beni’ dedim, bana cevap olarak ‘ay ne yapsam yaranamıyorum yasak var zaten off iyice delirdin çocuklardan sen’ oldu.
Hayır arkadaşım ben delirmedim, her normal insan gibi sokaktaki adama bile geçmiş olsun deriz değil mi, onu bekledim ve avcumu yaladım.

Kocamla yarım saat güldük bu itilmişliğime

Çok iyi anlıyorum. Annemi anlamaya çalışsam da artık öyle bir kadın kabul etsem de bazen dilimi tutamıyorum he deyip geçemiyorum. Bir şey değişiyor mu hayır.

Çok iyi anlıyorum. Annemi anlamaya çalışsam da artık öyle bir kadın kabul etsem de bazen dilimi tutamıyorum he deyip geçemiyorum. Bir şey değişiyor mu hayır.
tabii canım asla değişmez de insan taş olsa çatlıyor.
20 kere göz yumda birinde illa söylüyor ve nankör oluyor, he deyip geçiyoruz ne yapalım

Şu hayattaki tek korkum yaşlanınca anneme benzemek.

20 kere göz yumda birinde illa söylüyor ve nankör oluyor, he deyip geçiyoruz ne yapalım

Psikoloğa söylediğim şey "anne olmak istiyorum ama anneme benzemek istemiyorum"
Sanırım annesiyle sorun yaşayan aklı başında herkes bundan korkar.

Bence benzemezsin. Annenin hatalarını biliyorsun ve sen de bu hataları kolay kolay yapmazsın.
Benim annemde çok kısıtlayıcı bir anneydi. Bence tam tersi çocuklarımı olabildiğince serbest ve özgüvenleri yüksek şekilde yetiştiriyorum. Ben bunları yaşayamadım ama siz yaşayın diyorum. Kızım hep der , iyiki sen benim annemsin diye

Peki annenin neden böyle davrandığını sordun mu ?
Kabul etmiyor ki ayol bir şekilde davrandığını?
Ya sevgisiz bir kadın değil asla, kötü büyüdüm falan diyemem aksine el bebek gül bebek büyüdük ama büyüyünce anlar oldum işte.

Geçen kavga ettik senin çocukları ben büyüttüm dedi bana, anne dedim doğum yapınca geldin onu mu sayıyorsun, evet dedi tam 17 gün(ki bu kadar süre asla durmadı) yanında durdum senin dedi.
Annemle evim arası 5 km, çocuklarımı o büyütmüş.
Algı böyle yani, canım sıkılınca düşünüyorum eğleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…