geyik bizim işimiz

Bende arada annemle tartışırdım . Sonra aradan bir kaç gün geçer arardım. Allahtan ikimizde unuturduk tartıştığımızı

Öyle ama belki hayatlı olduğunun farkında bile değildir ...
Yani benim annem asla ama asla ruhumuzda açtığı yaraları kabul etmiyor. O mükemmel bir anne ama biz kıymet bilmeyen nankör evlatlarız. Biraz daha konuyu uzatırsan beddua ediyor hem de çok ağır şekilde. Artık konuşarak çözülmeyecek durumda olduğunu biliyorum. Kendim umutsuz olduğımdan öyle düşündüm

gecikecekmiş bakan açıkladı ya .zaten gelen dozlar çok az kime yetecek işe yarayacak mı?kışın evde olmak neyse de bahara ben gezmek istiyorum insanca yaşamak istiyorum artık
İki gün gecikecek demişti bu akşam bı tivitinde sanki .

Bende aşıdan korkuyorum ya gelince vurunmak istemiyorum ..yaptırımlar olmazsa

Annemin annesi aşırı bencil merhametsiz asla evlatlarını düşünmeyen bir kadın. Annem o kadar değil şükür ama benim annem böyle ben ne kadar size düşkün üzerinize titreyen bir kadınım diye düşünüyor. Sorun şu ki değil değiil

Demek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları var

Demek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları var
ben deki babaaa ama travma olmadı umrumda değil çünkü benim için yaşayan bir ölüdür öyle de kalacakkk.ama kızıma süper bir baba buldumm .çocuk sevgiyi doya doya alıyor şanslı

Psikoloğa söylediğim şey "anne olmak istiyorum ama anneme benzemek istemiyorum"
Sanırım annesiyle sorun yaşayan aklı başında herkes bundan korkar.
Aileler bilinçsiz, ne gibi travmalara sebep olacaklarını bilmeden harala gürele yaşamışlar hep.
Şuan iki evladım var, birini öpsem öbürü içeride olsa içim el vermiyor, gidip onu da öpüp geliyorum.
Birinin ihtiyacı olan bir şeyi alsam, öbürü üzülmesin diye ona da bir şey alıyorum.

Tabaklarına aynı sayıda yemek koyuyorum, evet deli gibi barbunya sasıyorum, verdiğim bonibonu bile ayrı renk aynı sayı yapıyorum.
Hak geçmemesi adına inanılmaz titiz davranıyorum.

kimi bilemez kimi bulamaz oldu bu durum
Nazar etme nolur bekle haziranda seninde olur . Şaka bir yana ama bu aşı olayı iyice mide bulandırmaya başladı. Her bir yerde farklı teoriler var. Yok cin yok Alman yok Afrika aşısı diye . Seytan diyor git sende bul bişeyler sür piyasaya fanfini fon aşısı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…