- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.321
Öyle ama belki hayatlı olduğunun farkında bile değildir ...Elle tutulur tatmin edici bşr cevap alabileceğini sanmıyorum ama
Nasıl bize asi yok ? Noldu ki asilarabu aşı işi ne olacak asıl burda gülüp eğleniyoruz da.haziran bile gelse bize aşı yok.psikolojiler bitik sabırlar tükendi ben de.
Sus sus ağzından yel alsın, zaten ertelendi gelmesi, bir iki gün diyorlar ama sorun mu çıktı nedir...bu aşı işi ne olacak asıl burda gülüp eğleniyoruz da.haziran bile gelse bize aşı yok.psikolojiler bitik sabırlar tükendi ben de.
gecikecekmiş bakan açıkladı ya .zaten gelen dozlar çok az kime yetecek işe yarayacak mı?kışın evde olmak neyse de bahara ben gezmek istiyorum insanca yaşamak istiyorum artıkNasıl bize asi yok ? Noldu ki asilara
Bende arada annemle tartışırdım . Sonra aradan bir kaç gün geçer arardım. Allahtan ikimizde unuturduk tartıştığımızıKabul etmiyor ki ayol bir şekilde davrandığını?
Ya sevgisiz bir kadın değil asla, kötü büyüdüm falan diyemem aksine el bebek gül bebek büyüdük ama büyüyünce anlar oldum işte.
Geçen kavga ettik senin çocukları ben büyüttüm dedi bana, anne dedim doğum yapınca geldin onu mu sayıyorsun, evet dedi tam 17 gün(ki bu kadar süre asla durmadı) yanında durdum senin dedi.
Annemle evim arası 5 km, çocuklarımı o büyütmüş.
Algı böyle yani, canım sıkılınca düşünüyorum eğleniyorum
Yani benim annem asla ama asla ruhumuzda açtığı yaraları kabul etmiyor. O mükemmel bir anne ama biz kıymet bilmeyen nankör evlatlarız. Biraz daha konuyu uzatırsan beddua ediyor hem de çok ağır şekilde. Artık konuşarak çözülmeyecek durumda olduğunu biliyorum. Kendim umutsuz olduğımdan öyle düşündümÖyle ama belki hayatlı olduğunun farkında bile değildir ...
İki gün gecikecek demişti bu akşam bı tivitinde sanki .gecikecekmiş bakan açıkladı ya .zaten gelen dozlar çok az kime yetecek işe yarayacak mı?kışın evde olmak neyse de bahara ben gezmek istiyorum insanca yaşamak istiyorum artık
Burda bütün aşıya başlamışlar , ama ben aşı maşı istemiyorumNasıl bize asi yok ? Noldu ki asilara
Annemin annesi aşırı bencil merhametsiz asla evlatlarını düşünmeyen bir kadın. Annem o kadar değil şükür ama benim annem böyle ben ne kadar size düşkün üzerinize titreyen bir kadınım diye düşünüyor. Sorun şu ki değil değiilBence benzemezsin. Annenin hatalarını biliyorsun ve sen de bu hataları kolay kolay yapmazsın.
Benim annemde çok kısıtlayıcı bir anneydi. Bence tam tersi çocuklarımı olabildiğince serbest ve özgüvenleri yüksek şekilde yetiştiriyorum. Ben bunları yaşayamadım ama siz yaşayın diyorum. Kızım hep der , iyiki sen benim annemsin diye
Bende bendeBurda bütün aşıya başlamışlar , ama ben aşı maşı istemiyorum
kimi bilemez kimi bulamaz oldu bu durumBurda bütün aşıya başlamışlar , ama ben aşı maşı istemiyorum
Demek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları varYani benim annem asla ama asla ruhumuzda açtığı yaraları kabul etmiyor. O mükemmel bir anne ama biz kıymet bilmeyen nankör evlatlarız. Biraz daha konuyu uzatırsan beddua ediyor hem de çok ağır şekilde. Artık konuşarak çözülmeyecek durumda olduğunu biliyorum. Kendim umutsuz olduğımdan öyle düşündüm
Şşşş ceycey duymasın , valla paralar seniBende bende
Gerçekten ne verecekler vücudumuza diye kafamda kurup duruyorum belki doğru düşünüyorum belki yanlış
Benim travmalar abla.Demek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları var
Maalesef. Bile isteye kötülük ettiklerini düşünmüyorum tabi ki ama insan artık bir yerden sonra ya ben nerde yanlış yapıyorum demeli. Ama demiyorlar.Demek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları var
ben deki babaaa ama travma olmadı umrumda değil çünkü benim için yaşayan bir ölüdür öyle de kalacakkk.ama kızıma süper bir baba buldumm .çocuk sevgiyi doya doya alıyor şanslıDemek bir çoğumuzun geçmişte anneye dayalı yaşadığı travmaları var
Cevap vermedi zaten. Sakinlesmeye çalışıyor görmemiş gibi yapıyorŞşşş ceycey duymasın , valla paralar seni
yok valla ben de şaşkınım artık.herkes ayrı konuşuyor bu konuda kafam oldu çorbaŞşşş ceycey duymasın , valla paralar seni
Aileler bilinçsiz, ne gibi travmalara sebep olacaklarını bilmeden harala gürele yaşamışlar hep.Psikoloğa söylediğim şey "anne olmak istiyorum ama anneme benzemek istemiyorum"
Sanırım annesiyle sorun yaşayan aklı başında herkes bundan korkar.
Nazar etme nolur bekle haziranda seninde olurkimi bilemez kimi bulamaz oldu bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?