geyik bizim işimiz

Şimdi hakkını yiyemem annem de bize eşit şekilde psikolojik baskı yaptı.

ben deki babaaa ama travma olmadı umrumda değil çünkü benim için yaşayan bir ölüdür öyle de kalacakkk.ama kızıma süper bir baba buldumm .çocuk sevgiyi doya doya alıyor şanslı
Benim babamda öyle maalesef . Evlat sevgisi nedir bilmez. Geçenlerde benim adımı bile hatırlayamamıs, şu bizim İsveç’teki kızın ismi neydi diye sormuş

İki gün gecikecek demişti bu akşam bı tivitinde sanki .

Bende aşıdan korkuyorum ya gelince vurunmak istemiyorum ..yaptırımlar olmazsa
Mutlaka olmalısın aşı, çok araştırdım ve şuan en güvenilir aşı bana göre çin aşısı.
Sürekli mutasyona uğrayan bir virüsle başetmenin ilk etapta başka yolu yok.

Cevap vermedi zaten. Sakinlesmeye çalışıyor görmemiş gibi yapıyor
bdv de şimdi bir konu gördüm de ona şaşırdım.kadın evlenip ayrılmış.sonra bir adamla tanışmış arkadaş vasıtasıyla ama adamla nerede tanışmış derseniz cezaevinde tanışmış adam mahkummuş daha da 4 yılı varmış çıkmasına.bu nefes alsın yeterlikten de fenaa bir durummmm

Boyle bir cinsel çekim var sucluya aşık olma

Mutlaka olmalısın aşı, çok araştırdım ve şuan en güvenilir aşı bana göre çin aşısı.
Sürekli mutasyona uğrayan bir virüsle başetmenin ilk etapta başka yolu yok.
Ama niye çin aşısı.neden alman aşısı değil.cin niye vurunmiyor o zaman.

Aydınlanmak istiyorum

Okudum bende mahkumiyet sebebini açıklamamıştı.

Acaba pandemi döneminde işsiz kaldı da hikaye filan mı yazıyor.
Burada olay orgulerinden parça parça paylaşıp nabzimizi ölçüp halkın tepkisine göre yazacak yada değiştirecek mi acaba kitaptaki bir kısmı

Ha bizde fiziksel şiddet de vardı (öyle terlikle popoya vurmalı falan değil hakiki şiddet) ama onlar canımı acıtmıyor şimdi düşününce çok garip.

Ama niye çin aşısı.neden alman aşısı değil.cin niye vurunmiyor o zaman.

Aydınlanmak istiyorum
Biri geleneksel aşı, bildiğimiz ölü virüslerden elde edilen ki bu çin aşısı.
Uzun süreç sonunda elde edilen bir sonuç.

Alman aşısı ise mRna aşısı, canlı virüs teknoloji yoluyla yapıldı.
30 senelik çalışma ürünü denilme sebebi bu.
İlk defa deneniyor teknoloji olarak ve yapımı deposu kolay.

Halbuki biz hep geleneksel aşı olduk, ölü virüslere maruz kaldık.

çay içmişler tanışınca ama nerde cezaevinde yav neresi cinsel çekim .bari dışarda olan ıssız adam bulaydı bundan kat kat iyi
Aynen ama işte cekmis bir kere.
Ay seyi okumadın mı bugün hani bir kizi oldurup oldurmedigi belli olmayan bir cocuk var mugeye cikti. Bir ton kiz ona ciplak fotosunu atip bulusma istemis. Hesabını hackleyenler paylasmis

almanlar kolay kolay kataküllüye gelmez bulsam ben alman aşısını tercih ederim

Yavas yavas virusun kendi olusmadigina inanacağım sanirim
Geçenlerde önce benim kız sonra ben salya sümük olduk. Test yaptık negatif çıktı. Sonra düşündüm , nezle bile bukadar kolay bulaşıyor sa coronayı biz hayli hayli gecirmişizdir . Haftaya antikor testi yaptıracağım bakalım ne çıkacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…