- 3 Eylül 2018
- 9.275
- 49.608
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.341
Şimdi hakkını yiyemem annem de bize eşit şekilde psikolojik baskı yaptı.Aileler bilinçsiz, ne gibi travmalara sebep olacaklarını bilmeden harala gürele yaşamışlar hep.
Şuan iki evladım var, birini öpsem öbürü içeride olsa içim el vermiyor, gidip onu da öpüp geliyorum.
Birinin ihtiyacı olan bir şeyi alsam, öbürü üzülmesin diye ona da bir şey alıyorum.
Tabaklarına aynı sayıda yemek koyuyorum, evet deli gibi barbunya sasıyorum, verdiğim bonibonu bile ayrı renk aynı sayı yapıyorum.
Hak geçmemesi adına inanılmaz titiz davranıyorum.
Benim babamda öyle maalesef . Evlat sevgisi nedir bilmez. Geçenlerde benim adımı bile hatırlayamamıs, şu bizim İsveç’teki kızın ismi neydi diye sormuşben deki babaaa ama travma olmadı umrumda değil çünkü benim için yaşayan bir ölüdür öyle de kalacakkk.ama kızıma süper bir baba buldumm .çocuk sevgiyi doya doya alıyor şanslı
Yavas yavas virusun kendi olusmadigina inanacağım sanirimbu aşı işi ne olacak asıl burda gülüp eğleniyoruz da.haziran bile gelse bize aşı yok.psikolojiler bitik sabırlar tükendi ben de.
Mutlaka olmalısın aşı, çok araştırdım ve şuan en güvenilir aşı bana göre çin aşısı.İki gün gecikecek demişti bu akşam bı tivitinde sanki .
Bende aşıdan korkuyorum ya gelince vurunmak istemiyorum ..yaptırımlar olmazsa
bdv de şimdi bir konu gördüm de ona şaşırdım.kadın evlenip ayrılmış.sonra bir adamla tanışmış arkadaş vasıtasıyla ama adamla nerede tanışmış derseniz cezaevinde tanışmış adam mahkummuş daha da 4 yılı varmış çıkmasına.bu nefes alsın yeterlikten de fenaa bir durummmmCevap vermedi zaten. Sakinlesmeye çalışıyor görmemiş gibi yapıyor
Boyle bir cinsel çekim var sucluya aşık olmabdv de şimdi bir konu gördüm de ona şaşırdım.kadın evlenip ayrılmış.sonra bir adamla tanışmış arkadaş vasıtasıyla ama adamla nerede tanışmış derseniz cezaevinde tanışmış adam mahkummuş daha da 4 yılı varmış çıkmasına.bu nefes alsın yeterlikten de fenaa bir durummmm
Ama niye çin aşısı.neden alman aşısı değil.cin niye vurunmiyor o zaman.Mutlaka olmalısın aşı, çok araştırdım ve şuan en güvenilir aşı bana göre çin aşısı.
Sürekli mutasyona uğrayan bir virüsle başetmenin ilk etapta başka yolu yok.
Okudum bende mahkumiyet sebebini açıklamamıştı.bdv de şimdi bir konu gördüm de ona şaşırdım.kadın evlenip ayrılmış.sonra bir adamla tanışmış arkadaş vasıtasıyla ama adamla nerede tanışmış derseniz cezaevinde tanışmış adam mahkummuş daha da 4 yılı varmış çıkmasına.bu nefes alsın yeterlikten de fenaa bir durummmm
Acaba pandemi döneminde işsiz kaldı da hikaye filan mı yazıyor.bdv de şimdi bir konu gördüm de ona şaşırdım.kadın evlenip ayrılmış.sonra bir adamla tanışmış arkadaş vasıtasıyla ama adamla nerede tanışmış derseniz cezaevinde tanışmış adam mahkummuş daha da 4 yılı varmış çıkmasına.bu nefes alsın yeterlikten de fenaa bir durummmm
Ha bizde fiziksel şiddet de vardı (öyle terlikle popoya vurmalı falan değil hakiki şiddetAileler bilinçsiz, ne gibi travmalara sebep olacaklarını bilmeden harala gürele yaşamışlar hep.
Şuan iki evladım var, birini öpsem öbürü içeride olsa içim el vermiyor, gidip onu da öpüp geliyorum.
Birinin ihtiyacı olan bir şeyi alsam, öbürü üzülmesin diye ona da bir şey alıyorum.
Tabaklarına aynı sayıda yemek koyuyorum, evet deli gibi barbunya sasıyorum, verdiğim bonibonu bile ayrı renk aynı sayı yapıyorum.
Hak geçmemesi adına inanılmaz titiz davranıyorum.
çay içmişler tanışınca ama nerde cezaevinde yav neresi cinsel çekim .bari dışarda olan ıssız adam bulaydı bundan kat kat iyiBoyle bir cinsel çekim var sucluya aşık olma
Bak olumsuzda olsa adilmişŞimdi hakkını yiyemem annem de bize eşit şekilde psikolojik baskı yaptı.
Bu kaçıncı level yaBenim babamda öyle maalesef . Evlat sevgisi nedir bilmez. Geçenlerde benim adımı bile hatırlayamamıs, şu bizim İsveç’teki kızın ismi neydi diye sormuş
Tabi canım annem mikemmel bir annedir ne sandınızBak olumsuzda olsa adilmiş
Biri geleneksel aşı, bildiğimiz ölü virüslerden elde edilen ki bu çin aşısı.Ama niye çin aşısı.neden alman aşısı değil.cin niye vurunmiyor o zaman.
Aydınlanmak istiyorum
Aynen ama işte cekmis bir kere.çay içmişler tanışınca ama nerde cezaevinde yav neresi cinsel çekim .bari dışarda olan ıssız adam bulaydı bundan kat kat iyi
almanlar kolay kolay kataküllüye gelmez bulsam ben alman aşısını tercih ederimBiri geleneksel aşı, bildiğimiz ölü virüslerden elde edilen ki bu çin aşısı.
Uzun süreç sonunda elde edilen bir sonuç.
Alman aşısı ise mRna aşısı, canlı virüs teknoloji yoluyla yapıldı.
30 senelik çalışma ürünü denilme sebebi bu.
İlk defa deneniyor teknoloji olarak ve yapımı deposu kolay.
Halbuki biz hep geleneksel aşı olduk, ölü virüslere maruz kaldık.
Boyle bir cinsel çekim var sucluya aşık olma
Geçenlerde önce benim kız sonra ben salya sümük olduk. Test yaptık negatif çıktı. Sonra düşündüm , nezle bile bukadar kolay bulaşıyor sa coronayı biz hayli hayli gecirmişizdir . Haftaya antikor testi yaptıracağım bakalım ne çıkacak ...Yavas yavas virusun kendi olusmadigina inanacağım sanirim
Mükemmel üç ablaniZ da olabilirdi öyle demeyinTabi canım annem mikemmel bir annedir ne sandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?