- 3 Eylül 2018
- 9.275
- 49.608
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.541
Hayır kesinlikle İsveç'teki kola daha farklıdır burda malzemeden çalıyorlardır sonuçta İsveç bu boru mu burası Türkiye her şeyin kötüsü burdadırKolaların hepsi kendi ülkelerinde aynı formülde üretiliyor . Kola içmediğim icin tatlarının nasıl olduğunu bilmiyorum .
Neden sağlıklı besleniyorsun. Kola içmediğim icin tatlarının nasıl olduğunu bilmiyorum .
yememmmmmmmHerifler degil kiz bizde o basrolden konuştuk alt tarafi
Tabi canım, sert seven kadın çok. Hatta manyak seven kadında çok , bdv çok örneğine gördümTabii travmatikti onun ama travmatik olmayadabilirdi.
Bundan hoslanan kadinda var ama karşılık denk gelirse iyi kiz cok istekli degildi o kötü oldu.libido dusurucu etken olarak cunku uzuluyor tabi insan
Deniz ati icin uzuldum ama en azindan cope de gitmemis oldu bedeniSahiden bak
Yani aynen öyleTabi canım, sert seven kadın çok. Hatta manyak seven kadında çok , bdv çok örneğine gördüm
Behzat ç elin herifi değil mievli barklı kadınlarsınız deminden beri elin heriflerini konuşuyorsunuz tüüüüü tüüüüüüüü.ben sadece behzat Ç. dedim farkındaysanız
Niye konuşamazmıyız??? Hem biz sanattan konuşuyoruz o ayrı bişeyevli barklı kadınlarsınız deminden beri elin heriflerini konuşuyorsunuz tüüüüü tüüüüüüüü.ben sadece behzat Ç. dedim farkındaysanız
Yabanci ulkelerde cok farkli kolalar var aroma olarak ondan bahsetti arkadas bence.Kolaların hepsi kendi ülkelerinde aynı formülde üretiliyor . Kola içmediğim icin tatlarının nasıl olduğunu bilmiyorum .
Iki dakka da kivama geldi bakNiye konuşamazmıyız??? Hem biz sanattan konuşuyoruz o ayrı bişey. Ayrıca ben bekarım . Bu arada adam sadist madistti ama çok seksiydi
Hay allah çok güldüm. Öyle diyorsan öyledir , ne diyimHayır kesinlikle İsveç'teki kola daha farklıdır burda malzemeden çalıyorlardır sonuçta İsveç bu boru mu burası Türkiye her şeyin kötüsü burdadır
Deniz ati icin uzuldum ama en azindan cope de gitmemis oldu bedeni
Senin hmmmmbenim behzat ç.netflix de 8 numara çatlayınn.adam hala favoriiiii
Hayır kesinlikle İsveç'teki kola daha farklıdır burda malzemeden çalıyorlardır sonuçta İsveç bu boru mu burası Türkiye her şeyin kötüsü burdadır
Tipisiszin teki ,belliki onu erkekten saymıyorBehzat ç elin herifi değil mi
Öyledir bilemem ben cahilimöyle çünkü
angaralı hemşerim sayılır.Behzat ç elin herifi değil mi
Tüü evli barklı kadın elin yağlı saçlı herifine benim mi dedin senbenim behzat ç.netflix de 8 numara çatlayınn.adam hala favoriiiii
Ya her yerin suyu farklı bu bile tadını değiştirir . Tabiki tadları aynı olmaz . Ama ben Türkiye’deki iyi yada kötü diyemem . Kola içen biri değilim çünküYabanci ulkelerde cok farkli kolalar var aroma olarak ondan bahsetti arkadas bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?