- 10 Nisan 2014
- 43.943
- 116.700
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.561
sonunda beni anlayan olduuuuuTipisiszin teki ,belliki onu erkekten saymıyor
Şimdi bu kırbaçlı sıkıştırmalı adama sulananlar sırf aynı memleketli deği diye mi kaybediyor vah vahangaralı hemşerim sayılır.
heaaaaaaa heeeeee benimSenin hmmmm
elbette memleketli olmadığı için elin herifi oluyor otomatikmanŞimdi bu kırbaçlı sıkıştırmalı adama sulananlar sırf aynı memleketli deği diye mi kaybediyor vah vah
Klasiginin tadini bilemem belki degiskenlik gösterir. Tabii alkolde bile şehir farki oluyor sudan bilmem neden. Ama aromalilari gördüm tanitimlarda misal cinde acayip degisik aromali kolalar var.Ya her yerin suyu farklı bu bile tadını değiştirir . Tabiki tadları aynı olmaz . Ama ben Türkiye’deki iyi yada kötü diyemem . Kola içen biri değilim çünkü
Memlektli olunca sikinti yok yanielbette memleketli olmadığı için elin herifi oluyor otomatikman
Oovv aşırı mantıklıelbette memleketli olmadığı için elin herifi oluyor otomatikman
Ay şimdi cin demişken canın da cekmiştir senin , nede olsa hamilesinKlasiginin tadini bilemem belki degiskenlik gösterir. Tabii alkolde bile şehir farki oluyor sudan bilmem neden. Ama aromalilari gördüm tanitimlarda misal cinde acayip degisik aromali kolalar var.
Ben Dubai ve İtalya'ya gittim inanılmaz kolalar çaylar hatta meyveli peynirler filan gördüm .Klasiginin tadini bilemem belki degiskenlik gösterir. Tabii alkolde bile şehir farki oluyor sudan bilmem neden. Ama aromalilari gördüm tanitimlarda misal cinde acayip degisik aromali kolalar var.
Benim çektiAy şimdi cin demişken canın da cekmiştir senin , nede olsa hamilesin
Ne gibi mesela ?Bu değişik tatlar arz talep meselesi sanırım biraz. Yani çinde çok satılan şey türkiyede satılır mı
Mesela ?Bu değişik tatlar arz talep meselesi sanırım biraz. Yani çinde çok satılan şey türkiyede satılır mı
Ben var sana good night dilemekben var uyumak siz var ne isterse yapmak .ben demek iyi geceler
Tek bir şey olarak düşünmedim farklı aromalı kola ya da işte bize farklı gelebilecek bir tat. Çoğunluğun alacağını ön görmüyorlarsa gelmiyordur diye düşündüm. Tabiki pazarlama stratejilerini bilmiyorum sadece tahminNe gibi mesela ?
Hamilelerin caninin cekmesi dogal bi durum asermek diye bir sey. Benim basima 2 kez geldi ama oyle yercekimsiz ortamda erik yiyiim cilek tadi gelsin demedim.Ay şimdi cin demişken canın da cekmiştir senin , nede olsa hamilesin
Niye kız ? Allah korusunIsin sonunda topigi sildirmemiz gerekebilir arkadaslar
Tabi onunla alakali. Damak zevki tamamen yaniBu değişik tatlar arz talep meselesi sanırım biraz. Yani çinde çok satılan şey türkiyede satılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?