geyik bizim işimiz

Ya her yerin suyu farklı bu bile tadını değiştirir . Tabiki tadları aynı olmaz . Ama ben Türkiye’deki iyi yada kötü diyemem . Kola içen biri değilim çünkü
Klasiginin tadini bilemem belki degiskenlik gösterir. Tabii alkolde bile şehir farki oluyor sudan bilmem neden. Ama aromalilari gördüm tanitimlarda misal cinde acayip degisik aromali kolalar var.

Klasiginin tadini bilemem belki degiskenlik gösterir. Tabii alkolde bile şehir farki oluyor sudan bilmem neden. Ama aromalilari gördüm tanitimlarda misal cinde acayip degisik aromali kolalar var.
Ben Dubai ve İtalya'ya gittim inanılmaz kolalar çaylar hatta meyveli peynirler filan gördüm .

Bir çoğu da aslinda damak tadima asssla uymasa da farklılık görünce çok takdir ediyorum

Ne gibi mesela ?
Tek bir şey olarak düşünmedim farklı aromalı kola ya da işte bize farklı gelebilecek bir tat. Çoğunluğun alacağını ön görmüyorlarsa gelmiyordur diye düşündüm. Tabiki pazarlama stratejilerini bilmiyorum sadece tahmin

Ay şimdi cin demişken canın da cekmiştir senin , nede olsa hamilesin
Hamilelerin caninin cekmesi dogal bi durum asermek diye bir sey. Benim basima 2 kez geldi ama oyle yercekimsiz ortamda erik yiyiim cilek tadi gelsin demedim.
Yemek konularinda hamile olmasam da konusmayi sevmiyorum. Alan var alamayan var bulabilen var bulamayan var diye ama burda artik cok döndüğündn konusu 2-3kez uyuzluguna girdim muhabbete.

He biri hamileyim canim ceker dese saygi duyarim ama tabi kisisel bir dusunce herkes duymak zorunda degil.

Yedigin ictigin sana kalsin bana gezdigini anlat diyenlerdenim normal hayatımda da. Ailemde hep öyle demiştir. Ama yediğini ballandira balllandira anlatan cok insan var nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…