- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.581
Iyi gecelerben var uyumak siz var ne isterse yapmak .ben demek iyi geceler
Çinde koladan başka seyler içiyorlar . Çok seçenek var orda . Tabi kolada vardır ama onların damak zevkleri çok farklıTek bir şey olarak düşünmedim farklı aromalı kola ya da işte bize farklı gelebilecek bir tat. Çoğunluğun alacağını ön görmüyorlarsa gelmiyordur diye düşündüm. Tabiki pazarlama stratejilerini bilmiyorum sadece tahmin
Baskasi acip baktığında hos olmayan cok sey varNiye kız ? Allah korusun
Gezmekte bedava değil ki . Ben şimdi sana italyaya tatile gittim şunu yaptım bunu yaptım desem Buda biraz abes kaçar bana . Hem ben öyle yemek yemeyi seven bir insan değilim, yendiğimde kuş yemi gibi seyler . O yüzden başkalarının yemelerilerinden bahsetmesi beni hiç rahatsız etmiyor .Hamilelerin caninin cekmesi dogal bi durum asermek diye bir sey. Benim basima 2 kez geldi ama oyle yercekimsiz ortamda erik yiyiim cilek tadi gelsin demedim.
Yemek konularinda hamile olmasam da konusmayi sevmiyorum. Alan var alamayan var bulabilen var bulamayan var diye ama burda artik cok döndüğündn konusu 2-3kez uyuzluguna girdim muhabbete.
He biri hamileyim canim ceker dese saygi duyarim ama tabi kisisel bir dusunce herkes duymak zorunda degil.
Yedigin ictigin sana kalsin bana gezdigini anlat diyenlerdenim normal hayatımda da. Ailemde hep öyle demiştir. Ama yediğini ballandira balllandira anlatan cok insan var nedense.
Geyik yapıyoruz adı üzerinde . Her telden var yaniBaskasi acip baktığında hos olmayan cok sey var
Canim benim kola turleri var ya aromalari ondan bahsediyoruz.Çinde koladan başka seyler içiyorlar . Çok seçenek var orda . Tabi kolada vardır ama onların damak zevkleri çok farklı
Aaa ben dedim İtalya'ya gittim diye bana niye laf soktun kiGezmekte bedava değil ki . Ben şimdi sana italyaya tatile gittim şunu yaptım bunu yaptım desem Buda biraz abes kaçar bana . Hem ben öyle yemek yemeyi seven bir insan değilim, yendiğimde kuş yemi gibi seyler . O yüzden başkalarının yemelerilerinden bahsetmesi beni hiç rahatsız etmiyor .
Ceycey dedi ya kocalar icin ondan dedim yani kocalar gorseGeyik yapıyoruz adı üzerinde . Her telden var yani
Uzak Doğu yemekleri varken mc bugerkingCanim benim kola turleri var ya aromalari ondan bahsediyoruz.
Burda da var cesit ama fuse tealar gibi dusun.
Tabii kola iciyorlar sonucta orda da mc, burgerkng var yani
Kaçırdım ben o kısmı. Ama ben gidipte sunu yaptım bu kadar harcadım vs diyenler icin dedimAaa ben dedim İtalya'ya gittim diye bana niye laf soktun ki
Yani rahatsiz etmesi gerekmiyor. Ben zaten yemek konusulunca baktim yemek konusuluyor gidiyorum 2 3 saat sonra geliyorumGezmekte bedava değil ki . Ben şimdi sana italyaya tatile gittim şunu yaptım bunu yaptım desem Buda biraz abes kaçar bana . Hem ben öyle yemek yemeyi seven bir insan değilim, yendiğimde kuş yemi gibi seyler . O yüzden başkalarının yemelerilerinden bahsetmesi beni hiç rahatsız etmiyor .
Bu arada bende şunu yaptım bu kadar harcadımKaçırdım ben o kısmı. Ama ben gidipte sunu yaptım bu kadar harcadım vs diyenler icin dedim
Kocasının ne işi var burda ayol yasak bi kereCeycey dedi ya kocalar icin ondan dedim yani kocalar gorse
No problem , istediğin kadar takılabilirsinYani rahatsiz etmesi gerekmiyor. Ben zaten yemek konusulunca baktim yemek konusuluyor gidiyorum 2 3 saat sonra geliyorumkimsenin agzini bantlayamam.
Rahatsiz olursan gidersin.
Burasi geyik topigi olduğu icin sana takildim.
Kiz sen bu aksam iyi misin ciddi soruyorumKocasının ne işi var burda ayol yasak bi kere
İşte bende onu diyorum. Kocası ne hakla telefonunu kurcalar . Benmi tuhaf düşünüyormuşum acabaKiz sen bu aksam iyi misin ciddi soruyorum
Alip telefonları gecmisten bakip okusalar ,gorseler diyoruz yahu
Pis zengin . Git seni istemiyoruz aramızdaBu arada bende şunu yaptım bu kadar harcadımhahaha
Mesela diyor bi ihtimal hani olsa öyle bir şeyİşte bende onu diyorum. Kocası ne hakla telefonunu kurcalar . Benmi tuhaf düşünüyormuşum acaba
Maalesef her ilişkinin dinamiği farklıİşte bende onu diyorum. Kocası ne hakla telefonunu kurcalar . Benmi tuhaf düşünüyormuşum acaba
Ben kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degilİşte bende onu diyorum. Kocası ne hakla telefonunu kurcalar . Benmi tuhaf düşünüyormuşum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?