geyik bizim işimiz

Çinde koladan başka seyler içiyorlar . Çok seçenek var orda . Tabi kolada vardır ama onların damak zevkleri çok farklı

Gezmekte bedava değil ki . Ben şimdi sana italyaya tatile gittim şunu yaptım bunu yaptım desem Buda biraz abes kaçar bana . Hem ben öyle yemek yemeyi seven bir insan değilim, yendiğimde kuş yemi gibi seyler . O yüzden başkalarının yemelerilerinden bahsetmesi beni hiç rahatsız etmiyor .

Çinde koladan başka seyler içiyorlar . Çok seçenek var orda . Tabi kolada vardır ama onların damak zevkleri çok farklı
Canim benim kola turleri var ya aromalari ondan bahsediyoruz.
Burda da var cesit ama fuse tealar gibi dusun.
Tabii kola iciyorlar sonucta orda da mc, burgerkng var yani

Aaa ben dedim İtalya'ya gittim diye bana niye laf soktun ki

Yani rahatsiz etmesi gerekmiyor. Ben zaten yemek konusulunca baktim yemek konusuluyor gidiyorum 2 3 saat sonra geliyorum kimsenin agzini bantlayamam.
Rahatsiz olursan gidersin.
Burasi geyik topigi olduğu icin sana takildim.

İşte bende onu diyorum. Kocası ne hakla telefonunu kurcalar . Benmi tuhaf düşünüyormuşum acaba
Ben kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…