geyik bizim işimiz

Ben kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degil
Şifre saklama gibi bişey söz konusu olamazz / olmamali .bak burada da sana katılıyorum

Ben kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degil
Bence şifre denen bişey olmamalı. Ve herkesin o kadarcık bir özeli olmalı. Ben kocama gücenmiyorsam zaten o evlilik sallantıda demektir .

O zaman kendisi utanacak. Valla böyle bişey gelsin başıma , zeytin yağı gibi üste çıkarım . Sonuçta kendisi benim sınırlarımı ihlal ederek daha büyük bir suç işlemiş oluyor
Yani atiyorum bir adam sana flortoz konusuyor . Kocanda aldi telefonu mesaj gelince okudu sınırlarımı astin diye uste mi çıkarsın?
Ya da iste ne bileyim bir kadinla is arkadasinin seksiliginden bahsettniz yine ayni durum oldu okudu uste mi cikarsin yani

Bence şifre denen bişey olmamalı. Ve herkesin o kadarcık bir özeli olmalı. Ben kocama gücenmiyorsam zaten o evlilik sallantıda demektir .
Yani sifre koymamali mi diyorsun.
Yanlislikla basabiliyorsun. E bu telefon masada birakip gidersin biri acar bakar ben sifre koymayi tercih ediyorum.
3. Gozler adina

Kimseye yuzde yuz guvenmemek lazim. Bazen kendine bile.
Insanoglu beser sasar.
He bakmam yakalarsam ,görürsem giderim diyorsan o ayri. Ama guvenmiyorsam zten sallantida diyorsan bu yuzde yuz güven ister
Bu da benlik değil.
Sonra okuyoruz benim kocam yapmaz ,benim cocugum yapmazlari ama oluyor iste bazen

Şimdi sen bana yok çok düz konuşuyorsun diyeceksin ama neysem oyum öyle anlatacagım. Benim sosyal medya hesablarım yok ve olmadı . Ben öyle yok bana bu mesaj attı yok bu attı gibi seyler bilmem.
Biz suan ayrıyız ama evliyken bile arkadaşlarımla aramda bir mesafe vardı hep, yani öyle bir durum yaşanmadı hiç. Ayrıca erkek arkadaşlarım da var . Örneğin çok sık konuştuklarım hatta kanka diye sesleriniz birbirimize . Kendisi onları kıskanır ama aramızdaki bağıda bilirdi.
Ne zaman ki başka bir erkeğe ilgi duymaya meyilli bir kadın olmaya başladım o gün eşimden ayrılma kararı aldım. Çünkü aramızdaki herseyin bittiğiniz gösteriyordu bu. Yani öyle boyutlara gelmedik şimdiye kadar. Ve dediğim gibi , ne telefonuma dokundurturum nede onunkine dokunurum .

Oydar 1sadekahve kızlar sizin tahmini doğum yapacağınız gün aynı görünüyor takviminizde.simdi farkettim de ikinizinde son zamanları mi sahi :)

Yani sifre koymamali mi diyorsun.
Yanlislikla basabiliyorsun. E bu telefon masada birakip gidersin biri acar bakar ben sifre koymayi tercih ediyorum.
3. Gozler adina
Hayır şifre koymamalı diyorum. Telefonum orda burda gezsede o telefonu alıp kurcalamak çok büyük bir saygısızlık diyorum.

Yo duz degil en dogrusu kalbin baskasina kayinca hemen ayrilmak doğru olani yapmışsın. Ama ben o durumda ne yapardin onu merak ettim oyle yazinca. Hayat hikayelerimizi bilmiyoruz sonucta. Konusulanlar uzerinden yorumlasiriyor. Verilen bilgi kadar yani.

Yapmaz değil herkes yapabilir, ama eşlerin birbirine karşı dürüst olması gerekiyor.

Hayır şifre koymamalı diyorum. Telefonum orda burda gezsede o telefonu alıp kurcalamak çok büyük bir saygısızlık diyorum.
Bu konuda nispeten katılıyorum. Telefonumu korumak istersem illa bunun için şifre mi olmalı aklı başında olan zaten bakmaz diyorsunuz.
Bizim için de eşimizin bakması sorun değil ya farketmez diyoruz aslında herkes nasıl kabul ettiyse ya da ilişkisi nasılsa ona göre hareket ediyor

Anladim ben seni. Ben sifremi esim icin degil baskalari icin koyuyorum dedim bende. Yani ozelimi de baskasina acamam ama merakli insanlar olablir. Is yerinde unutursun, merakli komsun bakar vs
Ohoo ses kaydi yapan insam gordum ben konustuklarni

Yapmaz değil herkes yapabilir, ama eşlerin birbirine karşı dürüst olması gerekiyor.
Peki acik acik bir sey sormak isterim yanit vermek istemeyebilirsin. Gonlum baskasina kaydi dedin sanirim az once oyle okudum. Bu kayma sirasinda hic o telefondan yazistigin oldu mu onunla?
Gerçekten merak ettm
Yoksa hic o cocukla komusmadin mi diyecegim ama onda mantikli olmaz. Sonucta o cok yakışıklı buldum o zaman ayrilayim demez kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…