- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.601
O zaman kendisi utanacak. Valla böyle bişey gelsin başıma , zeytin yağı gibi üste çıkarım . Sonuçta kendisi benim sınırlarımı ihlal ederek daha büyük bir suç işlemiş oluyorMesela diyor bi ihtimal hani olsa öyle bir şey
O iki gün ban yeyince arınıp geldi bizim gibi degilKiz sen bu aksam iyi misin ciddi soruyorum
Alip telefonları gecmisten bakip okusalar ,gorseler diyoruz yahu
Şifre saklama gibi bişey söz konusu olamazz / olmamali .bak burada da sana katılıyorumBen kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degil
Eşim telefonumu eline bile almaz şifresini falan bilir ama hiç kurcalamaz ama ben arada bakarım onun telefonunaMaalesef her ilişkinin dinamiği farklı
Eleştirip gaf yapmak istemiyorun ama bana da doğru gelmiyor gerçekten
Bence şifre denen bişey olmamalı. Ve herkesin o kadarcık bir özeli olmalı. Ben kocama gücenmiyorsam zaten o evlilik sallantıda demektir .Ben kurcalarim ,kocam da kurcalar isterse ama benimki tercih etmiyor kurcalamayi. Bir insan neden telefoj sifresini kocasina karisina vermez ki o kadar ozel ne olabilir bilmem benlik degil
Yani atiyorum bir adam sana flortoz konusuyor . Kocanda aldi telefonu mesaj gelince okudu sınırlarımı astin diye uste mi çıkarsın?O zaman kendisi utanacak. Valla böyle bişey gelsin başıma , zeytin yağı gibi üste çıkarım . Sonuçta kendisi benim sınırlarımı ihlal ederek daha büyük bir suç işlemiş oluyor
AynenEşim telefonumu eline bile almaz şifresini falan bilir ama hiç kurcalamaz ama ben arada bakarım onun telefonuna
Yani sifre koymamali mi diyorsun.Bence şifre denen bişey olmamalı. Ve herkesin o kadarcık bir özeli olmalı. Ben kocama gücenmiyorsam zaten o evlilik sallantıda demektir .
Kimseye yuzde yuz guvenmemek lazim. Bazen kendine bile.Bence şifre denen bişey olmamalı. Ve herkesin o kadarcık bir özeli olmalı. Ben kocama gücenmiyorsam zaten o evlilik sallantıda demektir .
Şimdi sen bana yok çok düz konuşuyorsun diyeceksin ama neysem oyum öyle anlatacagım. Benim sosyal medya hesablarım yok ve olmadı . Ben öyle yok bana bu mesaj attı yok bu attı gibi seyler bilmem.Yani atiyorum bir adam sana flortoz konusuyor . Kocanda aldi telefonu mesaj gelince okudu sınırlarımı astin diye uste mi çıkarsın?
Ya da iste ne bileyim bir kadinla is arkadasinin seksiliginden bahsettniz yine ayni durum oldu okudu uste mi cikarsin yani
Evit canım iki karnı burnunda o topik senin bu topik benim geziyoruzOydar 1sadekahve kızlar sizin tahmini doğum yapacağınız gün aynı görünüyor takviminizde.simdi farkettim de ikinizinde son zamanları mi sahi :)
Hayır şifre koymamalı diyorum. Telefonum orda burda gezsede o telefonu alıp kurcalamak çok büyük bir saygısızlık diyorum.Yani sifre koymamali mi diyorsun.
Yanlislikla basabiliyorsun. E bu telefon masada birakip gidersin biri acar bakar ben sifre koymayi tercih ediyorum.
3. Gozler adina
Yo duz degil en dogrusu kalbin baskasina kayinca hemen ayrilmak doğru olani yapmışsın. Ama ben o durumda ne yapardin onu merak ettim oyle yazinca. Hayat hikayelerimizi bilmiyoruz sonucta. Konusulanlar uzerinden yorumlasiriyor. Verilen bilgi kadar yani.Şimdi sen bana yok çok düz konuşuyorsun diyeceksin ama neysem oyum öyle anlatacagım. Benim sosyal medya hesablarım yok ve olmadı . Ben öyle yok bana bu mesaj attı yok bu attı gibi seyler bilmem.
Biz suan ayrıyız ama evliyken bile arkadaşlarımla aramda bir mesafe vardı hep, yani öyle bir durum yaşanmadı hiç. Ayrıca erkek arkadaşlarım da var . Örneğin çok sık konuştuklarım hatta kanka diye sesleriniz birbirimize . Kendisi onları kıskanır ama aramızdaki bağıda bilirdi.
Ne zaman ki başka bir erkeğe ilgi duymaya meyilli bir kadın olmaya başladım o gün eşimden ayrılma kararı aldım. Çünkü aramızdaki herseyin bittiğiniz gösteriyordu bu. Yani öyle boyutlara gelmedik şimdiye kadar. Ve dediğim gibi , ne telefonuma dokundurturum nede onunkine dokunurum .
Yapmaz değil herkes yapabilir, ama eşlerin birbirine karşı dürüst olması gerekiyor.Kimseye yuzde yuz guvenmemek lazim. Bazen kendine bile.
Insanoglu beser sasar.
He bakmam yakalarsam ,görürsem giderim diyorsan o ayri. Ama guvenmiyorsam zten sallantida diyorsan bu yuzde yuz güven ister
Bu da benlik değil.
Sonra okuyoruz benim kocam yapmaz ,benim cocugum yapmazlari ama oluyor iste bazen
Bu konuda nispeten katılıyorum. Telefonumu korumak istersem illa bunun için şifre mi olmalı aklı başında olan zaten bakmaz diyorsunuz.Hayır şifre koymamalı diyorum. Telefonum orda burda gezsede o telefonu alıp kurcalamak çok büyük bir saygısızlık diyorum.
Anladim ben seni. Ben sifremi esim icin degil baskalari icin koyuyorum dedim bende. Yani ozelimi de baskasina acamam ama merakli insanlar olablir. Is yerinde unutursun, merakli komsun bakar vsHayır şifre koymamalı diyorum. Telefonum orda burda gezsede o telefonu alıp kurcalamak çok büyük bir saygısızlık diyorum.
CanımCok seviyorum, ikinizi de
Peki acik acik bir sey sormak isterim yanit vermek istemeyebilirsin. Gonlum baskasina kaydi dedin sanirim az once oyle okudum. Bu kayma sirasinda hic o telefondan yazistigin oldu mu onunla?Yapmaz değil herkes yapabilir, ama eşlerin birbirine karşı dürüst olması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?