- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.621
Aynen. Bakmasını istemeyip şifre koyup didik didik saklayan işte asıl ozaman o şüphe çeker . Eğer böyle yapsaydı eski eşim telefonuna bakmak degilde alır açık açık konuşurdum. Baktım hala devam ediyor , ciddi şüphelerim olurdu. Zaten güven olmadan da bir evlilik yürümez , illaki bir yerden çatlak verirdiBu konuda nispeten katılıyorum. Telefonumu korumak istersem illa bunun için şifre mi olmalı aklı başında olan zaten bakmaz diyorsunuz.
Bizim için de eşimizin bakması sorun değil ya farketmez diyoruz aslında herkes nasıl kabul ettiyse ya da ilişkisi nasılsa ona göre hareket ediyor
Arakdaş da yazmış ya o şifre üçüncü kişiler için eşler bir birinin şifresini bildiği için zaten aralrında hiç şifre yok gibi oluyırAynen. Bakmasını istemeyip şifre koyup didik didik saklayan işte asıl ozaman o şüphe çeker . Eğer böyle yapsaydı eski eşim telefonuna bakmak degilde alır açık açık konuşurdum. Baktım hala devam ediyor , ciddi şüphelerim olurdu. Zaten güven olmadan da bir evlilik yürümez , illaki bir yerden çatlak verirdi
Bence olay şöyle de olabilirPeki acik acik bir sey sormak isterim yanit vermek istemeyebilirsin. Gonlum baskasina kaydi dedin sanirim az once oyle okudum. Bu kayma sirasinda hic o telefondan yazistigin oldu mu onunla?
Gerçekten merak ettm
Yoksa hic o cocukla komusmadin mi diyecegim ama onda mantikli olmaz. Sonucta o cok yakışıklı buldum o zaman ayrilayim demez kimse
Hayır öyle değil. Mesela başlarda evligimi sorgulamaya başladım. Sonra ona karşı soğukluk hissettiğimi... normalde ben dışarda yürürken bile etrafına bakmayan biriyim, yanımdan tanıdıklarım geçse farketmem bana at gözlüğünü takmıssın yine derlerdi. Mesela bir günlüğüne başka bir hastanede görevlendirildim . Orda bir doktor vardı , adam bir anda cok yakısklı göründü gözüme . Normalde eşini seven biri bu şekilde düşünmez bence . Yada o gözle bakmaz . Durum böyle oluncada ayrılık kararı aldım.Peki acik acik bir sey sormak isterim yanit vermek istemeyebilirsin. Gonlum baskasina kaydi dedin sanirim az once oyle okudum. Bu kayma sirasinda hic o telefondan yazistigin oldu mu onunla?
Gerçekten merak ettm
Yoksa hic o cocukla komusmadin mi diyecegim ama onda mantikli olmaz. Sonucta o cok yakışıklı buldum o zaman ayrilayim demez kimse
Konusmadan , selamlasmadan bu dedigin olmaz bence ya. Bulusmak cok ayri kategori ama is yerinden olur misal konusursun elbet yani görmekle olmaz bence bu is. Evliyi gectim bekar bile konusmadan karar vermiyor.Bence olay şöyle de olabilir
Birisi benim ilgimi cekebiliyorsa sevgim bitmiştir
Bitmiştir ki başkası ilgimi çekmiştir
Sevgi bittiyse de devam etmeyelim bunu ona yapamam
Mesele otekisiyle konuşmak buluşmak hatta selamlaşmak bile değil de
Sadece 'başkası ilgimi cekebiliyorsa bitmisiz '
Baya baya bu adam yakışıklymis deyip.Hayır öyle değil. Mesela başlarda evligimi sorgulamaya başladım. Sonra ona karşı soğukluk hissettiğimi... normalde ben dışarda yürürken bile etrafına bakmayan biriyim, yanımdan tanıdıklarım geçse farketmem bana at gözlüğünü takmıssın yine derlerdi. Mesela bir günlüğüne başka bir hastanede görevlendirildim . Orda bir doktor vardı , adam bir anda cok yakısklı göründü gözüme . Normalde eşini seven biri bu şekilde düşünmez bence . Yada o gözle bakmaz . Durum böyle oluncada ayrılık kararı aldım.
Zaten ilgi duydum sevdim demiyor dış görünüşten etkilenme bile olmamalıydı kocamı tam anlamıyla sevsem diyor. Yani kocayı bırakıp ilgi duyduğu biriyle devam etmemiş anladığım kadarıylaKonusmadan , selamlasmadan bu dedigin olmaz bence ya. Bulusmak cok ayri kategori ama is yerinden olur misal konusursun elbet yani görmekle olmaz bence bu is. Evliyi gectim bekar bile konusmadan karar vermiyor.
Yoksa uzaktan gorup wuu yapmak az once su 50ton filmindeki adamdan bahsetmek gbi bir sey
Tabiki her gördüğün yakışıklı icin yuva yıkılmaz . Diyorum ya zaten soğukluk vardı . Ama ben aldatmaya karsıyım. Ne kadar geniş düşünsemde aldatma konusu midemi bulandırır. Madem bir evlilik o haddeye geliyor ozaman git boşan , sonra ne b..k yiyorsan yeBaya baya bu adam yakışıklymis deyip.
İni dibi vardir bunun tabi sogukluk vs kısımlarından daha agirliklidir herhalde. O da son damla olmuyor
Evet sanırım. Ben sorun yokken bjr erkek geldi ve olay tersine dondu diye dusundum ama baska sebepler vs de varmis belli ki bardak tasmis herhaldeZaten ilgi duydum sevdim demiyor dış görünüşten etkilenme bile olmamalıydı kocamı tam anlamıyla sevsem diyor. Yani kocayı bırakıp ilgi duyduğu biriyle devam etmemiş anladığım kadarıyla
Aynen anladim. Dolmus dolmus tasmissin. Mantikli hareket olmus tebrik ederim. Bence her evlinin yapmasi gereken buTabiki her gördüğün yakışıklı icin yuva yıkılmaz . Diyorum ya zaten soğukluk vardı . Ama ben aldatmaya karsıyım. Ne kadar geniş düşünsemde aldatma konusu midemi bulandırır. Madem bir evlilik o haddeye geliyor ozaman git boşan , sonra ne b..k yiyorsan ye
Zaten bu bizim ikinci denenemizdi. Biz uzun yıllar ayrıydık. Sırf çocuklar icin tekrar denemek istedik. Ama maalesef çocuklar bile evliliğimizi kurtaramadıEvet sanırım. Ben sorun yokken bjr erkek geldi ve olay tersine dondu diye dusundum ama baska sebepler vs de varmis belli ki bardak tasmis herhalde
Zaten bu bizim ikinci denenemizdi. Biz uzun yıllar ayrıydık. Sırf çocuklar icin tekrar denemek istedik. Ama maalesef çocuklar bile evliliğimizi kurtaramadı
Nickinin yanında pro üye yazıyor ya onu nasıl kazanıyoruz ki ?Zaten bu bizim ikinci denenemizdi. Biz uzun yıllar ayrıydık. Sırf çocuklar icin tekrar denemek istedik. Ama maalesef çocuklar bile evliliğimizi kurtaramadı
https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/upgrades burdan bakNickinin yanında pro üye yazıyor ya onu nasıl kazanıyoruz ki ?
Hayır kesinlikle başka biri olmadı . Zaten kendime bu konuda kati şekilde şart koştum uzun bir zaman kimseyle tanısmayacagıma dair. Hem küçük çocuğum var hemde iyice kendime zaman ayırıp kendi ruhumu dinlemek istiyorum .Zaten ilgi duydum sevdim demiyor dış görünüşten etkilenme bile olmamalıydı kocamı tam anlamıyla sevsem diyor. Yani kocayı bırakıp ilgi duyduğu biriyle devam etmemiş anladığım kadarıyla
öncelikli olanlaramı yapılacak galıba tabi yanlış bılgı vermıyeyım geneNasıl bize asi yok ? Noldu ki asilara
Günaydın , pardon akşam olmuş bilegunaydın kızlar sabahlamişsınız.
Bende anca kendime gelebildim. Gece ye tamamen hazırım artıkolsun kız bıze sahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?