- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.641
busefer ben de varım.sabahlamayaBende anca kendime gelebildim. Gece ye tamamen hazırım artık
Gözün aydın :) . Benim mesai var bu gece , iş arkadaşımda dünyanın en detaycı insanı . İşlerim uzayabilir . Fırsat buldukça girerim artıkbusefer ben de varım.sabahlamayabekledigım kıtaplar geldı. cok sukur
Allah yardimcin olsun canımGözün aydın :) . Benim mesai var bu gece , iş arkadaşımda dünyanın en detaycı insanı . İşlerim uzayabilir . Fırsat buldukça girerim artık
Hangi kitaplarbusefer ben de varım.sabahlamayabekledigım kıtaplar geldı. cok sukur
Aa kolaylıklar dilerim canım sağlık sektörü filan mıGözün aydın :) . Benim mesai var bu gece , iş arkadaşımda dünyanın en detaycı insanı . İşlerim uzayabilir . Fırsat buldukça girerim artık
Evet . Hemşireyim. Bazen acilde bazense ambulansta .Aa kolaylıklar dilerim canım sağlık sektörü filan mı
TeşekkürlerAllah yardimcin olsun canım
Roman kişisel gelişim ve dınle alakalı canımHangi kitaplar
Rabbım yar ve yardımcın olsun canım dikkat et kendineEvet . Hemşireyim. Bazen acilde bazense ambulansta .
Sen öyle san . Daha adetin gelmediyse allahtan umut kesilmemiştir demektir . Sen bide kan testi yaptır bence
Gelmedi mi, 1 ay geçmiş neredeyseSen öyle san . Daha adetin gelmediyse allahtan umut kesilmemiştir demektir . Sen bide kan testi yaptır bence
Her neyse iyi askamlarKötülük için sormadım ki neyi büyütüyorsun?? Yazımın devamını bekleseydin niyetimi anlardın
Sana tavsiyem ilk önce bakış açını değiştir
Senin morelin alt üst olmuş yanlış anlıyorsun?
Hadi beaaaa ama
Bişeyler yazmışsınız ama, her ay hamilelik şüphesi mi var? Benim 2 gündür başım ağrıyordu da, öyle anladım sanki.
Her gecikmede illa bir şüphe oluyor tabii ve benim zaten düzenli değilBişeyler yazmışsınız ama, her ay hamilelik şüphesi mi var? Benim 2 gündür başım ağrıyordu da, öyle anladım sanki.
Kaç çocuk var? Test yapınca çıkıyormuş da.Her gecikmede illa bir şüphe oluyor tabii ve benim zaten düzenli değil
2 var çok şükürKaç çocuk var? Test yapınca çıkıyormuş da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?