- 19 Mayıs 2020
- 48.049
- 216.178
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.661
Aklıma anam geldi.2 var çok şükür
Kesin eminiz, iki
ZuahshshshAklıma anam geldi.4 çocuk, bir düşük, 2 kürtaj. Fazla doğurgan kendisi.
sen kan testi yap bellimi olur kıytı koseye sıkısmiştırHer gecikmede illa bir şüphe oluyor tabii ve benim zaten düzenli değil
Biz tanıştığımız günden beri geri çekiliyoz, iki çocuk da isteyerek oldu. Fazla ballıyım.Zuahshshsh
Ben de o yoldan gidecek gibiydim, münasebeti kestim
Nasıl ya, geri çekilme ile?Biz tanıştığımız günden beri geri çekiliyoz, iki çocuk da isteyerek oldu. Fazla ballıyım.
Kız, sağlık ocağından prezervatif verdiler, birini bile açmadım daha.Nasıl ya, geri çekilme ile?
Bacım benim pipiyi kesmediğim kaldı, yine de hamile olabiliyorum sevişince.
sen kokunden kes bacımNasıl ya, geri çekilme ile?
Bacım benim pipiyi kesmediğim kaldı, yine de hamile olabiliyorum sevişince.
Yok yok değilim yahusen kan testi yap bellimi olur kıytı koseye sıkısmiştır
Ben prezervatif + ertesi gün hapı ile çocuk doğurdum da...Kız, sağlık ocağından prezervatif verdiler, birini bile açmadım daha.
Sen bızı dınle yap. anam sende koca var adet olmadan supe duyuyorsun. ya ben ne dıyım kendıme. gecen 2 gunum gecıktı hemen dusundum olabılırmı. eh de polo adam yok. kıyafetıylemı kalacaksın Meryem Ana oldum ayy tovbe yarabbimYok yok değilim yahu
masallah SubhanAllah sende kulucka makınasısın galıbaBen prezervatif + ertesi gün hapı ile çocuk doğurdum da...
İstemeyince oluyor herhaldemasallah SubhanAllah sende kulucka makınasısın galıba
Gözün aydın, erken çıktın valla sicil temiz herhalde24den sonra gelicektim ama baktım alem başlamış
boyle uzak ıyı korana var bosver sen ceketi atsa hamilesin bacım uzak dur senİstemeyince oluyor herhalde
Bende koca var ama münasebet neredeyse yok yine de korku oluyor.
İkinci çocuktan sonra asker arkadaşım o benim
Temiz temiz kimsenin etlisine sütlüsüne karışmiimGözün aydın, erken çıktın valla sicil temiz herhalde
Test al gel eve dedim ‘eve de gelmiyeyim istersen neyin testi bu ne oldu da test yapacaksın’ diyor adam haklı olarak.boyle uzak ıyı korana var bosver sen ceketi atsa hamilesin bacım uzak dur sen
Biz de öyleyiz cınım, ne zaman gördünüz herhangi bir yanlışımızıTemiz temiz kimsenin etlisine sütlüsüne karışmiim
ceketınden hamiş kaldım dıyeydın adam bıle korkuyor artıkTest al gel eve dedim ‘eve de gelmiyeyim istersen neyin testi bu ne oldu da test yapacaksın’ diyor adam haklı olarak.
Diyemedim kk daki hatunlar bebemize isim bakıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?