- 23 Aralık 2012
- 7.917
- 53.032
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.681
Millet yumurtama ovulasyon diyerekten zorla adamları şeedıyorlar nerdeyse, sen yan odadan telepati yoluylan hamile kalıyon nerdeyse film. Bak senin gibileri yaşatmazlar buralardaTest al gel eve dedim ‘eve de gelmiyeyim istersen neyin testi bu ne oldu da test yapacaksın’ diyor adam haklı olarak.
Diyemedim kk daki hatunlar bebemize isim bakıyor diye
Aşılama yöntemi galiba. Sanki.konuyla alakası yok ama merak ettim. benım ilk okulda bır arkadasım vardı. yıllar sonra. instagram uzerınde benı bulmuş ve mesaj atı bız bıraz konuştuk. sonra hamıle oldugunu soyledı hersey normal burda tuaf olan sey de hastanede enjekte edilmiş sperm yanı nasıl oluyorkı bu anlamadım ama saygı duydum. sadece merak ettim size sorayım dedım.
evlı olmadanda oluyormu. . ona soramadım size sorayım dedimAşılama yöntemi galiba. Sanki.
Sanmıyorum. Evli olmadığına emin misinizevlı olmadanda oluyormu. . ona soramadım size sorayım dedim
Evli değil mi?evlı olmadanda oluyormu. . ona soramadım size sorayım dedim
Yurt dısında sperm bankaları var olabilir tabi.evlı olmadanda oluyormu. . ona soramadım size sorayım dedim
Haftada bir zor oluyor zaten.
Yurt dışındaysa olur ben türkiyede sandımYurt dısında sperm bankaları var olabilir tabi.
ben oyle bılıyordum arkadas grubunda ama sormadım. yanı hamıleyım dıyınce bıde bunu anladınca hayırlı olsun dedımSanmıyorum. Evli olmadığına emin misiniz
Nazara geldiniz katibem elemtere fişş kem gözlere şiişHaftada bir zor oluyor zaten.
arkadas grubunda bır ara ismı gecmiştı ve evlı degıldı ama ben sormadımEvli değil mi?
Bu iyi halimiz daha.Nazara geldiniz katibem elemtere fişş kem gözlere şiiş
Macun vardı gecen biri yazmıstı yaBu iyi halimiz daha.Yıllarca isteksizliği ile boğuştuk.
İsviçreye gıdıp gelıyormuş ama cok detay bilmiyor sadece merak ettim sıze sorayım dedım. şimdı karsımdakı sordugum soruda kırılmasın bıde hamıle vebal almıyayım dedımYurt dısında sperm bankaları var olabilir tabi.
Aldım faydası oldu. Ahah. İstemiyor yemek, uçak yapıp yediriyorum.Macun vardı gecen biri yazmıstı ya
Sorma ya, her zaman derim herkesin sınavı ayrı.Millet yumurtama ovulasyon diyerekten zorla adamları şeedıyorlar nerdeyse, sen yan odadan telepati yoluylan hamile kalıyon nerdeyse film. Bak senin gibileri yaşatmazlar buralarda
Kime niyet kime kısmet diyelim napalımSorma ya, her zaman derim herkesin sınavı ayrı.
Millet hasret, ben çizgi göreceğim diye aklım çıkıyor ki ilk hamileliğimde hastaneyi ayağa kaldırmıştım nasıl olabilir bu testiniz yanlış diye.
Arkadaşım ‘sanki metressin gayrimeşru çocuğa hamilesin rezil ettin bizi sus da çıkalım’ diyordu
Sonuç olarak ben de istediğime ulaşamadım...
Suan akşam arkasındayız , gece başlıyor bizim geyik muhabbetleriSelam kızlar geyik var dediler geldimkonu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?