geyik bizim işimiz

Test al gel eve dedim ‘eve de gelmiyeyim istersen neyin testi bu ne oldu da test yapacaksın’ diyor adam haklı olarak.
Diyemedim kk daki hatunlar bebemize isim bakıyor diye
Millet yumurtama ovulasyon diyerekten zorla adamları şeedıyorlar nerdeyse, sen yan odadan telepati yoluylan hamile kalıyon nerdeyse film. Bak senin gibileri yaşatmazlar buralarda

konuyla alakası yok ama merak ettim. benım ilk okulda bır arkadasım vardı. yıllar sonra. instagram uzerınde benı bulmuş ve mesaj atı bız bıraz konuştuk. sonra hamıle oldugunu soyledı hersey normal burda tuaf olan sey de hastanede enjekte edilmiş sperm yanı nasıl oluyorkı bu anlamadım ama saygı duydum. sadece merak ettim size sorayım dedım.

Aşılama yöntemi galiba. Sanki.

Millet yumurtama ovulasyon diyerekten zorla adamları şeedıyorlar nerdeyse, sen yan odadan telepati yoluylan hamile kalıyon nerdeyse film. Bak senin gibileri yaşatmazlar buralarda
Sorma ya, her zaman derim herkesin sınavı ayrı.
Millet hasret, ben çizgi göreceğim diye aklım çıkıyor ki ilk hamileliğimde hastaneyi ayağa kaldırmıştım nasıl olabilir bu testiniz yanlış diye.
Arkadaşım ‘sanki metressin gayrimeşru çocuğa hamilesin rezil ettin bizi sus da çıkalım’ diyordu

Sonuç olarak ben de istediğime ulaşamadım...

Kime niyet kime kısmet diyelim napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…