- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.701
Ooo hosgeldiniz bayan naylon. Cezanız bitmiş sonundaKime niyet kime kısmet diyelim napalım
Şartlı tahliye edildimOoo hosgeldiniz bayan naylon. Cezanız bitmiş sonunda
Kim?Gecede 2 3 mü istiyormuş? hem de yarım saat arayla mı? Höööö
Konu var adını bulsam yazıcaö
Sen kaynanami gor 12 dogum 1 ölü dogum zamaninda ateşli bir ciftmis :))Aklıma anam geldi.4 çocuk, bir düşük, 2 kürtaj. Fazla doğurgan kendisi.
Maşallah ,Sen kaynanami gor 12 dogum 1 ölü dogum zamaninda ateşli bir ciftmis :))
En temizini yapmis cocuk senin benim kavgasi yok misssssevlı olmadanda oluyormu. . ona soramadım size sorayım dedim
Babannemin de 8 çocuk, iki ölü doğum.Sen kaynanami gor 12 dogum 1 ölü dogum zamaninda ateşli bir ciftmis :))
Babannemin de 8 çocuk, iki ölü doğum.
2.kez sertleşme sorumuymuş başlık. Üç kez ara vermeden olanlar yorum yazmışlar ne adamlar var ans.
Sor katibem sor reçete edelim de alnımıza yapıştıralım ama belki onların kı farklıdır ışın kılıcı falan gıbıdır ne bellı@LaylonCorap gidip sorayım onlara da, kocana ne yediriyon diye. Herkese soruyorum,eksik kalmasınlar.
Hey masallah..Bana diyor ki sizin cocuklar gibi yaramaz olsa yaparmiydim.Aksam 9 da hepsi kedi gibi ust uste uyuyakalirmis.Bir sofrada hepsi yemek yermis.Benim biri dürümmmb biri pizza diye bagiriyo iki gunde bir.Kv (kk uyayim kaynana daha hostir ) :)) kv cigim bende saskin gozlerle izliyor onlari..Daha benimkiler uyanik eror erorBabannemin de 8 çocuk, iki ölü doğum.
Şımartmıyorlarmış işte, iş güç var, bi sürü de çocuk. Ne ara şımartacaklar? Biz gözünün içine baktık, onlar tütün sepetine atıp taşımış.Hey masallah..Bana diyor ki sizin cocuklar gibi yaramaz olsa yaparmiydim.Aksam 9 da hepsi kedi gibi ust uste uyuyakalirmis.Bir sofrada hepsi yemek yermis.Benim biri dürümmmb biri pizza diye bagiriyo iki gunde bir.Kv (kk uyayim kaynana daha hostir ) :)) kv cigim bende saskin gozlerle izliyor onlari..Daha benimkiler uyanik eror eror
gece + 18 de bıraktım şimdi geri döndüm halaaa +18 muhabbeti.napıyonuzzzz oğlummmmm ben ne zaman belaltı konu açtımmm.geyikkk yapın adabınızlaaaaa.fakirlikten konuşunnnn birbirinize girin ama +18 den vazgeçin artıkk yahuuuuGecede 2 3 mü istiyormuş? hem de yarım saat arayla mı? Höööö
Dur dur. Yarım saat ara diyor, 2-3 diyor, elim ayağım titriyor şerefsizim.gece + 18 de bıraktım şimdi geri döndüm halaaa +18 muhabbeti.napıyonuzzzz oğlummmmm ben ne zaman belaltı konu açtımmm.geyikkk yapın adabınızlaaaaa.fakirlikten konuşunnnn birbirinize girin ama +18 den vazgeçin artıkk yahuuuu
Fuckfakirlerdenız biz napalım.Parasızlıktan bu hallere düştükgece + 18 de bıraktım şimdi geri döndüm halaaa +18 muhabbeti.napıyonuzzzz oğlummmmm ben ne zaman belaltı konu açtımmm.geyikkk yapın adabınızlaaaaa.fakirlikten konuşunnnn birbirinize girin ama +18 den vazgeçin artıkk yahuuuu
bunlar niyeti iyice bozmuş sen bana takıl en iyisi.Dur dur. Yarım saat ara diyor, 2-3 diyor, elim ayağım titriyor şerefsizim.
amanınnn fakirliğin bile içine sokuşturdu +18 i.Fuckfakirlerdenız biz napalım.Parasızlıktan bu hallere düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?