- 19 Mayıs 2020
- 48.050
- 216.199
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.721
Ben de bozmak istiyombunlar niyeti iyice bozmuş sen bana takıl en iyisi.
otur oturduğun yerde.bi sen kaldın seni de kaybedersem ben kimle konuşacağım yahuu.yüzüm kıpkırmızı oldu geceden beri şeylerinin sohbetindenBen de bozmak istiyomama yok.
Yaw az alengirlen içindeki dişi geyiği çıkar ne bu rahibe teresa gibiotur oturduğun yerde.bi sen kaldın seni de kaybedersem ben kimle konuşacağım yahuu.yüzüm kıpkırmızı oldu geceden beri şeylerinin sohbetinden
Kop gel günahlarından katibeeeBen de bozmak istiyomama yok.
bir ara hızlı yaşadım artık duruldummmm .kendimi dinliyorumm gözlerimm kapalıııııYaw az alengirlen içindeki dişi geyiği çıkar ne bu rahibe teresa gibi
Al sana heyecanbugün markete gittim .arabamında ne zamandır muayenesi de yok bu arada.Ama eczanenin oraya poliste gelmişti adrenalin olsun diye tam yanına park ettim.içimden de hadiiii bakalımm yakalayında göreyimm beniiii dedimmmm.pandemi insana neler yaptırıyor bakınnn.
Pamuga sarsak hasta oluyorlar ,eskiler sokakta sogukta oynatmis bisey olmazmis.Metropol hayati ah ah...Şımartmıyorlarmış işte, iş güç var, bi sürü de çocuk. Ne ara şımartacaklar? Biz gözünün içine baktık, onlar tütün sepetine atıp taşımış.
Oglan 6 yas oldu o da noel babadan drone istiyo ,teyzesinin aldigi kazagi begenmedi hasbam..Pamuga sarsak hasta oluyorlar ,eskiler sokakta sogukta oynatmis bisey olmazmis.Metropol hayati ah ah...
Benim 11 yasindaki zillim iphone 8 plus istiyo utanmadan ,kac asgari maas haberi yok :) nirvana sımarmada
Bi foto vardı ödeme seçenekleri sıra ile nakit, kredi kartı, toto, böbrek.Pamuga sarsak hasta oluyorlar ,eskiler sokakta sogukta oynatmis bisey olmazmis.Metropol hayati ah ah...
Benim 11 yasindaki zillim iphone 8 plus istiyo utanmadan ,kac asgari maas haberi yok :) nirvana sımarmada
bekarken ben sosyal medyada sitelerinde erkek kuzenimle bir olur çok çekici kız profilleri düzenler sazan adamlarla acayip dalga gecerdik.ülkem erkeklerinin vahim hallerini taa o zamanlardan anlamıştım.benim kuzen neler neler yazardııı gülmekten kopardık altımıza kaçırırdık valla.Al sana heyecan
haklı kazak uçurulmazOglan 6 yas oldu o da noel babadan drone istiyo ,teyzesinin aldigi kazagi begenmedi hasbam..
bu ay tam 1800 tl civarı legolara verdim.ama akıllıyım tam 6 takside böldürdüm 300 300 ödeyeceğimm.ak ayda 300 olunca bedava gibi geliyor kulağaa.ayy bayılıyorumm taksitli yaşama.fakirin en büyük eğlencesiii taksitli hayattttttBi foto vardı ödeme seçenekleri sıra ile nakit, kredi kartı, toto, böbrek.
Bi ara i phone icin bobregini vereni izlemistimBi foto vardı ödeme seçenekleri sıra ile nakit, kredi kartı, toto, böbrek.
Ben 200 tl çaydanlığı bile taksitle aldım ahahbu ay tam 1800 tl civarı legolara verdim.ama akıllıyım tam 6 takside böldürdüm 300 300 ödeyeceğimm.ak ayda 300 olunca bedava gibi geliyor kulağaa.ayy bayılıyorumm taksitli yaşama.fakirin en büyük eğlencesiii taksitli hayatttttt
Niye konuşmuyoruz, sorgulamamız gereken bu değil mifilmdelisi burda +18 konuşmayın dedim az önce.konuşmuyorlar diye seviniyordum ama ne göreyimbizim naylonçorapla katip 3 dakika önce +18 li bir konuda yorumlamakla meşguller.yakaladımmm az önceeee.ne yapsam durduramıyorum ayol bunlarııııı
Çinde miydi neydi? Kız arkadaşını satan vardı i pad için.Bi ara i phone icin bobregini vereni izlemistimtotoda alternatif tabi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?