geyik bizim işimiz

Ben 200 tl çaydanlığı bile taksitle aldım ahah
ben her şeyi taksitli alıyorum 100 tl bile olsa.hatta eczaneden ilaç vitamin alıyorum taksit yasak ya ya da gratisten.içim rahat etmiyor eve dönünce internet bankacılığından onları da hemen 6 takside böldürüyorum.bu şekilde günü kurtararak hayatımı ikame ediyorummm

Oral yaptım adam uzaklaştı, kesin basit gördü beni diyo delirdim ya.

Asla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma alışkanlık herhalde

Asla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma alışkanlık herhalde
ben gelecek 8 aya kadar donuma kadar borçluyumdur daima.peşin olunca fakirliğimi iliklerime kadar hissederim almammmmmmm.hatta artık evkur a başlamayı düşünüyorum.ilk iş 36 ay taksitle telefon alacağımmmmm

ben gelecek 8 aya kadar donuma kadar borçluyumdur daima.peşin olunca fakirliğimi iliklerime kadar hissederim almammmmmmm.hatta artık evkur a başlamayı düşünüyorum.ilk iş 36 ay taksitle telefon alacağımmmmm
Taksite girersem biterim ben.
Öyle bir ihtiyaç listem var ki, piyango çıksa anca denkler
O sebeple hiç bulaşmayıp, onlarsız yaşama mutluluğuna erişiyorum.

20 tl lik kahveyi 6 ay taksitle içmenin keyfi hiçbir şeyde yok.
Geçenlerde netflix kapandı.
Benim hesapta 12 tl varmış. Kocamda 18.
Anam ödeyemiyoruz, girdim trendyol cüzdanıma, orada 20 küsür kira bakiye var, onu attım geri hesaba da güç birleştirip ödedik

Her daim keş çalışırım arkadaş, param yetmiyorsa almam.

ben de kuruş para kalmadı.bugün markete gidecektim eşime dedim kredi kartını ver.adam dedi yahuu ekmek ve yoğurt alacaksın bir de eczane o da ücretsiz o kadar mı vahim durumdasınnn.heee dedim dişlerimi göstererek.yarın harçlık verecek halime acıdıtam 6 tl bozuk param var

Nerede ne yaptın yahu sen, bizim konuşmaların ucu sana dokundu diye fikrimiz oluşmuştu.
Başka konudan mı yedin?
yooo direk kendi konumda muneye soz vermeme ragmen yaptigim bi yorumdan yedim, çenem durmamış
bazen cidden ne yazdigimi okumuyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…