- 10 Nisan 2014
- 43.964
- 116.728
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.741
ben her şeyi taksitli alıyorum 100 tl bile olsa.hatta eczaneden ilaç vitamin alıyorum taksit yasak ya ya da gratisten.içim rahat etmiyor eve dönünce internet bankacılığından onları da hemen 6 takside böldürüyorum.bu şekilde günü kurtararak hayatımı ikame ediyorummmBen 200 tl çaydanlığı bile taksitle aldım ahah
Oral yaptım adam uzaklaştı, kesin basit gördü beni diyo delirdim ya.filmdelisi burda +18 konuşmayın dedim az önce.konuşmuyorlar diye seviniyordum ama ne göreyimbizim naylonçorapla katip 3 dakika önce +18 li bir konuda yorumlamakla meşguller.yakaladımmm az önceeee.ne yapsam durduramıyorum ayol bunlarııııı
açız yavv açççç fakirizzz siz anca şeyinizin derdindesinizzzzNiye konuşmuyoruz, sorgulamamız gereken bu değil mi
Yaşın mı tutmuyor bacım?
Asla taksit kullanmam.ben her şeyi taksitli alıyorum 100 tl bile olsa.hatta eczaneden ilaç vitamin alıyorum taksit yasak ya ya da gratisten.içim rahat etmiyor eve dönünce internet bankacılığından onları da hemen 6 takside böldürüyorum.bu şekilde günü kurtararak hayatımı ikame ediyorummm
Bak en fakir ülkelere, amip gibi çoğalırlar.açız yavv açççç fakirizzz siz anca şeyinizin derdindesinizzzz
ben gelecek 8 aya kadar donuma kadar borçluyumdur daima.peşin olunca fakirliğimi iliklerime kadar hissederim almammmmmmm.hatta artık evkur a başlamayı düşünüyorum.ilk iş 36 ay taksitle telefon alacağımmmmmAsla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma alışkanlık herhalde
bizim fransada yaşayan kadın gene gelmiş milleti delirtmiş ve banlanmış.sühendan mı süheyla mı öyle bir niki vardıBak en fakir ülkelere, amip gibi çoğalırlar.
Beden açken ruhumuz da aç kalsın
Taksite girersem biterim ben.ben gelecek 8 aya kadar donuma kadar borçluyumdur daima.peşin olunca fakirliğimi iliklerime kadar hissederim almammmmmmm.hatta artık evkur a başlamayı düşünüyorum.ilk iş 36 ay taksitle telefon alacağımmmmm
Aman yarabbihellööö
20 tl lik kahveyi 6 ay taksitle içmenin keyfi hiçbir şeyde yok.Taksite girersem biterim ben.
Öyle bir ihtiyaç listem var ki, piyango çıksa anca denkler
O sebeple hiç bulaşmayıp, onlarsız yaşama mutluluğuna erişiyorum.
hakettim bu banıAman yarabbi
Hoşgeldin, gözüm gerçekten yollarda kaldı yahu...
nerelerde kaldınnn.yokluğunda senin konunda kim varsa çaldımm bak.artık hepsi benim konumda geçim yerine +18 sohbetindelerhellööö
Geçenlerde netflix kapandı.20 tl lik kahveyi 6 ay taksitle içmenin keyfi hiçbir şeyde yok.
Nerede ne yaptın yahu sen, bizim konuşmaların ucu sana dokundu diye fikrimiz oluşmuştu.hakettim bu banı
hoşbulduk bu arada
canın sağolsun maksat sohbet etmek hangi topikte oldugunun bir önemi yoknerelerde kaldınnn.yokluğunda senin konunda kim varsa çaldımm bak.artık hepsi benim konumda geçim yerine +18 sohbetindeler
Konun kapanacak geyikten, güme gitmesin diye ceycey krizi fırsata çevirdicanın sağolsun maksat sohbet etmek hangi topikte oldugunun bir önemi yok
ben de kuruş para kalmadı.bugün markete gidecektim eşime dedim kredi kartını ver.adam dedi yahuu ekmek ve yoğurt alacaksın bir de eczane o da ücretsiz o kadar mı vahim durumdasınnn.heee dedim dişlerimi göstererek.yarın harçlık verecek halime acıdıtam 6 tl bozuk param varGeçenlerde netflix kapandı.
Benim hesapta 12 tl varmış. Kocamda 18.
Anam ödeyemiyoruz, girdim trendyol cüzdanıma, orada 20 küsür kira bakiye var, onu attım geri hesaba da güç birleştirip ödedik
Her daim keş çalışırım arkadaş, param yetmiyorsa almam.
yooo direk kendi konumda muneye soz vermeme ragmen yaptigim bi yorumdan yedim, çenem durmamışNerede ne yaptın yahu sen, bizim konuşmaların ucu sana dokundu diye fikrimiz oluşmuştu.
Başka konudan mı yedin?
mune arada buraya uğruyor .ondan izinliyiz.ekonomi topiğinde sakıncalı bulunduk burda saydırırıyoruzzzcanın sağolsun maksat sohbet etmek hangi topikte oldugunun bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?