- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.761
Sende açsan ben kendimi köprüden aşağı Atacanaçız yavv açççç fakirizzz siz anca şeyinizin derdindesinizzzz
Eşim ve coxuklarla hep evdeyız. Bu yıl da gelenek bozulmadı. Agacımız hazır. Menu hazır. Keyıflı ve sıcak bı gece olacak bizim içşn.yılbaşı planlarınız nedir pekii?kimler benim gibi tıkınıp tv izleyecek.kimler kop kop kafayı bulacak?
Ben de az önce evde para aradımben de kuruş para kalmadı.bugün markete gidecektim eşime dedim kredi kartını ver.adam dedi yahuu ekmek ve yoğurt alacaksın bir de eczane o da ücretsiz o kadar mı vahim durumdasınnn.heee dedim dişlerimi göstererek.yarın harçlık verecek halime acıdıtam 6 tl bozuk param var
Hoşgeldin bebemhellööö
Ağaç deme, ceyceyin içi gıdıklanıyor ağacaEşim ve coxuklarla hep evdeyız. Bu yıl da gelenek bozulmadı. Agacımız hazır. Menu hazır. Keyıflı ve sıcak bı gece olacak bizim içşn.
hoşbulduk canimcim, mesajini gordum henuz cevap yazamamamistimHoşgeldin bebem
seninkiler küçük kumbarasından tabii tırtıklarsın.benimki hergün sayıyor 1 tl koklatmazzzBen de az önce evde para aradım
Yarın alışverişe çıkacağız yine arkadaşımla. Yemek ödeme sırası bende, çocukların kumbaraya dadandım
Bizlerin çenesi durmadı, yorumlar arada kaydı ya...yooo direk kendi konumda muneye soz vermeme ragmen yaptigim bi yorumdan yedim, çenem durmamış
bazen cidden ne yazdigimi okumuyorum sanirim
benimki de kucuk ama hergun acip bakiyorseninkiler küçük kumbarasından tabii tırtıklarsın.benimki hergün sayıyor 1 tl koklatmazzz
seninkiler küçük kumbarasından tabii tırtıklarsın.benimki hergün sayıyor 1 tl koklatmazzzBen de az önce evde para aradım
Yarın alışverişe çıkacağız yine arkadaşımla. Yemek ödeme sırası bende, çocukların kumbaraya dadandım
Ahahah tabii bozuklukseninkiler küçük kumbarasından tabii tırtıklarsın.benimki hergün sayıyor 1 tl koklatmazzz
Biz de hep nakit ,eş kisisi taksit karsiti..Kredi kart var ama cok sevgili arabasina kullanirAsla taksit kullanmam.
Yüklü alışveriş yaptıysak o zaman anca, yoksa insan gereksiz şeyleri de alıyor ya.
Babamdan kalma alışkanlık herhalde
yok ben o yorumu yaparken siz daha topikte bile degildiniz o sira.Bizlerin çenesi durmadı, yorumlar arada kaydı ya...
Kusura bakma gerçekten, çok dikkat ettim sürekli takip ettim konuyu, her girdiğim yerde illa zaten bu sebepten ban yiyorum ama sana patladı kabak...
Neden yawAğaç deme, ceyceyin içi gıdıklanıyor ağaca
Biz büyük şeylere kullanıyoruz sadece, o kadar karşı değiliz.Biz de hep nakit ,eş kisisi taksit karsiti..Kredi kart var ama cok sevgili arabasina kullanir
Benim ağaca taktı kafayı, zengin ilan ediyor.Neden yaw
En sadakatli topic üyen seçiyorum kendimi, her gün baktım açılıp açılmadığına, son görülmeneyok ben o yorumu yaparken siz daha topikte bile degildiniz o sira.
cok iyi bildigim bir uye yorum yapti ozelden aybushu uyariyordum sakin polemige girmeyelim diye ama ben kendimi tutamamisim cidden
kendim guzel guzel cagirmisim bani yani,
umarim sadece bani cagirmisimdir
Ben de görebilir miyim o ağacı acebaBenim ağaca taktı kafayı, zengin ilan ediyor.
Ben de çocukken market hazır yoğurdu alanları zengin sanıyordum, onun gibi bir şey
seninde mi araba kuman varrrrrBiz de hep nakit ,eş kisisi taksit karsiti..Kredi kart var ama cok sevgili arabasina kullanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?