geyik bizim işimiz

Ben de az önce evde para aradım
Yarın alışverişe çıkacağız yine arkadaşımla. Yemek ödeme sırası bende, çocukların kumbaraya dadandım

yooo direk kendi konumda muneye soz vermeme ragmen yaptigim bi yorumdan yedim, çenem durmamış
bazen cidden ne yazdigimi okumuyorum sanirim
Bizlerin çenesi durmadı, yorumlar arada kaydı ya...
Kusura bakma gerçekten, çok dikkat ettim sürekli takip ettim konuyu, her girdiğim yerde illa zaten bu sebepten ban yiyorum ama sana patladı kabak...

Bizlerin çenesi durmadı, yorumlar arada kaydı ya...
Kusura bakma gerçekten, çok dikkat ettim sürekli takip ettim konuyu, her girdiğim yerde illa zaten bu sebepten ban yiyorum ama sana patladı kabak...
yok ben o yorumu yaparken siz daha topikte bile degildiniz o sira.
cok iyi bildigim bir uye yorum yapti ozelden aybushu uyariyordum sakin polemige girmeyelim diye ama ben kendimi tutamamisim cidden
kendim guzel guzel cagirmisim bani yani,
umarim sadece bani cagirmisimdir

Biz de hep nakit ,eş kisisi taksit karsiti..Kredi kart var ama cok sevgili arabasina kullanir
Biz büyük şeylere kullanıyoruz sadece, o kadar karşı değiliz.
Örneğin süpürge alınacak ya da telefon vs.
4 haneyi aşan ürünlere
Sizin eş benim babam gibi, taksitli alıp ertesi ay para çekip komple öderdi.
Yediği faiz de cabası ama içi rahat etmiyor, ölsem borçlu mu öleceğim kafasında.

En sadakatli topic üyen seçiyorum kendimi, her gün baktım açılıp açılmadığına, son görülmene
Aha bu ceycey adını bile anmadı, ben diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…