- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.742
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.521
onu zenginler takıyordur yavvv .altın kemer en az 40 50 bin tutar hatta daha fazlaevet can altın kemer takıkır hep
Memleket neresievet can altın kemer takıkır hep
Kız olurmu öyle şey. Ya zamanlamayı yanlış yapıyorlar yada tarihi geçmiş ilaç kullanıyorlar . Öyle bişey olsa ilaç şirketini şikayet etmek gerekir .Ella ertesi günü hapı ama bununla gebe kalan çok nasıl bir ilaçtır anlamadım bende alacam şu elladan gebe kalırım belki
memleket yazmasına gerek yok doğu anadolu işteMemleket neresi
Ertesi gün hapı yerine doğum kontrol hapı daha iyi değil mi ? Gerçi doğum kontrol hapları belli yastan sonra önerilmiyorEvet ya, kafayı yiyormuş hormonlar. Ama prezervatif + ertesi gün hapı yapan varmış.
Adamı taciz eden konuyu okuyunca bu geldi aklıma
ben 1.5 aydır adet görmüyorum menapoza girdiğimi düşünüyorumErtesi gün hapı yerine doğum kontrol hapı daha iyi değil mi ? Gerçi doğum kontrol hapları belli yastan sonra önerilmiyor
Doğu Anadolu he zengin memleket ozamanmemleket yazmasına gerek yok doğu anadolu işte
Benimkiler kafayı yitik belki düzeltir bu hapEvet ya, kafayı yiyormuş hormonlar. Ama prezervatif + ertesi gün hapı yapan varmış.
Sorma burdada virüs tavan yapmış . Aşılara başladılar . Öncelik 70 yaş üstü. Ama zorlama yok isteyen olucak. İnsallah bir an önce kontrol altına alınır ...amerikada ki kuzen ve eşi corona olmuş çocuk da yokmuş şimdilik ona canım sıkıldı bugün
Niye ki?Benimkiler kafayı yitik belki düzeltir bu hap
AldiracakmisRabbim in vardır bir bildiğiinsallah aldırmaz
Bizdede öyle . Hemde kilo kilo . Nesini seviyorlar altın takıların anlamıyorum. Bazen görüyorum hepsini aynı anda takanları, miyim gösterisi bi arkadaş ? Ne oluyorsun takınca ? Hani güzel bir görüntüde değil benceevet can altın kemer takıkır hep
Canım senin sorunun ne ? Doktor ne diyor çocuk hakkında ?Benimkiler kafayı yitik belki düzeltir bu hap
Kendidir tuhaf. Tipe bak.Katibin Ruhu benim doktor akrabaya dedim ki sana o kadar çok talep ve talip var ki anlatamam.hemen gözleri parlak emojiler attı.kimmiş arkadaşın mı güzel mi kaç tane?sordu da sordu.bend e burayı söyleyince pek bi bozuldu aynen şunu yazdı.gittt işine kızz ordaki kadınlar o kadar tuhaf ki her gün ekşi sözlükteler istememm .bulacaksan doğru dürüst bul yoksa da kendi işine bakkk
Eksi sözlük ne ? Ceycey sende çöpçatanlığa mı başladın yoksaKatibin Ruhu benim doktor akrabaya dedim ki sana o kadar çok talep ve talip var ki anlatamam.hemen gözleri parlak emojiler attı.kimmiş arkadaşın mı güzel mi kaç tane?sordu da sordu.bend e burayı söyleyince pek bi bozuldu aynen şunu yazdı.gittt işine kızz ordaki kadınlar o kadar tuhaf ki her gün ekşi sözlükteler istememm .bulacaksan doğru dürüst bul yoksa da kendi işine bakkk
Mahmut sözlükEksi sözlük ne ? Ceycey sende çöpçatanlığa mı başladın yoksa
tuhaftır kendisi de aynenKendidir tuhaf. Tipe bak.
Mahmut sözlük ? Yafff bu neyin sifrelemesi , söyle adam akıllı bi anlatsanızaMahmut sözlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?