- 19 Mayıs 2020
- 48.063
- 216.303
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.541
Ne gibi tuhaf? Evlenmemesi ile alakası var mı tuhaflığının?tuhaftır kendisi de aynen
Pko var başka sorun yok düzenli adet oluyorum kilo yok calısma var ama emek yokCanım senin sorunun ne ? Doktor ne diyor çocuk hakkında ?
Doktor tripleriKendidir tuhaf. Tipe bak.
burda bdv de haftada 2 evde kaldım konusu açılıyor.e biz de de o kadınların deyimiyle evde kalmış bir erkek doktor var.evde kalmışları bir araya getireyim dedim .ekşi sözlüğü bilmeyen birine de ilk defa rastladım bu aradaaaEksi sözlük ne ? Ceycey sende çöpçatanlığa mı başladın yoksa
Arada üyelik alıp geliyorlar, ilk konuları cinsellik. Üye olduktan 5 dk sonra cinsellikte konu açıyorlar.Mahmut sözlük ? Yafff bu neyin sifrelemesi , söyle adam akıllı bi anlatsanıza
3 yıl önce çıktı talip .onu da çirkin buldu maalesefDoktor tripleri. Sana yurtdışından bir kız buldum dese hemen balıklama atlar kesin
Olur olur zamanla hersey. Banada doktor kısırsın çocuğun olmaz . Overlasyonun olmuyor demişti. Evlenmeden hamile kaldımPko var başka sorun yok düzenli adet oluyorum kilo yok calısma var ama emek yok
Burda doktor buldum çatlayın diyenler var ya, hayret nasıl kuyruk yok kapısında?3 yıl önce çıktı talip .onu da çirkin buldu maalesef
Valla bilmiyorum . Nedir o ?burda bdv de haftada 2 evde kaldım konusu açılıyor.e biz de de o kadınların deyimiyle evde kalmış bir erkek doktor var.evde kalmışları bir araya getireyim dedim .ekşi sözlüğü bilmeyen birine de ilk defa rastladım bu aradaaa.
katip anlatır sana .Valla bilmiyorum . Nedir o ?
Haaa şu hacı yatmaz tipler diyorsunArada üyelik alıp geliyorlar, ilk konuları cinsellik. Üye olduktan 5 dk sonra cinsellikte konu açıyorlar.
var tabiki bir kere aşırı derecede kendini beğenmiştir.ha gerçi çok zeki türkiye derecesi yaptı üniversite sınavında .ama gene de sinir bozucudur her konuda hep en doğru bilgi bendedir der .ortalama üstü de tipi var türlü türlü huyu var işte o da öyle biz alıştıkkkkNe gibi tuhaf? Evlenmemesi ile alakası var mı tuhaflığının?
Kutsal bilgi kaynağı. Zamanla cinsiyetçi başlıklar açıldı, kutsal Mahmut kaynağı oldu.katip anlatır sana .
Niye kuyruk olsun ayol. Pırlantamı buBurda doktor buldum çatlayın diyenler var ya, hayret nasıl kuyruk yok kapısında?
Allah neyi layık görürse onu yaşarım isyanım yok da sadece biraz üzülüyorumOlur olur zamanla hersey. Banada doktor kısırsın çocuğun olmaz . Overlasyonun olmuyor demişti. Evlenmeden hamile kaldımsormasında korunduğum halde kaldım
O burnu bi düşürecek artık, böyle biraz zor evlenir.var tabiki bir kere aşırı derecede kendini beğenmiştir.ha gerçi çok zeki türkiye derecesi yaptı üniversite sınavında .ama gene de sinir bozucudur her konuda hep en doğru bilgi bendedir der .ortalama üstü de tipi var türlü türlü huyu var işte o da öyle biz alıştıkkkk
ülkenin maaş ortalaması en fazla 4000 5000 olunca burda pırlantadan da kıymetliler. karaborsa oldularrrrr yahuuuuNiye kuyruk olsun ayol. Pırlantamı bu
Zaten böyle tipler bi dünyada ben varım diyor . Ay sende kızım başını yakacaksın durup durukenvar tabiki bir kere aşırı derecede kendini beğenmiştir.ha gerçi çok zeki türkiye derecesi yaptı üniversite sınavında .ama gene de sinir bozucudur her konuda hep en doğru bilgi bendedir der .ortalama üstü de tipi var türlü türlü huyu var işte o da öyle biz alıştıkkkk
doğru eş çocuk yok masrafı yok. her sene araba değiştirir sıkıntıdan.O burnu bi düşürecek artık, böyle biraz zor evlenir.
Stres yapma . Zamanı gelince olur . Olmasada elden ne gelir . Daha yasında genç hemAllah neyi layık görürse onu yaşarım isyanım yok da sadece biraz üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?