geyik bizim işimiz

Zaten böyle tipler bi dünyada ben varım diyor . Ay sende kızım başını yakacaksın durup duruken
ben çok severim kuzenimdir o da beraber büyüdük .ama çıktığı kızları hep terketti ya da kızları ayrılmaya mecbur bıraktı ama yufka yüreklidir devamlı yardıma muhtaç çocuk okutur mesela.gene de çok talibi var çekilecek adam olmadığı halde

Belki kafasına denk biri karşısına çıkmamıştır . Genelde aynı kriterde birini ister . Benim tanıdığım doktorların çoğu kendi gibi doktor olan doktorlarla evliler . Ama yurtdısında bu çok daha farklı. Arkadaşımın kocası mesela araştırmacı bilim insanı , arkadasım da Türk ve benim gibi hemşire

ben şeyi merak ediyorum .kralınızı kraliçenizi prensleri görebiliyor musunuz canlı olarak?yani halkın arasında gezerler mi?avm ye takılırlar mı?

ben şeyi merak ediyorum .kralınızı kraliçenizi prensleri görebiliyor musunuz canlı olarak?yani halkın arasında gezerler mi?avm ye takılırlar mı?
Tabi gezerler . Kral gelmişti bi keresinde . Belediyede röportaj vermişti. Sonra şehri falan gezdi, arkadaşlar gitmişti görmeye ben nöbetten gelip uyumuştum .

Tabi gezerler . Kral gelmişti bi keresinde . Belediyede röportaj vermişti. Sonra şehri falan gezdi, arkadaşlar gitmişti görmeye ben nöbetten gelip uyumuştum .
yok mu bekar prens ayarla evlen.bak çirkin meghan bile ingiltere sarayına gelin olduuuu

benım hıc oyle hevesım olmadı gız

tonlarca para sacıyorlar hep gosterıs. 3gun boyunca 200 kısılık kazan yemekler yapılır 3gun 3gece orkestra canlanır neymiş dugun var ha anladık da
benim dayım da buna benzer düğün yaptı oğluna gösteriş diz boyu idi.ama milletin ahı tuttu diğer oğlu evde kaldı ha ha haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…