- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.581
eşim volvo fabrikasını gezmişti oraya geldiğinde maket kırmızı volvo araba da getirmişti ama benim kız küçükken kırdıBende hiç sevmiyorum altın olayını. Onun yerine bir Volvo xc90 araba versinler daha iyi
İki sene önce bizimkilerin dügünü oldu İngiltere’de . Neyse gittik çocuk çocuk. Zavallı çocuklar hayatında dügün görmemiş , geçtiler bir köseye kullaklarına pamuk tıkadılar dügün bitene kadarayy aynen bıde . gelıp ıkıde bır polo kalk halaya demezlermı. ya hele o gelın altınları şıkır sıkır sallıyor
Benim arkadaş orda mühendis . Sorayım varmı öyle oyuncak diye . Yollarım belki sanaeşim volvo fabrikasını gezmişti oraya geldiğinde maket kırmızı volvo araba da getirmişti ama benim kız küçükken kırdı3 tane volvo küçük termosumuz duruyor sadece
Başka ne diyor ?kızlar bunu servise bınıp carsıya gıttım. bıtane kız sevgılısıyle konustular sonra kapattı mesajlastı. banada bakıp tlfonu kapatıyor.
( sankı ben cok meraklıyım. senın sevgılınle parkta bulusacagınıza saat 2de. bulusacak. sen ona cok kırgınsın. oda sana askıto dıyor) kapat bacım kapat tlfonu sankı yedık ha. ıyy haspam.
olaya cok hakımım. emın ol. ele seyler yazıyorlar utandım kendımdenBaşka ne diyor ?
gerçeğini alamıyoruz vergiden dolayı bari oyuncağına sahip olalım ha ha ha.biz de bir hyundai ki sizin ordakiler direkt hurdaya yollarlar binemzler.bir de honda civic var.volvo bmw hayal arabalar bize artıkkkBenim arkadaş orda mühendis . Sorayım varmı öyle oyuncak diye . Yollarım belki sana
İyiki telefonu yememişsin, ayol resmen yalayıp yutmuşsun . Bari kızım anlayamadığı yerlerde sen devreye gir, tercümanlık yap kızaolaya cok hakımım. emın ol. ele seyler yazıyorlar utandım kendımden
+ 18 yassakkkk direk t fakirlik konumuza dönn yoldan çıkmaaaaolaya cok hakımım. emın ol. ele seyler yazıyorlar utandım kendımden
Aslında açıkçası hiç hyndai görmedim burda . Yada farketmedimgerçeğini alamıyoruz vergiden dolayı bari oyuncağına sahip olalım ha ha ha.biz de bir hyundai ki sizin ordakiler direkt hurdaya yollarlar binemzler.bir de honda civic var.volvo bmw hayal arabalar bize artıkkk
merak etme el attım olaya.İyiki telefonu yememişsin, ayol resmen yalayıp yutmuşsun . Bari kızım anlayamadığı yerlerde sen devreye gir, tercümanlık yap kıza
murat derken?murat 131 değildir herhal?Aslında açıkçası hiç hyndai görmedim burda . Yada farketmedimgenelde Volvo, wv. Toyota, saab gibi markalar var . Haa bide Murat var
yok gurban oldugum. ne +18zı onu gorunce ben tam odunum ayol askıto bebem büskıvıtım nedır ahh kocısım dedım yaradının bana verdiği . ben odunmusum dedım içimden+ 18 yassakkkk direk t fakirlik konumuza dönn yoldan çıkmaaaa
Allah iyiliğini versin akşam akşam gülmekten gözümden yaş geldimerak etme el attım olaya.
can rahat ol dedım. oda sozlum dedı. abla ne sozlusu daha sevgılıler. bılmıyorkı abla herseyı nokta dan tut vırgule kadar herseyı bılıyor
Liste uzun sanırımfilmdelisi kumbarayı kırdı paraları aldı ama harcaması bitmedi galiba ortalarda yok henüzzzz
yemin ederim bacım . cok merak ettim o parkta ne olduAllah iyiliğini versin akşam akşam gülmekten gözümden yaş geldi
Bende merak ettim şimdiyemin ederim bacım . cok merak ettim o parkta ne oldu
gozu cıkmayasıca. işim vardi. yoksa gıder ızlerdım biskıvutkerıBende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?