geyik bizim işimiz

Bende hiç sevmiyorum altın olayını. Onun yerine bir Volvo xc90 araba versinler daha iyi
eşim volvo fabrikasını gezmişti oraya geldiğinde maket kırmızı volvo araba da getirmişti ama benim kız küçükken kırdı 3 tane volvo küçük termosumuz duruyor sadece

ayy aynen bıde . gelıp ıkıde bır polo kalk halaya demezlermı. ya hele o gelın altınları şıkır sıkır sallıyor
İki sene önce bizimkilerin dügünü oldu İngiltere’de . Neyse gittik çocuk çocuk. Zavallı çocuklar hayatında dügün görmemiş , geçtiler bir köseye kullaklarına pamuk tıkadılar dügün bitene kadar . Nedense bana kalk oyna demiyorlar . Oysaki yıldız tilbe gibi oynuyorum ne var bunda sanırım halayı rezil etmemden korkuyorlar

kızlar bunu servise bınıp carsıya gıttım. bıtane kız sevgılısıyle konustular sonra kapattı mesajlastı. banada bakıp tlfonu kapatıyor.
( sankı ben cok meraklıyım. senın sevgılınle parkta bulusacagınıza saat 2de. bulusacak. sen ona cok kırgınsın. oda sana askıto dıyor) kapat bacım kapat tlfonu sankı yedık ha. ıyy haspam.

Başka ne diyor ?

Benim arkadaş orda mühendis . Sorayım varmı öyle oyuncak diye . Yollarım belki sana
gerçeğini alamıyoruz vergiden dolayı bari oyuncağına sahip olalım ha ha ha.biz de bir hyundai ki sizin ordakiler direkt hurdaya yollarlar binemzler.bir de honda civic var.volvo bmw hayal arabalar bize artıkkk

gerçeğini alamıyoruz vergiden dolayı bari oyuncağına sahip olalım ha ha ha.biz de bir hyundai ki sizin ordakiler direkt hurdaya yollarlar binemzler.bir de honda civic var.volvo bmw hayal arabalar bize artıkkk
Aslında açıkçası hiç hyndai görmedim burda . Yada farketmedim genelde Volvo, wv. Toyota, saab gibi markalar var . Haa bide Murat var

İyiki telefonu yememişsin, ayol resmen yalayıp yutmuşsun . Bari kızım anlayamadığı yerlerde sen devreye gir, tercümanlık yap kıza
merak etme el attım olaya.
can rahat ol dedım. oda sozlum dedı. abla ne sozlusu daha sevgılıler. bılmıyorkı abla herseyı nokta dan tut vırgule kadar herseyı bılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…