- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.601
eni topu 90 tl vardı kumbarada uzun olsa ne alacak o parayaListe uzun sanırım
gurban oldugum sen de vur dedık öldurduneni topu 90 tl vardı kumbarada uzun olsa ne alacak o paraya
Acük abartsaymıs. O ne ayol anca markete ekmek almaya gidilir o paraylaeni topu 90 tl vardı kumbarada uzun olsa ne alacak o paraya
Tamam ordaki kızın ablası bu siteye üye değil deseydin@Katipsondanbir benim doktor akrabaya dedim ki sana o kadar çok talep ve talip var ki anlatamam.hemen gözleri parlak emojiler attı.kimmiş arkadaşın mı güzel mi kaç tane?sordu da sordu.bend e burayı söyleyince pek bi bozuldu aynen şunu yazdı.gittt işine kızz ordaki kadınlar o kadar tuhaf ki her gün ekşi sözlükteler istememm .bulacaksan doğru dürüst bul yoksa da kendi işine bakkk
Her ikiside değil . Şanslıysam yemek arasında hastanede kahve icerek değilsem allah bilir nerde geçireceğimyenı yıka seks yaparakmı gıreceksınıx yoksa uyuyarakmı. kız bole bır konu acmişlar bıtmedı bur turlu bu 2020 mı kıtları
yenı yıka seks yaparakmı gıreceksınıx yoksa uyuyarakmı. kız bole bır konu acmişlar bıtmedı bur turlu bu 2020 mı kıtları
öyle konu acmışlar. Onu yazdım.Her ikiside değil . Şanslıysam yemek arasında hastanede kahve icerek değilsem allah bilir nerde geçireceğim
aylardır fakiriz diye çığırıyoruzzzz boşa mı?Acük abartsaymıs. O ne ayol anca markete ekmek almaya gidilir o parayla
Bi bitmediler , saçma sapan konular bıktırdı artık ...öyle konu acmışlar. Onu yazdım.
Rabbim can sağlığı versin bacım nasıl gırdıgımız önemli degılkı
Sus fakirim deme sen . Hyndai araban var seninaylardır fakiriz diye çığırıyoruzzzz boşa mı?
bızde o bıle yokSus fakirim deme sen . Hyndai araban var senin
2012 model tarihi eser sayılır garibimmmmmmmSus fakirim deme sen . Hyndai araban var senin
Yoktüp bebek hatta öncesinde aşılama denedin mi hiç?
Seninde otobüs kartın var kız . Tüm otobüsler senin sayılırbızde o bıle yok
Marka ve model nedir ki2012 model tarihi eser sayılır garibimmmmmmm
Onu bulamayanlar var. Hem 2012 model eski sayılmaz . Daha 8 yasında2012 model tarihi eser sayılır garibimmmmmmm
hıc onu dusunmedım goruyonmu suan en zengin benım.Seninde otobüs kartın var kız . Tüm otobüsler senin sayılır
Yaaa , seni kirli çıkın senihıc onu dusunmedım goruyonmu suan en zengin benım.
İsveç temi yaşandı bu olay?Yok valla . Sonuncusuda evlendi. Hatta veliaht kraliçe normal halktan biriyle evlenmişti . Şimdi boy boy çocukları var , kocasıda kral olucak sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?