- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.621
Evet buranın prensesi , daha doğrusu kraliçe olucak prenses .İsveç temi yaşandı bu olay?
1 gün sonra 9 a basacakOnu bulamayanlar var. Hem 2012 model eski sayılmaz . Daha 8 yasında
caktırma gız. yerın kulagı varYaaa , seni kirli çıkın seni
Eee sen güzel bir fullersin ozaman1 gün sonra 9 a basacak
ben krelıceyım. ama sizlere demedım. kızlarEvet buranın prensesi , daha doğrusu kraliçe olucak prenses .
Allah daha çok versin canımcaktırma gız. yerın kulagı var
Amin Rabbım huzur mutluluk versin dunya malı dunya da kalırAllah daha çok versin canım
Öylede birazda zengin olsak zararı yok amaAmin Rabbım huzur mutluluk versin dunya malı dunya da kalır
Kendimi çok şanssız hissediyorumEvet buranın prensesi , daha doğrusu kraliçe olucak prenses .
10 tane ev 5dukkan 5araba wolksvagen ve BMW markası. oldun 2021de istedıklerımÖylede birazda zengin olsak zararı yok ama
mercedessssMarka ve model nedir ki
ask olsun bızdekı mutluluk onlarda yok oyle kandır kendını ben öyle yapıyorumKendimi çok şanssız hissediyorumDünyaya prenses olarak geliyor biz kül kedi sinin kaybolmuş ayakkabısı gibiyiz
mercedessss
Aslında asla prenses olmak istemezdim. Çok monoton hayatları var. Sürekli göz önünde oldukları icin büyük baskı altındalar. Herzaman mükemmel olmak zorundalar , süper standartları var . Ben akşam gelip koltuğumda 1*90 uzanıp tv kumanda kombinesi yapmak isterim. Onların öyle bir lüxleri olduğunu sanmıyorum. Prensesin kocası mesela , onlara ayak uydurmak icin baya bir zorlanmıştı. Hatta nerdeyse dışlanıyordu. Allahtan halk çok sevdi ve yakıştırdı birbirlerineKendimi çok şanssız hissediyorumDünyaya prenses olarak geliyor biz kül kedi sinin kaybolmuş ayakkabısı gibiyiz
prenste kendine model eş almış ama.hem de erotik resimleri olan skandallı bir kadınmışAslında asla prenses olmak istemezdim. Çok monoton hayatları var. Sürekli göz önünde oldukları icin büyük baskı altındalar. Herzaman mükemmel olmak zorundalar , süper standartları var . Ben akşam gelip koltuğumda 1*90 uzanıp tv kumanda kombinesi yapmak isterim. Onların öyle bir lüxleri olduğunu sanmıyorum. Prensesin kocası mesela , onlara ayak uydurmak icin baya bir zorlanmıştı. Hatta nerdeyse dışlanıyordu. Allahtan halk çok sevdi ve yakıştırdı birbirlerine
o ne dır gı dermısım ben krelıce olayımda bosver herseyı. ahh ulkeyı yonetırdım. ahh ahhhAslında asla prenses olmak istemezdim. Çok monoton hayatları var. Sürekli göz önünde oldukları icin büyük baskı altındalar. Herzaman mükemmel olmak zorundalar , süper standartları var . Ben akşam gelip koltuğumda 1*90 uzanıp tv kumanda kombinesi yapmak isterim. Onların öyle bir lüxleri olduğunu sanmıyorum. Prensesin kocası mesela , onlara ayak uydurmak icin baya bir zorlanmıştı. Hatta nerdeyse dışlanıyordu. Allahtan halk çok sevdi ve yakıştırdı birbirlerine
Git bi yerden yıldız arma sök tak kendi arabana olur sana Mercedes arabamercedes görünümlü hyundai .doğan görünümlü şahin gibi
Rahat rahat oturup osuramıyorlardır ozamanAslında asla prenses olmak istemezdim. Çok monoton hayatları var. Sürekli göz önünde oldukları icin büyük baskı altındalar. Herzaman mükemmel olmak zorundalar , süper standartları var . Ben akşam gelip koltuğumda 1*90 uzanıp tv kumanda kombinesi yapmak isterim. Onların öyle bir lüxleri olduğunu sanmıyorum. Prensesin kocası mesela , onlara ayak uydurmak icin baya bir zorlanmıştı. Hatta nerdeyse dışlanıyordu. Allahtan halk çok sevdi ve yakıştırdı birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?