- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.641
Bittiii tükendi paralar.filmdelisi kumbarayı kırdı paraları aldı ama harcaması bitmedi galiba ortalarda yok henüzzzz
Evet , film yıldızıymış sözde . Hiç ısınamadım o kadına . Üstelik güzelde değil. Ama veliaht kraliçe nin tartışılmaz bir güzellligi var benceprenste kendine model eş almış ama.hem de erotik resimleri olan skandallı bir kadınmış
benim yemekler kargoda yarına gelirler memlekettenBittiii tükendi paralar.
Yarının yemeklerini yapıyorum ya, anca biter gece.
dur onuda yapmasınlar .Rahat rahat oturup osuramıyorlardır ozaman
Niye oyle cok harcadın gızBittiii tükendi paralar.
Yarının yemeklerini yapıyorum ya, anca biter gece.
Onlar ülke yönetmede söz sahibi değiller maalesef. Hersey sadece göstermelik.o ne dır gı dermısım ben krelıce olayımda bosver herseyı. ahh ulkeyı yonetırdım. ahh ahhh
Yada burnunu karıştıramıyorlar demiRahat rahat oturup osuramıyorlardır ozaman
ben olsam 2cı hürrem olur dum hele ben yönetmıyım.Onlar ülke yönetmede söz sahibi değiller maalesef. Hersey sadece göstermelik.
Ben o prenses den eminim daha güzelimdir. Makyaj güzeli onlar. Allah çirkin şansı versinEvet , film yıldızıymış sözde . Hiç ısınamadım o kadına . Üstelik güzelde değil. Ama veliaht kraliçe nin tartışılmaz bir güzellligi var bence
saclarına pıtde gırmıyordur bunların. kulaklarına. cubukta sokmuyorlardır..Yada burnunu karıştıramıyorlar demi
Yönetmek falan yok . Sadece ülkenin arması onlarben olsam 2cı hürrem olur dum hele ben yönetmıyım.
nenemede o makyajı yapsalar nenemde mıs turkey bırıncısı olurBen o prenses den eminim daha güzelimdir. Makyaj güzeli onlar. Allah çirkin şansı versin
Yada burnunu karıştıramıyorlar demi
ben en tepeyı istiyorumYönetmek falan yok . Sadece ülkenin arması onlar
Ben o prenses den eminim daha güzelimdir. Makyaj güzeli onlar. Allah çirkin şansı versin
gerdanlıga bak heleEki Görüntüle 2750715
Makyassızda güzel ama . Değişik bir güzelliği var
Iyyy ne sıkıcı bir hayat dimisaclarına pıtde gırmıyordur bunların. kulaklarına. cubukta sokmuyorlardır..
Arma olmakta güzel iş baya para var o işte demekki..Yönetmek falan yok . Sadece ülkenin arması onlar
he aynen ama ben isterim genedeIyyy ne sıkıcı bir hayat dimi
he kız bız fakirizGördüğün tek şey omu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?