geyik bizim işimiz

25 yasındayım ama ben bıdaha kımseyle hayat kurmam kı oglum buyur. ben işe baslarım. onu hayatı. derken buyuruz.
Niye kurmayacaksın? Çocuğun varsa nolmus? Bir ömür bekar yaşayacak değilsin ya. Tabi acelede etme , ama kapılarını da kapatma. Kim bilir çıkar karsına sana uygun , kalbini çarptıran biri günün birinde ...

Bende erkeklerde yakışıklıktan ziyade zeka ve sempati ararım. Erkelerde kadınlarda bi tek güzelliğe bakıyor nedense
Zekalı erkek varmı yahu zeka olsaydı görüntüye aldanmazdı bence. Biz kadınlarda iyi erkeklerle dertleşip dost edinip kötü erkeklere aşık oluyoruz.

suan zaten yok ılerıyede bılemem. ama ben insanlara karsı nötrum

insanları bişeylerı kaybedince tanıdım. gec oldu sukur guc olmadı . yanlızlık sırdaşım. oldu.. onun için hayatım boyle ıyı yaraları kanatmaya hıc niyetim yok. kabuk bagladıysa kalsın. benım esım baka bır adamdı arkadaş dost yoldas. gerektıgı bıle sakalasırdık bız.. oglumuza bakar. evın tum işlerini yapardı. asla bısey demezdı dunyaya birdaha gelse gene onu bulmak için cabalardım ve keske daha erken tanısaydım onu.

Hakikaten cennetlik adammış Allah ta cennetine almak için ruhunu almış, başka açıklaması yok.
Allah hepimize eşinin huyundan nasip etsin.

Hakikaten cennetlik adammış Allah ta cennetine almak için ruhunu almış, başka açıklaması yok.
Allah hepimize eşinin huyundan nasip etsin.
candır o. bazen cocuk gıbı oyun oynardık benım canım sıkıldıgı ıcın bırgun uyku tutmadı dıye sabah namazına kadar oturmuştuk gorucu usulu evlendık bız hatra ven elektrik almadım dıye saka yaparken oda jeneratör baglarız demiştı gurban oldugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…