- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.661
Aynen . Tuvalete geçip bolca kurcalıyordurBenimle yer değiştirebilir rahatsızsa ben daha çok güzelim. Burnunu gizli kapaklı karıştırıyordur
Ciddiyim bundan 10 gömlek güzelim benEki Görüntüle 2750715
Makyassızda güzel ama . Değişik bir güzelliği var
yav benım ne eksiğim var kı hele kadına bak prenses olmuş.Eki Görüntüle 2750715
Makyassızda güzel ama . Değişik bir güzelliği var
Diğer estetik güzellere göre bir tık daha güzel sadece. Dünyanın en güzel kadını değil tabiki. Eminim sen daha güzelsindirCiddiyim bundan 10 gömlek güzelim benAllah çirkin şansı versin hakikaten
Allah bahtınıda güzel yapsın insallahyav benım ne eksiğim var kı hele kadına bak prenses olmuş.
Allah var guzel kadınım. Rabbım ayagımı tasa degdirmesin.
guzelım. masallah SubhanAllah bana da bunun sansınıda vereydı. bana
Tesekur ederim canım.. ben dunyadan alacagımı aldım. gerısını ahirete bıraktımAllah bahtınıda güzel yapsın insallah
Gaza gelip boy boy foto atasım geldiDiğer estetik güzellere göre bir tık daha güzel sadece. Dünyanın en güzel kadını değil tabiki. Eminim sen daha güzelsindir
Sağol teşekkür ederim kuzum ama güzellik bir halta yaramıyor ki şans + beyin olacak insanda..Diğer estetik güzellere göre bir tık daha güzel sadece. Dünyanın en güzel kadını değil tabiki. Eminim sen daha güzelsindir
Ne diyosun allah aşkına , daha yolun başında sayılırsınTesekur ederim canım.. ben dunyadan alacagımı aldım. gerısını ahirete bıraktım
Bende erkeklerde yakışıklıktan ziyade zeka ve sempati ararım. Erkelerde kadınlarda bi tek güzelliğe bakıyor nedenseSağol teşekkür ederim kuzum ama güzellik bir halta yaramıyor ki şans + beyin olacak insanda..
25 yasındayım ama ben bıdaha kımseyle hayat kurmam kı oglum buyur. ben işe baslarım. onu hayatı. derken buyuruz.Ne diyosun allah aşkına , daha yolun başında sayılırsın
Niye kurmayacaksın? Çocuğun varsa nolmus? Bir ömür bekar yaşayacak değilsin ya. Tabi acelede etme , ama kapılarını da kapatma. Kim bilir çıkar karsına sana uygun , kalbini çarptıran biri günün birinde ...25 yasındayım ama ben bıdaha kımseyle hayat kurmam kı oglum buyur. ben işe baslarım. onu hayatı. derken buyuruz.
Zekalı erkek varmı yahuBende erkeklerde yakışıklıktan ziyade zeka ve sempati ararım. Erkelerde kadınlarda bi tek güzelliğe bakıyor nedense
suan zaten yok ılerıyede bılemem. ama ben insanlara karsı nötrumNiye kurmayacaksın? Çocuğun varsa nolmus? Bir ömür bekar yaşayacak değilsin ya. Tabi acelede etme , ama kapılarını da kapatma. Kim bilir çıkar karsına sana uygun , kalbini çarptıran biri günün birinde ...
Aynen valla yerinde bir izlenimZekalı erkek varmı yahuzeka olsaydı görüntüye aldanmazdı bence. Biz kadınlarda iyi erkeklerle dertleşip dost edinip kötü erkeklere aşık oluyoruz.
Hakikaten cennetlik adammış Allah ta cennetine almak için ruhunu almış, başka açıklaması yok.insanları bişeylerı kaybedince tanıdım. gec oldu sukur guc olmadı . yanlızlık sırdaşım. oldu.. onun için hayatım boyle ıyı yaraları kanatmaya hıc niyetim yok. kabuk bagladıysa kalsın. benım esım baka bır adamdı arkadaş dost yoldas. gerektıgı bıle sakalasırdık bız.. oglumuza bakar. evın tum işlerini yapardı. asla bısey demezdı dunyaya birdaha gelse gene onu bulmak için cabalardım ve keske daha erken tanısaydım onu.
Aybush naber zuluş nabiyorHakikaten cennetlik adammış Allah ta cennetine almak için ruhunu almış, başka açıklaması yok.
Allah hepimize eşinin huyundan nasip etsin.
candır o. bazen cocuk gıbı oyun oynardık benım canım sıkıldıgı ıcın bırgun uyku tutmadı dıye sabah namazına kadar oturmuştuk gorucu usulu evlendık bız hatra ven elektrik almadım dıye saka yaparken oda jeneratör baglarız demiştıHakikaten cennetlik adammış Allah ta cennetine almak için ruhunu almış, başka açıklaması yok.
Allah hepimize eşinin huyundan nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?