geyik bizim işimiz

bırı konu acmış.
EŞİM YANINDA OTURMAYI İSTEMIYOR diye bende gıt tepesinde otur dedim kadın cevap bıle yazmamşş

Ben de öyleydim hatta hala biraz var ama yaşım ilerledikçe sakinleşiyorum
Belki bende sakinlerim
Yolda hatali sollama , uzerime gelme gbi hareketlerdr bulunan araclara bile elimi kaldirip heeey napiyon, ehliyeti nerden aldin falan diyorum bir kez onune bakmayan barzonun kaputunu tokatladim
Bir kez de laf attgi icin bagirdigim kisi geri döndü heh dedim simdi geri gitmekte olmaz. Durdum yanaşti ne var be terbiyesiz ayi falan diyorum ben. Sonra adamin biri geldi bas git hem laf atiyosun hem geri geliyosun falan dedi. Ilk kez ve son kez tanimadgim biri beni savunmustu. Onun haricinde kaldirma park edenleri , kaldırımda suren motarlari uyarsam bile kimse destek çıkmıyor

İnsanlar korkak. Ama ben de artık kimseyle uğraşmak istemiyorum he deyip geçmenin rahatlığını keşfettim ohh

İnsanlar korkak. Ama ben de artık kimseyle uğraşmak istemiyorum he deyip geçmenin rahatlığını keşfettim ohh
He deyip gecmezsem basima is gelecek. Koca karinla bile yapıyorum yandan hafif yusuf yusufla. Hani bisi yapar diye ama bende inşallah yaş aldikca durulurum ya.
Bu halimi cok seviyorum da manyak cok. Sessizde cok olunca tehlikeli oluyor.

He deyip gecmezsem basima is gelecek. Koca karinla bile yapıyorum yandan hafif yusuf yusufla. Hani bisi yapar diye ama bende inşallah yaş aldikca durulurum ya.
Bu halimi cok seviyorum da manyak cok. Sessizde cok olunca tehlikeli oluyor.
Çok sessiz ne yapacağı belli olmayan insanları da sevmem ama bi belirsizlik oluyor yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…