- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.861
Uyandirirsin kicıks çoktan uyuduuuuu.
yapınla alakalı bu bence ben cok soguk kanlıyımAy en sevdigim.nasil oluyor kiz bu. Ben ne düşünürsem dilime vuruyor pat diye. Hele duygu durumlarim gozlerin iyi goruyorsa 5 m anlarsin.
bridgerdon izliyorum dün başladım çok komik bir tarihi diziiUyandirirsin ki
Hahaha filmlerde oluyor ya ya da eskiden oluyordu be durtunce
Allah korusun. Kız sinirli sinirli adamla daha ateşli olur bi dene şansınımümkünatı yok borsada çok kaybetti boğazıma yapışır alimallah
sakin ceycey0406 senın pestılın cıkar nasıl kaybettim der yapar........ sen anladınAllah korusun. Kız sinirli sinirli adamla daha ateşli olur bi dene şansını
Belki bende sakinlerimBen de öyleydim hatta hala biraz var ama yaşım ilerledikçe sakinleşiyorum
Bana devretseneherkese iyi geceler.bye byeeeeeeeee.konumu1sadekahve ye devrediyorum.ne de olsa 2 kişi sayılır 2 beyin var kadının vucudunda
herkese iyi geceler.bye byeeeeeeeee.konumu1sadekahve ye devrediyorum.ne de olsa 2 kişi sayılır 2 beyin var kadının vucudunda
İnsanlar korkak. Ama ben de artık kimseyle uğraşmak istemiyorum he deyip geçmenin rahatlığını keşfettim ohhBelki bende sakinlerim
Yolda hatali sollama , uzerime gelme gbi hareketlerdr bulunan araclara bile elimi kaldirip heeey napiyon, ehliyeti nerden aldin falan diyorumbir kez onune bakmayan barzonun kaputunu tokatladim
Bir kez de laf attgi icin bagirdigim kisi geri döndüheh dedim simdi geri gitmekte olmaz. Durdum yanaşti ne var be terbiyesiz ayi falan diyorum ben. Sonra adamin biri geldi bas git hem laf atiyosun hem geri geliyosun falan dedi. Ilk kez ve son kez tanimadgim biri beni savunmustu. Onun haricinde kaldirma park edenleri , kaldırımda suren motarlari uyarsam bile kimse destek çıkmıyor
KoydumSen neden fotini kaldırdın taniyamadim senionce bır bakmam lazim bakayim etin budun bana gore mi
He deyip gecmezsem basima is gelecek. Koca karinla bile yapıyorum yandan hafif yusuf yusufla. Hani bisi yapar diye ama bende inşallah yaş aldikca durulurum ya.İnsanlar korkak. Ama ben de artık kimseyle uğraşmak istemiyorum he deyip geçmenin rahatlığını keşfettim ohh
Senin gozun mu oKoydum
Heaa.Senin gozun mu o
Çok sessiz ne yapacağı belli olmayan insanları da sevmem ama bi belirsizlik oluyor yoruluyorumHe deyip gecmezsem basima is gelecek. Koca karinla bile yapıyorum yandan hafif yusuf yusufla. Hani bisi yapar diye ama bende inşallah yaş aldikca durulurum ya.
Bu halimi cok seviyorum da manyak cok. Sessizde cok olunca tehlikeli oluyor.
O göz gercek miii?Koydum
Evet evet şimdi kirptim resmi niye kaldırdin dedi de 1sadekahveO göz gercek miii?
Aa ne kadar beyazsın yabancılara benziyor. Guzelmis kaşın gözün masallah
Maşşallah cok güzel ve sıcacık. Göcmen kızı gibisin
Evet evet şimdi kirptim resmi niye kaldırdin dedi de 1sadekahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?