- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.881
Beyazım da oyle yabancıların süt gibiligi gibi değil (ki isterdim) . Tam ışığın altında oturuyorum ondandır .Aa ne kadar beyazsın yabancılara benziyor. Guzelmis kaşın gözün masallah
Minik sinsirellara. Kişki oyle olsam. Ne güzel kandiriyorlar insanları ona oyle buna böyle kaos yaratip vın.Çok sessiz ne yapacağı belli olmayan insanları da sevmem ama bi belirsizlik oluyor yoruluyorum
Ay bu bana birini hatırlattıMinik sinsirellara. Kişki oyle olsam. Ne güzel kandiriyorlar insanları ona oyle buna böyle kaos yaratip vın.
Sut gibi çıkmış burda valla. Gozler lens degil dimi.Beyazım da oyle yabancıların süt gibiligi gibi değil (ki isterdim) . Tam ışığın altında oturuyorum ondandır .
Bana da hatta birkac kisi var çevremde boyleAy bu bana birini hatırlattı
Biraz megalomanlik gibi görünecek amaSut gibi çıkmış burda valla. Gozler lens degil dimi.
O biciftmavi senin gozlere ithafen mi cocugunun da mavi olsun diye mi
Ne kdar nezaketlisin .bunu okuyunca içim sıcacık oldu teşekkür ederimMaşşallah cok güzel ve sıcacık. Göcmen kızı gibisin
Taktik maktik yok bam bam bam bi insan olduğum için ilk zaman bünyeme ağır gelmiştiBana da hatta birkac kisi var çevremde boyleikisine akil sir ermez. Ilk zamanlar idim. Onlar bana farkli ortamda farkli konusurlarken
Yok lens değillerGozler lens degil dimi.
Olsun, olur öyleBiraz megalomanlik gibi görünecek ama
Kendime ithafen yazdım
Ay bana bi seyler oluyor diye bayilmamisiz iyi kiTaktik maktik yok bam bam bam bi insan olduğum için ilk zaman bünyeme ağır gelmişti
Dayanıklı hatunlarız evelallah.Ay bana bi seyler oluyor diye bayilmamisiz iyi kigene dirayetliyiz ama bak
2 gündür başım ağrıyor ama olsunduDayanıklı hatunlarız evelallah.
Olur o kadar yine de en az hasarla atlatıyoruz2 gündür başım ağrıyor ama olsundu
Simdi anasayfa da gebelik vs yazisini gorunce aklıma geldi. Gecen gün ne gördüm biliyor musun?Olur o kadar yine de en az hasarla atlatıyoruz
Simdi anasayfa da gebelik vs yazisini gorunce aklıma geldi. Gecen gün ne gördüm biliyor musun?
Bir topige kadin reglli pedini atmış bu yerlesme kanamasi olabilir mi diyem
Kanli ped
Cok sasirdim cidden görünce. Onu da atmazsın yani.Ne düşüncesiz insanlar var. İnsan hayatta her aklına geleni yapmamalı
Neyin var migren mi2 gündür başım ağrıyor ama olsundu
Atmazsın ama işte bazıları garipCok sasirdim cidden görünce. Onu da atmazsın yani.
Ne diyosun ya .banlanmadi miSimdi anasayfa da gebelik vs yazisini gorunce aklıma geldi. Gecen gün ne gördüm biliyor musun?
Bir topige kadin reglli pedini atmış bu yerlesme kanamasi olabilir mi diyem
Kanli ped atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?