- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.901
Banlanmamistir hamilelik belirtisi topigindeydi kimse sikayet etmemistir bende etmedim. Seni oralarda hep görüyorum nasıl gormedinNe diyosun ya .banlanmadi mi
Yok canım lodosNeyin var migren mi
Genelde son yorumlara bakıyorum aslında.Banlanmamistir hamilelik belirtisi topigindeydi kimse sikayet etmemistir bende etmedim. Seni oralarda hep görüyorum nasıl gormedin
Geçmiş olsunYok canım lodos
Naptin bak millet seks yaparak gircekmis yeni yila var mi sende boyle dusuncelerGenelde son yorumlara bakıyorum aslında.
Ah ege❤Geçmiş olsunegedemisin ki lodos daha cokk egeyi etkiler diye biliyorum
Anavatan kan ağlıyor benimNaptin bak millet seks yaparak gircekmis yeni yila var mi sende boyle dusunceler
Geçmiş olsun hamileyken hormonlarını kontrol edemiyorsundur tabi ki ama bebeğin varken kimse sinirini bozmamali .bu dönem biraz narsist ol megalomaniye tutunAh ege❤
Yok ya kişisel yani aslinda bir insan sinirimi bozdu birazcik o sebeple başım ağrıyor sanırım. Latife yaptım sana
Hadi be tühAnavatan kan ağlıyor benimmümkün mü
Ne diyodu Recep İvedik.Hadi be tüh
Ooo kırmızı yılbaşına uygunAnavatan kan ağlıyor benimmümkün mü
Haklısın. İşte insan biliyorda bazen engel olamiyor malesef.Geçmiş olsun hamileyken hormonlarını kontrol edemiyorsundur tabi ki ama bebeğin varken kimse sinirini bozmamali .bu dönem biraz narsist ol megalomaniye tutun
Eşimde diyor ki sofrada yarın hiç kırmızı bişey yok ki kokina alayım mıOoo kırmızı yılbaşına uygun
Eşimde diyor ki sofrada yarın hiç kırmızı bişey yok ki kokina alayım mı
Ah diyemedim....
Supergro kullanSaç dökülmesine çare ararken kendimi burada buldum
Ayyy onu duydum da uzatmak için falan dediler Hindistan cevizi badem yağı zeytin yağı hepsini denedim topak topak akıyor resmen kel kalıcamSupergro kullan
Sevgili olsaydin bilirdi çünkü yilbaslari seksist oluyor sevgililer için genelde evliler icinse bazenEşimde diyor ki sofrada yarın hiç kırmızı bişey yok ki kokina alayım mı
Ah diyemedim....
Çinko takviye alman gerekiyor olabilirAyyy onu duydum da uzatmak için falan dediler Hindistan cevizi badem yağı zeytin yağı hepsini denedim topak topak akıyor resmen kel kalıcam
Dibine sürüyor musun yaglari. Benimde saclarim coook dokulur ben cok sey denedim geciren pek bisi yok.Ayyy onu duydum da uzatmak için falan dediler Hindistan cevizi badem yağı zeytin yağı hepsini denedim topak topak akıyor resmen kel kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?