geyik bizim işimiz

Çinko takviye alman gerekiyor olabilir
Selenyum ihtiyacın vardir belki.
Sebium dengesizdir filan
Doktora gitsen ya önce bı .
Kanda eksiklerine baksalar
Of var ya cildimde de bi sıkıntı var gittim geçen gün doktora bakmadı bile doğru düzgün bir iki krem verdi neyse onlar da hiçbir işe yaramıyor ne test yaptı ne de doğru düzgün muayene etti, şöyle üstten baktı geçti. Şaşırdım açıkçası moralim bozuldu o yüzden şimdi bir daha gitmek istemedim tadım kaçtı

Dibine sürüyor musun yaglari. Benimde saclarim coook dokulur ben cok sey denedim geciren pek bisi yok.
Tahlillerin temiz mi
Dibine sürüyorum evet bekletiyorum bir de normalde de dökülür ama hiç böyle dökülmezdi şimdi duştan çıktım anneme diyorum ki kafamın yarısı banyoda kaldı iki avuç saç göz göre göre gitti

Yapmaz korona var ya ilgilenemiyor cogu bölüm cok boşladılar işlerini. Sonucta hayat durmadı ki ama onlar durdu.
Ama isciler uretmeye tam gaz devam.

Polikistik overde olabilirsin

Bende dibine suruyordum ama dibine surmemek daha saglikli eger ki soguk suyla durulamiyorsan dedi bana eczacim. Sicak su ile durularsan gozeneklerine giriyormus ve tikiyormus.
Hatta diplere yag sürmesin bile daha iyi dedi ama ben oyle nasil yarari olcak diyorum.
Ben cok sey kullandim. Biotin , ozel sampuanlar , eczaneden spreyler yok yok yok. Stres faktörluydu benim. Eksiklik olsa cok daha kolaymis tedavi misal demir eksikse veriyormus geciyormus.

Hay Allah. Çocuk yapmamam için bir sebep daha
O gobekle ikinizin o moda girmesi hadi girdin diyelim hamilelik sebepli vajinal kuruluk, sislik babanin ne yapiyoruz ulan bakislari arasinda motive olman vs.
Ay dur oyle yapma , dur egilme diye uyarilar saka gibi ya. Işıkları acmazsan bi tik daha kolay.ama bi tik

Annem de bana stresten oluyosun diyor. Evdeyiz ya kafada kur kur dur
Ben de baya şeyler yaptım şampuanımın içine badem yağı koydum.
Hindistan cevizini diplere sürüyordum doktor zaten çok sıcak suyla yıkanma dedi ki ben kaynar sularla yıkanırım gerçi azalttım yağ sürmeyi ama neden oluyor acaba ya kestirsem mi diye düşünüyorum

Ben soguga yakin suyla yikanirim. Evet dogum kontrol ilaci da koydum ben sacim degil biyigim cikinca biraktim
Bence kestir ama baya kisa ensede falan ise yariyor en azindan baya bende ne zaman azsa dökülmem kestiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…