- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.921
Sevgili olsaydin bilirdi çünkü yilbaslari seksist oluyor sevgililer için genelde evliler icinse bazen
Bak bana seks yok, alkol yok tam bir terasa olarak girecegim bu yıla
Of var ya cildimde de bi sıkıntı var gittim geçen gün doktora bakmadı bile doğru düzgün bir iki krem verdi neyse onlar da hiçbir işe yaramıyor ne test yaptı ne de doğru düzgün muayene etti, şöyle üstten baktı geçti. Şaşırdım açıkçası moralim bozuldu o yüzden şimdi bir daha gitmek istemedim tadım kaçtıÇinko takviye alman gerekiyor olabilir
Selenyum ihtiyacın vardir belki.
Sebium dengesizdir filan
Doktora gitsen ya önce bı .
Kanda eksiklerine baksalar
Dibine sürüyorum evet bekletiyorum bir de normalde de dökülür ama hiç böyle dökülmezdi şimdi duştan çıktım anneme diyorum ki kafamın yarısı banyoda kaldıDibine sürüyor musun yaglari. Benimde saclarim coook dokulur ben cok sey denedim geciren pek bisi yok.
Tahlillerin temiz mi
Yapmaz korona var ya ilgilenemiyor cogu bölüm cok boşladılar işlerini. Sonucta hayat durmadı ki ama onlar durdu.Of var ya cildimde de bi sıkıntı var gittim geçen gün doktora bakmadı bile doğru düzgün bir iki krem verdi neyse onlar da hiçbir işe yaramıyor ne test yaptı ne de doğru muayene etti, şöyle üstten baktı geçtim. Şaşırdım açıkçası moralim bozuldu o yüzden şimdi bir daha gitmek istemedim tadım kaçtı
Seks yasak değil ki ama bebis varkenBak bana seks yok, alkol yok tam bir terasa olarak girecegim bu yıla
Polikistik overde olabilirsinOf var ya cildimde de bi sıkıntı var gittim geçen gün doktora bakmadı bile doğru düzgün bir iki krem verdi neyse onlar da hiçbir işe yaramıyor ne test yaptı ne de doğru düzgün muayene etti, şöyle üstten baktı geçti. Şaşırdım açıkçası moralim bozuldu o yüzden şimdi bir daha gitmek istemedim tadım kaçtı
Bende dibine suruyordum ama dibine surmemek daha saglikli eger ki soguk suyla durulamiyorsan dedi bana eczacim. Sicak su ile durularsan gozeneklerine giriyormus ve tikiyormus.Dibine sürüyorum evet bekletiyorum bir de normalde de dökülür ama hiç böyle dökülmezdi şimdi duştan çıktım anneme diyorum ki kafamın yarısı banyoda kaldıiki avuç saç göz göre göre gitti
Bu korona var ya her şeyi mahvetti zaten hastanelere korka korka gidiyoruz, bir de çözüm de olmadı hala sıkıntım devam ediyorYapmaz korona var ya ilgilenemiyor cogu bölüm cok boşladılar işlerini. Sonucta hayat durmadı ki ama onlar durdu.
Ama isciler uretmeye tam gaz devam.
Sen öyle sanSeks yasak değil ki ama bebis varken
Hay Allah. Çocuk yapmamam için bir sebep dahaSen öyle san
Ay o ne şimdi gece gece ona takıcam kafayıPolikistik overde olabilirsin
O gobekle ikinizin o moda girmesi hadi girdin diyelim hamilelik sebepli vajinal kuruluk, sislik babanin ne yapiyoruz ulan bakislari arasinda motive olman vs.Hay Allah. Çocuk yapmamam için bir sebep daha
Yumurtalık da küçük kistler.bende de varAy o ne şimdi gece gece ona takıcam kafayı
Annem de bana stresten oluyosun diyor. Evdeyiz ya kafada kur kur durBende dibine suruyordum ama dibine surmemek daha saglikli eger ki soguk suyla durulamiyorsan dedi bana eczacim. Sicak su ile durularsan gozeneklerine giriyormus ve tikiyormus.
Hatta diplere yag sürmesin bile daha iyi dedi ama ben oyle nasil yarari olcak diyorum.
Ben cok sey kullandim. Biotin , ozel sampuanlar , eczaneden spreyler yok yok yok. Stres faktörluydu benim. Eksiklik olsa cok daha kolaymis tedavi misal demir eksikse veriyormus geciyormus.
Ama hamile görüntüsü de bence cokkk cezbedici yaO gobekle ikinizin o moda girmesi ....
Ben soguga yakin suyla yikanirim. Evet dogum kontrol ilaci da koydum ben sacim degil biyigim cikinca biraktimAnnem de bana stresten oluyosun diyor. Evdeyiz ya kafada kur kur dur
Ben de baya şeyler yaptım şampuanımın içine badem yağı koydum.
Hindistan cevizini diplere sürüyordum doktor zaten çok sıcak suyla yıkanma dedi ki ben kaynar sularla yıkanırımgerçi azalttım yağ sürmeyi ama neden oluyor acaba ya kestirsem mi diye düşünüyorum
Ne duygusundan çözene kadar doğum vaktimiz geldiAma hamile görüntüsü de bence cokkk cezbedici ya
nasıl olur da libido yapmaz insanda .
Ebeveynlik duygusundan mi acaba
Hayırdır
Kadinda yapıyor genelde erkek korkuyor braz. Ama o esnada sende dur la napyoz moduna giriyosunAma hamile görüntüsü de bence cokkk cezbedici ya
nasıl olur da libido yapmaz insanda .
Ebeveynlik duygusundan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?