- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.941
Bak azcik seks konusunca nasil geldi 2 saattir yoktuHayırdır
Mevzu ne ve ne yöne doğru?
Zaten ensede kestirmiştim 1 senede zor uzatmıştım boyatacaktım nalet saç huzur vermiyorBen soguga yakin suyla yikanirim. Evet dogum kontrol ilaci da koydum ben sacim degil biyigim cikinca biraktim
Bence kestir ama baya kisa ensede falan ise yariyor en azindan baya bende ne zaman azsa dökülmem kestiririm.
Ay sonra bide lohusayim ben yada anayım ben ana dönemi başlıyorNe duygusundan çözene kadar doğum vaktimiz geldi
Seks hayatımızın gidişatını zaman gösterecekAy sonra bide lohusayim ben yada anayım ben ana dönemi başlıyor
Vallaha yarına hazırlık yapıyorum yahu, sigara molalarında bakıyorum.Bak azcik seks konusunca nasil geldi 2 saattir yoktu
Umarım. Çok umut ediyorumKadinda yapıyor genelde erkek korkuyor braz. Ama o esnada sende dur la napyoz moduna giriyosunyani her hamile icin gecerli değil tabi deliler gibi sevisende vardır
Boyatinca da dokuluyor bence. Yakiyor ya baya dipleri zaten problemli bizim. Kina yak olmadi. Ben yakıyorum bazen zaten cok uzun sure gidiyor.Zaten ensede kestirmiştim 1 senede zor uzatmıştım boyatacaktım nalet saç huzur vermiyor
Ya sarı sacliysa nasıl kına yaksinBoyatinca da dokuluyor bence. Yakiyor ya baya dipleri zaten problemli bizim. Kina yak olmadi. Ben yakıyorum bazen zaten cok uzun sure gidiyor.
Oh oh maşallah ben biraksam iki uc sey yapcaktim da ayrilamadim burdanVallaha yarına hazırlık yapıyorum yahu, sigara molalarında bakıyorum.
Dinlenmeyeyim mi, köle miyim beeeeennn
Ya sarı sacliysa nasıl kına yaksin
Ay boyatmıştım o kadar güzel olmuştu ki valla nasıl da sağlıklıydı dökülme falan hiç olmadı kuaför çok önemli ya kimi kuaför yakıp afedersiniz mok edip bırakıyor. Sonra sıkılıp kestirdimBoyatinca da dokuluyor bence. Yakiyor ya baya dipleri zaten problemli bizim. Kina yak olmadi. Ben yakıyorum bazen zaten cok uzun sure gidiyor.
Muhabbet tatlı geldi değil miOh oh maşallah ben biraksam iki uc sey yapcaktim da ayrilamadim burdan
Açığa yakın kumraldı güneş görünce çok güzel açılıyordu saçlarım güneş de görmeye görmeye rengi de koyulaştı bit artık 2020!!1!!11!!Ya sarı sacliysa nasıl kına yaksin
Dökülürken boyatmak tehlikeli yani zaten bir gidis bir kayiplar silsilesi var. Sagliksiz saca boya daha cok yıpranmışti benim.Ay boyatmıştım o kadar güzel olmuştu ki valla nasıl da sağlıklıydı dökülme falan hiç olmadı kuaför çok önemli ya kimi kuaför yakıp afedersiniz mok edip bırakıyor. Sonra sıkılıp kestirdim
Koydum öyle kaldilar gidip elimi surcem suremedimMuhabbet tatlı geldi değil mi
Ya öyle bir şey yapmıyorum, çocuklarla yapamayacağım şeyler hepsi.
Hediyelerini falan kapladım, masa için peçete süs püs, birkaç meze, kıyafetlerini hazırladım.
Gerisini yarın hallederim zaten bitti sayılır ben de bittim ama
Neler aldinz cocuklarinizaMuhabbet tatlı geldi değil mi
Ya öyle bir şey yapmıyorum, çocuklarla yapamayacağım şeyler hepsi.
Hediyelerini falan kapladım, masa için peçete süs püs, birkaç meze, kıyafetlerini hazırladım.
Gerisini yarın hallederim zaten bitti sayılır ben de bittim ama
Bence değerlendirmelisiniz, keyifli bir sohbet, uzun uzun yemek masası muhabbeti ile.Koydum öyle kaldilar gidip elimi surcem suremedimay en azindan evde bir nese var dicem de bizimde iki kisi son ozel günümüz
Belki on dört şubata kadar dogmZKoydum öyle kaldilar gidip elimi surcem suremedimay en azindan evde bir nese var dicem de bizimde iki kisi son ozel günümüz
Akıllı saat aldık bugün, benimkine el koyuyorlardı bıraksınlar diye.Neler aldinz cocuklariniza
Uzun yemek masasi muhabbeti hic benlik degil ya. Ben yerim gecerimBence değerlendirmelisiniz, keyifli bir sohbet, uzun uzun yemek masası muhabbeti ile.
Bundan sonra yemekleriniz ağzınıza tepiştirmece olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?