geyik bizim işimiz

Ben soguga yakin suyla yikanirim. Evet dogum kontrol ilaci da koydum ben sacim degil biyigim cikinca biraktim
Bence kestir ama baya kisa ensede falan ise yariyor en azindan baya bende ne zaman azsa dökülmem kestiririm.
Zaten ensede kestirmiştim 1 senede zor uzatmıştım boyatacaktım nalet saç huzur vermiyor

Boyatinca da dokuluyor bence. Yakiyor ya baya dipleri zaten problemli bizim. Kina yak olmadi. Ben yakıyorum bazen zaten cok uzun sure gidiyor.
Ay boyatmıştım o kadar güzel olmuştu ki valla nasıl da sağlıklıydı dökülme falan hiç olmadı kuaför çok önemli ya kimi kuaför yakıp afedersiniz mok edip bırakıyor. Sonra sıkılıp kestirdim

Oh oh maşallah ben biraksam iki uc sey yapcaktim da ayrilamadim burdan
Muhabbet tatlı geldi değil mi
Ya öyle bir şey yapmıyorum, çocuklarla yapamayacağım şeyler hepsi.
Hediyelerini falan kapladım, masa için peçete süs püs, birkaç meze, kıyafetlerini hazırladım.
Gerisini yarın hallederim zaten bitti sayılır ben de bittim ama

Dökülürken boyatmak tehlikeli yani zaten bir gidis bir kayiplar silsilesi var. Sagliksiz saca boya daha cok yıpranmışti benim.
Tabi kuafor cok önemli bende ombre yaptircam ilerde ins

Koydum öyle kaldilar gidip elimi surcem suremedim ay en azindan evde bir nese var dicem de bizimde iki kisi son ozel günümüz

Neler aldinz cocuklariniza

Koydum öyle kaldilar gidip elimi surcem suremedim ay en azindan evde bir nese var dicem de bizimde iki kisi son ozel günümüz
Bence değerlendirmelisiniz, keyifli bir sohbet, uzun uzun yemek masası muhabbeti ile.
Bundan sonra yemekleriniz ağzınıza tepiştirmece olacak çünkü

Neler aldinz cocuklariniza
Akıllı saat aldık bugün, benimkine el koyuyorlardı bıraksınlar diye.
Evde vermediğim boya ve boyama kitapları, hikaye serileri vardı.
Onları da paketledim, bolca paket oldu.
Mesele hediye değil paket açmaktır çünkü

Bence değerlendirmelisiniz, keyifli bir sohbet, uzun uzun yemek masası muhabbeti ile.
Bundan sonra yemekleriniz ağzınıza tepiştirmece olacak çünkü
Uzun yemek masasi muhabbeti hic benlik degil ya. Ben yerim gecerim ama sonrasinda mezeli sofra hazırlayacağım o zaman belki olur. Film falanda indirsek guzel olcakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…