- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.961
Ay ben bayılırım.Uzun yemek masasi muhabbeti hic benlik degil ya. Ben yerim gecerimama sonrasinda mezeli sofra hazırlayacağım o zaman belki olur. Film falanda indirsek guzel olcakti.
Bizi kullanıp attın ama sen yaAçığa yakın kumraldı güneş görünce çok güzel açılıyordu saçlarım güneş de görmeye görmeye rengi de koyulaştı bit artık 2020!!1!!11!!
Hahahaah ay olur mu ya ben muhabbetinizi bölüyormuşum gibi hissettim de ondan sessizleştimBizi kullanıp attın ama sen ya
Ay ben bayılırım.
Bir masada 6 saat oturabilirim, kahvaltı ya da akşam farketmez.
En sevdiğim şeydir ve koca kişisi nefret eder, ye kalk modunda.
Bu sene tüm hazırlıklarım kendime valla, kendim için yapıyorum hepsini, malum zor bir yıldı, hakettim.
Muhtemelen yalnız oturacağım zaten 12 den sonra ama olsun, kişi kendinin de hizmetçisi olmalı değil mi
Bence boyama serileri ve boya kalemleri akilli saatten bin kat daha güzel hediyeler. ❤Akıllı saat aldık bugün, benimkine el koyuyorlardı bıraksınlar diye.
Evde vermediğim boya ve boyama kitapları, hikaye serileri vardı.
Onları da paketledim, bolca paket oldu.
Mesele hediye değil paket açmaktır çünkü
Yok ya öyle sunum değil benimki de, yemeği süslemekle ıncık cıncıkla uğraşamam, alır koyarımboyle karşila onu yatacagim derse. Tum yil uyuyacak sonra
Öyle kendin icin sunumcuklar haziliyorsan ne ala ben yemegi hazırlarım yemek yemeyi severim ama sunum munum Öyle kahve sunumlari yapiyorlar ya o bende yok ya.
Arkadaslrim atar instaya kahbe yanina çiçek koymus iste mumlar vs . O kahve keyfim kacar benim valla
Ben anca guzel takimlari cikarip birkac mum ama o da yemek icin nadir genelde alkol sofrasinadir. Kahve icin ugrasmam
Ama muzik acip, sarabimi biramı alip los ortamda yudumlamayi severim.
Hamile kaldığım zamana yakin yaptım en son simdi baya bir sure yok tabi yarin süt icerim
Alsancakta deniz kenari kahvaltı keyfi dışında da eglenerek yemem. Ne mutlu sana oyle deniz kenarina gidip yersin yaknda inşallah. Bana hep huzur verir.
Aşırııı tatlı olmuşYok ya öyle sunum değil benimki de, yemeği süslemekle ıncık cıncıkla uğraşamam, alır koyarım
Bu sene çocuklar mutlu olsun diye onlara göre bir masa, noel baba tabaklar falan aldım.
Ay nerede şöyle bir alsancakta kahve içmek, hayal hayal bana.
Ama pandemi bitse ilk gideceğim yer İzmir, çok özledim, yıllar oldu gitmeyeli.
Şimdi peçeteleri yapıyorum, anca bu yani daha da süsleyemem
EhehehehAşırııı tatlı olmuş
Hahaha böyle anneleri varken olmazlar valla süper ya annem de biz küçükken tatlılar pastalar ne yemekler yapardı böyle süslemeler değil ama şimdi artık takmıyoruz pasta alıp geçiyoruz bu sene onu da yapmayız galiba. Hoş ben de bir şey yapmadım hain evlat gibi hissettim kendimiEheheheh
Sevecek küçük sıpalarım muhtemelen
‘Hayatımda hiiç böle bişey görmemiştim’ diyecekler.
Bunu dedirtmek için işte uğraşıp duruyoruz, görgüsüz olmasınlar
Daha ne yapacaktin film yaYok ya öyle sunum değil benimki de, yemeği süslemekle ıncık cıncıkla uğraşamam, alır koyarım
Bu sene çocuklar mutlu olsun diye onlara göre bir masa, noel baba tabaklar falan aldım.
Bunu yapanda sunumcu degilim demesinYok ya öyle sunum değil benimki de, yemeği süslemekle ıncık cıncıkla uğraşamam, alır koyarım
Hahaahahaha vallaa öyle, kahve olayı abartı bana yeni gelin sunumları hariç hani bilirsiniz pembiş pembiş kurdeleli olanlar hariç özenle hazırlanmış akşam yemekleri falan güzel geliyor. Kendine duyduğu saygıya imreniyorum bazı insanların. Takip ettiğim biri var yemek yerken tek başına olsa bile tabağını o kadar güzel hazırlıyor ki hayran kalıyorum ben de tabağaa atıyorum lapsss diye tostu sonra neden mutsuzumSunumcu kızlar bir like bir kahve yani çiçeği +mum hadi bakalım
Kahve yanina şamdan koyan var la şamdan şamdan yahu kahve icerken gercekten ona mi bakiyorsun neden yani ya da orada mi iciyorsun gerçekten. Infuencer gibi cekimler.herkes bir havalar bu ara
Pırlanta alacakmış demek, nakitçiyim pırlantanın makbulü kaç karat olur bilmiyorum, bana Euro deyin, Dolar deyinMune hediyenizi duyunuz lütfen.
Eğer gelmezse bana bildirin, kapısına dayanır söke söke alırım, ağızdan çıktı artık
Evet bak tabakta ki hizayi falan ilk goruntu olarak begenirim. Guzel sofrayı bende begenirim. Bende tebrik ederim yapanları.. Ben bazen yaparim.Hahaahahaha vallaa öyle, kahve olayı abartı bana yeni gelin sunumları hariç hani bilirsiniz pembiş pembiş kurdeleli olanlar hariç özenle hazırlanmış akşam yemekleri falan güzel geliyor. Kendine duyduğu saygıya imreniyorum bazı insanların. Takip ettiğim biri var yemek yerken tek başına olsa bile tabağını o kadar güzel hazırlıyor ki hayran kalıyorum ben de tabağaa atıyorum lapsss diye tostu sonra neden mutsuzum
Abla gecen sana sordum ama net kesintisinden kacirdin sanirm etiketle konuya insan cagirmak yasak miPırlanta alacakmış demek, nakitçiyim pırlantanın makbulü kaç karat olur bilmiyorum, bana Euro deyin, Dolar deyinBence şimdiden kapısına dayanın, en yüksek karat hangisiyse siz anlarsınız, o karata tekabül eden Euro versin fifty fifty kırışırız
Tabaktakileri falan ben de çok beğeniyorum da arkadaşlarımı davet edince hadi hadi yabancı değilsiniz yiyin için ne istiyorsanız diye açık büfe yapıyorum valla bizde çekinme olmaz herkes istediği kadar yesin hiç uğraşamıyorum tabaklarla sonra da üzülüyorumEvet bak tabakta ki hizayi falan ilk goruntu olarak begenirim. Guzel sofrayı bende begenirim. Bende tebrik ederim yapanları.. Ben bazen yaparim.
Sorsan gecenin körü canim ne isterse usunmem kalkar yaparim ses olmayacak bir şeyse ama yok kahve yani sunum yapamıyorumne sunumlat yapanlar var.
Ayse pişirir mehmet yer
Mehmet getirir ayse pisirir diye kombinleri bile var
Estağfurullah ya katıl bize . Gerçi ben şimdi yatıyorumHahahaah ay olur mu ya ben muhabbetinizi bölüyormuşum gibi hissettim de ondan sessizleştim
Uğrarım tabi, İyi geceleeerEstağfurullah ya katıl bize . Gerçi ben şimdi yatıyorumuğra buralara
Etiketlemeleri kaçıyoruz çoğu zaman.Abla gecen sana sordum ama net kesintisinden kacirdin sanirm etiketle konuya insan cagirmak yasak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?