- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.981
Benim kesfete düşüyor bazen. En acisi da şu ki bunlara laf söyleyen cogu yeni evli tanıdığımin sonu infuluencer çakmaları olmalari oldu evlenince.Tabaktakileri falan ben de çok beğeniyorum da arkadaşlarımı davet edince hadi hadi yabancı değilsiniz yiyin için ne istiyorsanız diye açık büfe yapıyorum valla biz de çekinme olmaz herkes istediği kadar yesin hiç uğraşamıyorum tabaklarla sonra da üzülüyorum
O Ahmet getirir Ayşe pişirirleri de hemen sessize alıyorum instagramda hiç gözümü yoramam
Bu saçmalıklar nerden nasıl çıktı ilk kimin aklına geldi o kadar anlamsız ki
Adam toplayamiyoruz o zamanEtiketlemeleri kaçıyoruz çoğu zaman.
Konu ve amaca bağlı ablacım, bilginiz olan bir konuya o konu hakkında bilgisi olanları çağırıp topikten haberdar etmek için etiketlemek başka, geyik yapmak veya dalga geçmek için konuya etiketlemek başka.
X üyenin bilgisi vardır etiketlemişsinizdir o zaman yasak kapsamına girmez ama etiketlediniz ve konuyu geyiğe çevirdiniz, dalga geçtiniz, konuyu açanı tiye aldınız, işte o zaman geyik vb mesajlarınıza işlem yapılır, yani etiketlediğinizde maksadınıza bakıyoruz
Zaten bu yeni evlilere bu özellik imzayı attıktan sonra otomatik yükleniyor anında güncelleme geliyorBenim kesfete düşüyor bazen. En acisi da şu ki bunlara laf söyleyen cogu yeni evli tanıdığımin sonu infuluencer çakmaları olmalari oldu evlenince.
Attıkları seyler gözümü kanatiyor. Bir insan evladi neden bulgur pilavına efekt yapar, neden mangal etlerini yakndan ceker. Neyin gorgusuzlugu bu yaacik bufe en rahati valla herkes ne istiyorsa alsin yesin bence de rahatlik olarak .
Evli misiniz
Yasiniz beyaz kadar var mi ki , cok severim kendisiniZaten bu yeni evlilere bu özellik imzayı attıktan sonra otomatik yükleniyor anında güncelleme geliyor
Ne diyordu beyaz, müzmin bekarım
Şaka yapıyorum 27 yaşındayım ama karantina date flört işlerini de çok fena vurdu gerçi ondan önce de hiç iç açmıyordu ondan öyle dedimYasiniz beyaz kadar var mi ki , cok severim kendisini
Kadin kadinayizayıbı yok sormamin bence ama
Olmayan olmuyor ya ben olmam dedim olmadim.
Genelde bu tipleri dugun konsepti ve dugun hazırlığında ki surecte anlatabilirsin
Evet etiketlemeye yasak demiyoruz zaten ama büyük ihtimalle geyik veya konuyu, üyeyi tiye almak için yapılmış etiketler sonrası durumu inceleyip geyik yapanları banlamışsak ve neden birbirinizi etiketleyip geyik yaptınız gibi bir yazı yazdıysak dalga geçilen topiklerde, etiketleme yasak olarak algılanmış olabilir çünkü arada yazıyorum öyle uyarılar.Adam toplayamiyoruz o zaman
Yasak denmez o zaman ya. Konuyu sabote etmek yasak yani. Yoksa diger etiketler serbest. Sagol abla bilgi icin
Naptin hazirlik mi yapıyorsun yarina uyumamissin
Gerçekten suan bekar olsam bende cok zorlanirdimŞaka yapıyorum 27 yaşındayım ama karantina date flört işlerini de çok fena vurdu gerçi ondan önce de hiç iç açmıyordu ondan öyle dedim
Ay bilmiyorum benim çok cool arkadaşlarım evlenince bir değişik oldular şimdi ben de kendimden korkar oldum
Hahaahah doğru valla, erkekler zaten ortam arıyorlardı şimdi tam bahaneyi buldular ama benim 0 tane flörtüm olduğundan bana denk gelmiyorGerçekten suan bekar olsam bende cok zorlanirdimkafeler falanda kapali hemen bize gelsene kahve iceriz muhabbetine elverişli ortam
Ararsiniz dussunler internet olmayacak günleri çünkü bu ara kesintilerde nirvanayi yasiyorlar ve bu haksizlik bence. Daha once 15 gun kestiler bizim bir sey demedik diye normal fatura ödedikEvet etiketlemeye yasak demiyoruz zaten ama büyük ihtimalle geyik veya konuyu, üyeyi tiye almak için yapılmış etiketler sonrası durumu inceleyip geyik yapanları banlamışsak ve neden birbirinizi etiketleyip geyik yaptınız gibi bir yazı yazdıysak dalga geçilen topiklerde, etiketleme yasak olarak algılanmış olabilir çünkü arada yazıyorum öyle uyarılar.
Yoksa atıyorum hamilelikle alakalı bir konu vardır ve seninde konuyla alakalı bilgin vardır, seni etiketleyip konuya bir bakar mısın yazabilirim ben de, ki bir konuda bilgisi olduğunu bildiğim üyeleri etiketliyorum.
Misal bir örnek daha vereyim bdvye fal topiği açıldığında, üyeler fal topiği açmak yasak şimdi banlanacaksınız diyor konuyu açan kişiye, fal topiği yasak değil, fal topiğini bdvye açmak yasak, astroloji bölümüne taşınır, üyeye de kategori dışı konu uyarısı verilir, ilk defa uyarı alıyorsa banlanmaz ama daha önce kategori dışı konu uyarıları varsa sistem banlar, arada ufak ayrıntılar var ama tabii üyeler ne bilsin nerede hangi detay devreye giriyor
Yılbaşı için mi? Yok hazırlık yapmıyorum, biz tv izleyip yılbaşı eğlencesi yapmıyoruz hiç, evde herkes net başında kafasına göre takılır her zaman ki gibi, tabii netimiz izin verirse, valla yarında net olmazsa hepimiz nereye sararız bilmiyorum
Şu an dahi yok, telefonu modem yaptım onun netinden giriyorum
Herkes uyumus yaHahaahah doğru valla, erkekler zaten ortam arıyorlardı şimdi tam bahaneyi buldular ama benim 0 tane flörtüm olduğundan bana denk gelmiyor
Millet 300. UykusundaHerkes uyumus ya
Denk gelse eve gel diye darlayacak bosvergitsen bi dert gitmesen bi dert. Birde cok hoslanirsin falan amaaan
Tabi canim isin şakası insan bayağı bir korkar. Hem korona hem tanimadik etmedik insan.Millet 300. Uykusunda
Ya ben zaten aşırı pimpirikli bir insanım hani büyük konuşmuyorum da durumlar belli her gün görüyoruz neler oluyor, korkarım biraz şimdi de korona var zaten. Biri olursa bir kahve içip yürüyüş yaptıktan sonra dağılmak neyimize yetmiyor derim hem yürürken çok güzel sohbet ediliyor
Eskiden bizde yılbaşı kutluyorduk ama o zamanlar aile bireylerinin hepsi yaşıyordu, toplaşıp gırgır şamata yapıyorduk, sonra teker teker gittiler, bizde şehir değiştirdik, zaten tvde eski yılbaşı tadı da yok, sardık interneteArarsiniz dussunler internet olmayacak günleri çünkü bu ara kesintilerde nirvanayi yasiyorlar ve bu haksizlik bence. Daha once 15 gun kestiler bizim bir sey demedik diye normal fatura ödedik
Aa bende toplaşıp muhabbet ,sohbet , müzik dinleme vs yapıyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Çoğu kişi kutlamiyor gördüğüm kadarıyla. Biz hep kutlardik kucuklugumden beri kalabalikla o sebeple herkes kutluyor gibi geliyor
Ama bu sene benim icin zor tabi.
Evlerimizde kaldik.dışarı cikmazdim zaten de en azından sevdiklerimizle toplasirdik.
Senin bu detayli kural anlatımlarıni bdv de sabit kural listene yapistirsana abla baya ozet ve aciklayici oluyor konu arasina yazdıkların çünkü
2020 bitirdi bizi her anlamdaTabi canim isin şakası insan bayağı bir korkar. Hem korona hem tanimadik etmedik insan.
Evet yürürken güzel sohbet ediliyor ama ben maskeyle hic edemiyorumicime icime konusuyorum maske agzima girmesin diye zaten sesi gür insan degilim zor anlaşılıyor.
Bitsin bu yil insalar bu illet
Umarım aratmaz, valla 2020'yi yaşamadı kimse, yedi bitirdi tır gibi geçti üstümüzden.2020 bitirdi bizi her anlamda
2021 2020yi aratmasın da
Tabii öyle ugrasamazsin zaten abla bu tarz biz sorunca söylüyorsun ya onları koysan dedim hani habire sorulmaz o zaman belki.Eskiden bizde yılbaşı kutluyorduk ama o zamanlar aile bireylerinin hepsi yaşıyordu, toplaşıp gırgır şamata yapıyorduk, sonra teker teker gittiler, bizde şehir değiştirdik, zaten tvde eski yılbaşı tadı da yok, sardık internete
Müzik dinliyoruz ama netten:) sıradan bir gün haline geldi anlayacağın.
Kuralların detaylarını anlatsam roman olur, kısa yazılımı dahi okunmuyor ablacım, bir de sayfalar dolusu her bir kuralın açıklamasını yazsam insanların uykusu gelir yarısında
Kızım Allah'tan bayramdır, yılbaşıdır özel günlerle ilgili aile geleneklerimizi görüp yaşadı, valla evlenince çocuklarına öğretir herhalde, keyfi nasıl isterse herkes özgür bizde, eşimle sağlıklıysak tabii, evde durmayı planlamıyoruz şehir şehir gezeceğiz, gelmişiz 50'ye zatenTabii öyle ugrasamazsin zaten abla bu tarz biz sorunca söylüyorsun ya onları koysan dedim hani habire sorulmaz o zaman belki.
Kapsul bilgiler gibi yani
O değil de dokundu bu mesaj bana.
Allah rahmet eylesin tüm vefat eden yakinlarimiza.
Bende sehir degistirince bu pandemi de kaldim uzaktahayat cok gariplesti ve her sey zorlaştı.
Siz şimdi gelenek olusturabilirsiniz ama çocuklarında kendileri yuva kurunca birlikte gelirler ve yine kocaman aile oladak kutlamis olursunuz.
Sehir değiştirmek cok zormus
Ay hadi inşallahKızım Allah'tan bayramdır, yılbaşıdır özel günlerle ilgili aile geleneklerimizi görüp yaşadı, valla evlenince çocuklarına öğretir herhalde, keyfi nasıl isterse herkes özgür bizde, eşimle sağlıklıysak tabii, evde durmayı planlamıyoruz şehir şehir gezeceğiz, gelmişiz 50'ye zaten
Adama dövme yaptırıp kuru kafa buff'ıyla gençlik aşılamayı düşünüyorum, çadır mı olur karavan mı olur dağ tepe dolaşacağız
Hayat işte ablacım, doğuyorsun ölüyorsun istemesek de alışıyoruz.
Şehir değiştirmek ilk şehir değişikliğinden sonra kolay geliyor, 40 yıl yaşadığım muhitten koptum artık Mars deseler giderim
Sizlere hayırlı sabahlar ben çıkayım artık, sunumlardan bahsediyordunuz araya girdim kusuruma bakmayın, siz siz olun buzdolabı içine bile dantel koyanlardan olmayın der kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?