- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.001
Yok be. Hazır aldım peçetelik ağaçları.Bunu yapanda sunumcu degilim demesinagac koymussun masaya.
O iş bana kaldıysa, tapuları toplar gelirim.Pırlanta alacakmış demek, nakitçiyim pırlantanın makbulü kaç karat olur bilmiyorum, bana Euro deyin, Dolar deyinBence şimdiden kapısına dayanın, en yüksek karat hangisiyse siz anlarsınız, o karata tekabül eden Euro versin fifty fifty kırışırız
Hahahahahahaha tüm malvarlığına el koyun, elmas yüzükleri de vardı onları da unutmayın, bir ara ceycey'in tüm servetinin dökümünü çıkaralımO iş bana kaldıysa, tapuları toplar gelirim.
Karat dediğinizin en görgüsüz, en at nalını severim
Amin...Hahahahahahaha tüm malvarlığına el koyun, elmas yüzükleri de vardı onları da unutmayın, bir ara ceycey'in tüm servetinin dökümünü çıkaralım
Hazır gelmişken, hepinizin yeni yılını kutlarım, ailelerinizle, sevdikleriniz sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim, umarım 2021 hepimize iyi gelecek güzel bir yıl olsun
mutlu yıllarrrrrrrrrrrfilmdelisi H Heytttt be Kızlara küçük bir pasta alayım siye Funda’ya girdim. Acayip sıra vardı. En küçük boy pasta 100 lira olmuş
Üçümüz toplaşıp pastane mi açsak napsak komşular:)
yeni yılını kutlar nice musmutlu yıllar dilerimHahahahahahaha tüm malvarlığına el koyun, elmas yüzükleri de vardı onları da unutmayın, bir ara ceycey'in tüm servetinin dökümünü çıkaralım
Hazır gelmişken, hepinizin yeni yılını kutlarım, ailelerinizle, sevdikleriniz sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim, umarım 2021 hepimize iyi gelecek güzel bir yıl olsun
Öyle saatlerce sevisirek giremedın tabi iste kıymetını bilicen eski gunlerınYeni yıla 2016 yılbaşından beri ilk kez sevgilimden ayrı girdim. Onda da bari görüntülü konuşalım dedik daha yeni kapattıkGelenin gideni aratmadığı, ülkemize ve tüm dünyaya sağlıklı, huzurlu, herkesin emeğinin karşılığını alabildiği bir yeni yıl diliyorum.
Geçen sene yanındaydım, kafamız güzeldi, benim ısrarımla baslamış bir bir buçuk saatlik bişiler olduyduÖyle saatlerce sevisirek giremedın tabi iste kıymetını bilicen eski gunlerın
Bende sevişerek giremedim ... Daha doğrusu sevisecek birini bulamadığım için , şansıma küstümÖyle saatlerce sevisirek giremedın tabi iste kıymetını bilicen eski gunlerın
Anlaşılan siz ayık kafayla sevişemiyorsunuzGeçen sene yanındaydım, kafamız güzeldi, benim ısrarımla baslamış bir bir buçuk saatlik bişiler olduyduikinci kez sevişerek giremedik yeni yıla ama Bir kere de küsmüştük, sarhoş iki kişi evde baş başa olunca ota moka alınıp küsebiliyor insan . Saçma sapan ağlamıştım falan ayrı uyumuştuk ama uyanınca güzel olmuştu . Ben sevgili Bibi'nin profilinde paylaştım, 1.5 şişe meyve şarabı içtim tatlı bir sarhoşluğum var, uyusam güzel uyurum ama az bir müzik dinleyesim var .
Severim senin genc ruhunu. Dinle tabi hersey gönlünce olsun. Sev sevil seviş eğlen mutlu ol gencken heesey cok daha keyifli.Geçen sene yanındaydım, kafamız güzeldi, benim ısrarımla baslamış bir bir buçuk saatlik bişiler olduyduikinci kez sevişerek giremedik yeni yıla ama Bir kere de küsmüştük, sarhoş iki kişi evde baş başa olunca ota moka alınıp küsebiliyor insan . Saçma sapan ağlamıştım falan ayrı uyumuştuk ama uyanınca güzel olmuştu . Ben sevgili Bibi'nin profilinde paylaştım, 1.5 şişe meyve şarabı içtim tatlı bir sarhoşluğum var, uyusam güzel uyurum ama az bir müzik dinleyesim var .
Jkaksla tüh olsaydı iyi olırdu beBende sevişerek giremedim ... Daha doğrusu sevisecek birini bulamadığım için , şansıma küstüm
Sorumluluk olmayınca diyelim ona :) ya da en azından az oluncaSeverim senin genc ruhunu. Dinle tabi hersey gönlünce olsun. Sev sevil seviş eğlen mutlu ol gencken heesey cok daha keyifli.
Olur öyle diyelim şimdi iki kafası güzel yaeışamayız anlüyün müSorumluluk olmayınca diyelim ona :) ya da en azından az olunca
Ya ilk senemizde çok fazla alkol tüketiyorduk, artık alkol ikimizde de afrodizyak olduAnlaşılan siz ayık kafayla sevişemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?