geyik bizim işimiz

O iş bana kaldıysa, tapuları toplar gelirim.
Karat dediğinizin en görgüsüz, en at nalını severim

O iş bana kaldıysa, tapuları toplar gelirim.
Karat dediğinizin en görgüsüz, en at nalını severim
Hahahahahahaha tüm malvarlığına el koyun, elmas yüzükleri de vardı onları da unutmayın, bir ara ceycey'in tüm servetinin dökümünü çıkaralım

Hazır gelmişken, hepinizin yeni yılını kutlarım, ailelerinizle, sevdikleriniz sağlıklı, huzurlu bir yıl dilerim, umarım 2021 hepimize iyi gelecek güzel bir yıl olsun

Amin...

Sağlıkla, sevdiklerimiz ve özlemle, çaresizlik ve yoklukla sınanmadığımız, hayatımızda en güzel anılarımızı biriktireceğimiz bir sene olsun.

Herkese iyi seneler

yeni yılını kutlar nice musmutlu yıllar dilerim Mune ciğim.edit:elmasları yeni yılda unutalım lütfennnn

Yeni yıla 2016 yılbaşından beri ilk kez sevgilimden ayrı girdim. Onda da bari görüntülü konuşalım dedik daha yeni kapattık Gelenin gideni aratmadığı, ülkemize ve tüm dünyaya sağlıklı, huzurlu, herkesin emeğinin karşılığını alabildiği bir yeni yıl diliyorum.

Öyle saatlerce sevisirek giremedın tabi iste kıymetını bilicen eski gunlerın

Öyle saatlerce sevisirek giremedın tabi iste kıymetını bilicen eski gunlerın
Geçen sene yanındaydım, kafamız güzeldi, benim ısrarımla baslamış bir bir buçuk saatlik bişiler olduydu ikinci kez sevişerek giremedik yeni yıla ama Bir kere de küsmüştük, sarhoş iki kişi evde baş başa olunca ota moka alınıp küsebiliyor insan . Saçma sapan ağlamıştım falan ayrı uyumuştuk ama uyanınca güzel olmuştu . Ben sevgili Bibi'nin profilinde paylaştım, 1.5 şişe meyve şarabı içtim tatlı bir sarhoşluğum var, uyusam güzel uyurum ama az bir müzik dinleyesim var .

Anlaşılan siz ayık kafayla sevişemiyorsunuz

Severim senin genc ruhunu. Dinle tabi hersey gönlünce olsun. Sev sevil seviş eğlen mutlu ol gencken heesey cok daha keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…