- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.021
Demi . Şansıma tükereyim bu gece nöbettekilerin hepsi kadınJkaksla tüh olsaydı iyi olırdu be
İcimiz dışımız alkol diyorsun , eee siz coronada olmazsınızYa ilk senemizde çok fazla alkol tüketiyorduk, artık alkol ikimizde de afrodizyak olduBu yıl hem tekim hem reglim kötü denk geldi
Galatasaray'da kiralık oynayan bir futbolcunun partisinde elinde havai fişek patlamış. Adamın görme kaybı yaşayıp yaşamadığı belli değil henüz, ameliyata falan alınmış, fotoğrafını gördüm baya kötü görünüyor. Bundan daha kötü bir şekilde yeni yıla girmek olur mu bilemedim, baya kötü bir kaza. O üzdü bir yandan. Halime şükrettim. Elbette her şeyden önce ailemle birlikteyim, güvendeyim. Bu her şeyden daha değerli.Ya ilk senemizde çok fazla alkol tüketiyorduk, artık alkol ikimizde de afrodizyak olduBu yıl hem tekim hem reglim kötü denk geldi
Kötü yakalandım, az önce güzeldi kafam, geçmeye başladı. Evde rose şarap var, onu içebilir miyim diye düşünüyorum.İcimiz dışımız alkol diyorsun , eee siz coronada olmazsınız
Bu arada şaka yapıyorum , ciddiye alma sakın
Çok fena olmuş. Allah herseyden önce sağlık versin. Gerisi gelir zatenGalatasaray'da kiralık oynayan bir futbolcunun partisinde elinde havai fişek patlamış. Adamın görme kaybı yaşayıp yaşamadığı belli değil henüz, ameliyata falan alınmış, fotoğrafını gördüm baya kötü görünüyor. Bundan daha kötü bir şekilde yeni yıla girmek olur mu bilemedim, baya kötü bir kaza. O üzdü bir yandan. Halime şükrettim. Elbette her şeyden önce ailemle birlikteyim, güvendeyim. Bu her şeyden daha değerli.
Ben içemiyorum , yerimede iç bariKötü yakalandım, az önce güzeldi kafam, geçmeye başladı. Evde rose şarap var, onu içebilir miyim diye düşünüyorum.
Elmasları pardon
ducray saç toniği içten beslemek içinde perfectil tablet kullan dökülme hemen dururAyyy onu duydum da uzatmak için falan dediler Hindistan cevizi badem yağı zeytin yağı hepsini denedim topak topak akıyor resmen kel kalıcam
demekkk öyle mune hanımcığım .pekii son çare olarak nikimi değiştiririp kamufle olmayı deneyeceğimmmmElmasları pardonSizi unutmak mümkünü yok olmaz, aklıma kazıdım bir kere
Zaten ben kimim kifilmdelisi 1sadekahve Khomyuk chamallows sevgili fakir arkadaşlarımmm güzel haber daha ayın 1 inde geldii.doğalgaza elektriğe zam geldi.bunu kutlamak için haydi halayaaa hoppaaaaa
ilk deneme miydi niye öyle oldu?Yılbaşı bizim için bu saatte bitmiştir hanımlarnasıl geçti?
Benim tavuk dolması kötü oldu kediye köpeğe verdim o ne öyle tatlımsı tatlımsı ya Tayland mutfağı sanki
Evet bekarken böyle tavuktu hindiydi yapmazdikilk deneme miydi niye öyle oldu?
tarçını çok az koyacaktın sanırım fazla kaçırmışsınEvet bekarken böyle tavuktu hindiydi yapmazdik
Evlenince de yeni yılı otelde kutladık
Bu kez iş başa düşünce aman Allahım pilavin icinde kestaneydi tarçındi
Bunlar geyikte olmaz ceycey,filmdelisi 1sadekahve Khomyuk chamallows sevgili fakir arkadaşlarımmm güzel haber daha ayın 1 inde geldii.doğalgaza elektriğe zam geldi.bunu kutlamak için haydi halayaaa hoppaaaaa
vivalamur gene konu açmış ordayım oraya gelBunlar geyikte olmaz ceycey,chamallows in geçinme konusuna yazman lazım.
Sen istiyorsun ki gün gibi her şeyi her yerde konuşalım
Ekonomi konusu o topiğe, komiklikler şakalar buraya.
Simdi duvara yazdim senin etiketi gördüm. Mujdemi isterim otoyollarda nasibini aldi. Hayirli olsun. Daha cok kalem var. Bakalim. 1 verdiler ya kac alacaklarfilmdelisi 1sadekahve Khomyuk chamallows sevgili fakir arkadaşlarımmm güzel haber daha ayın 1 inde geldii.doğalgaza elektriğe zam geldi.bunu kutlamak için haydi halayaaa hoppaaaaa
gel sarılalım fakir kardeşimmmmSimdi duvara yazdim senin etiketi gördüm. Mujdemi isterim otoyollarda nasibini aldi. Hayirli olsun. Daha cok kalem var. Bakalim. 1 verdiler ya kac alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?