- 23 Aralık 2012
- 7.921
- 53.065
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.041
Aynı durumdayıö ceycey cıdden işe yarıyor muducray saç toniği içten beslemek içinde perfectil tablet kullan dökülme hemen durur
yaramasına yarıyor da ürünler çok pahalı .paralar gidince de depresyona giriyorsun doğal olarakAynı durumdayıö ceycey cıdden işe yarıyor mu
Collegen aldım zaten 350 tl bayıldım bi aylıkmiş bitti gitti. Serum tonik derken valla bu ay uctum aöa sac da kalmayacak bu gıdısle mecbur alıcamyaramasına yarıyor da ürünler çok pahalı .paralar gidince de depresyona giriyorsun doğal olarak
Kollajen bı halta yaramıyor bende eşime kullanıyorddum hani nerde ne faydasıCollegen aldım zaten 350 tl bayıldım bi aylıkmiş bitti gitti. Serum tonik derken valla bu ay uctum aöa sac da kalmayacak bu gıdısle mecbur alıcam
bend e aldım 1 aylık kür 300 e day2 day marka 4 gün önce bitti ama yenisini alamadım maalesef.hap şelinde ucuz olanlarda aynı etkiyi vermiyor dermatoloğa sordum çünkü.kredi kartı borcumu toparlayayım mayıs gibi 3 paket toptan alacağım .urban markasaının dökülme karşıtı toniği var 32 tl ye aldım ıslak ya da nemli saça fıs fıs sıkılıyor kokusu güzel durulanmıyor.onu şiddetle tavsiye derim kutusu da çok büyük uzun zaman giderCollegen aldım zaten 350 tl bayıldım bi aylıkmiş bitti gitti. Serum tonik derken valla bu ay uctum aöa sac da kalmayacak bu gıdısle mecbur alıcam
yok çok faydalı ama hap olanları değil şase yada sıvı içecek şeklinde olanı.tip 1 tip 3 gibi çeşitleri var zaten.cilde saça hangisine istiyorsan o tipini alıyorsun ama çok pahalılar en az 3 ay kullanmak gerekiyor ara vermeden.karşı komşum devamlı kullanır cildi ışıldadı saçları parladı resmen kadınınKollajen bı halta yaramıyor bende eşime kullanıyorddum hani nerde ne faydası
Niacinamide , c vit, aha bha , hyluronik asid, mandelik ve retinol alın dıştan besleyin boşver kollajeni . Zaten sığır mi balık mi hangi kollajeni aldığını biliyomusun? Belki saça kemiğe yarayanı aliyorsundur ki oralarada yaramıyor gerçiinanmıyorum faydalarina.
Cosrx aha bha aldım serum aldım c vit de almalıyım ama bütce alarm verıyor.su da collegen almıstım netten okuyup ama dedıgın gıbı ıse yaramadı ya da yaraması ıcın uzun kullanmalıyım da her ay her ay tonla para gıdıyor cok can sıkıcıKollajen bı halta yaramıyor bende eşime kullanıyorddum hani nerde ne faydası
Niacinamide , c vit, aha bha , hyluronik asid alın dıştan besleyin boşver kollajeni . Zaten sığır mi balık mi hangi kollajeni aldığını biliyomusun? Belki saça kemiğe yarayanı aliyorsundur ki oralarada yaramıyor gerçiinanmıyorum faydalarina
gratiste serumlar var indirimde ucuza geliyor saf serumlar herbaderm marka.ben onun c vitamini ve hyulanorik asid serumlarını devamlı kullanırım .ince göz çevresi kırışıklıklarını açtı .cilde parlaklık ve elastikiyet de kanazdırdıCosrx aha bha aldım serum aldım c vit de almalıyım ama bütce alarm verıyor.su da collegen almıstım netten okuyup ama dedıgın gıbı ıse yaramadı ya da yaraması ıcın uzun kullanmalıyım da her ay her ay tonla para gıdıyor cok can sıkıcı
aynen ben de.hala da yemeye devam ediyorummmm.mutlu bir yıl olsun bu sene hepimizeeeee.Selam kızlar nasıldı yeniyılınız?
Ben ayılar gibi yedim, bir kilo almışım. Mezeler fln bitene kadar da yemeğe devam. Kuruyemiş fln abarttıkça abartım
Üç ay kullandı eşim biz bı faydasını görmedikCosrx aha bha aldım serum aldım c vit de almalıyım ama bütce alarm verıyor.su da collegen almıstım netten okuyup ama dedıgın gıbı ıse yaramadı ya da yaraması ıcın uzun kullanmalıyım da her ay her ay tonla para gıdıyor cok can sıkıcı
KhomyukSelam kızlar nasıldı yeniyılınız?
Ben ayılar gibi yedim, bir kilo almışım. Mezeler fln bitene kadar da yemeğe devam. Kuruyemiş fln abarttıkça abartım
eşine neden aldın kendin kullansaydın.erkeklerde beyaz saç da kırışık göz çevresi de karizmatik duruyor hatta kellik bile.ama biz kadınlar öylemiyiz saçımızda 5 tel beyaz görseler vah vahhh yaşlanmışsın demiyorlar mı?erkeklere iyi bakmayın kendinize bakın .kamu spotudurrrrÜç ay kullandı eşim biz bı faydasını görmedik
Voonka ve suda kullandı.
Şase form olanlarını yani suya atılıp içecek gibi icileni ..
C vit veya diğer saydığım ürünleri doa kozmetikten daha ucuza alabilirsin içine sinerse.
İnsan ucuz ürünler satan yere şüphe ile yaklaşıyor gerçi .
Ben bha ve niacinamide'mi oradan aliyorum
bana dev koliyle yiyecek geldi memleketten 1 ay yesem bitmez.buzluğa attım parçalara bölüp .bu ay rahatım yemek konusundaKhomyuk
Biz tavuk ve pilavın yarısını yedik yarısını kediye köpeğe verdik
Bitti bizde herşey
Hatta şuan sanırım spagetti yemeyi düşünüyorum evde yemek yok eşimde nöbette olduğu için makarnayla gecistirebilirm
Senin nasıl gecti
Ya benim yüzümden oldu senin pilavın. Tarçın fln karıştırmasam iyiydi aklını. Kusura bakma.Khomyuk
Biz tavuk ve pilavın yarısını yedik yarısını kediye köpeğe verdik
Bitti bizde herşey
Hatta şuan sanırım spagetti yemeyi düşünüyorum evde yemek yok eşimde nöbette olduğu için makarnayla gecistirebilirm
Senin nasıl gecti
eşine neden aldın kendin kullansaydin
Oooooo hayırdır sizinde mi çiftlik varbana dev koliyle yiyecek geldi memleketten 1 ay yesem bitmez.buzluğa attım parçalara bölüp .bu ay rahatım yemek konusunda
Ben daha temizlik yapmadımYa benim yüzümden oldu senin pilavın. Tarçın fln karıştırmasam iyiydi aklını. Kusura bakma.
Nasıl olsun. Güzeldi. İkişer duble rakı içtik oğlanı 9.30da uyutup. Yaşlandıkça alkol eşiği düşüyor. İki dubleden sonra ben çaya döndüm, öyle olunca kötü kalkmadım. Akşamdan kalmalıl olmadan kalkmak güzel. Sonra da bugün full temizlik tabii her yer kuruyemiş kırıntısı.
Yumurta kirmayack misin içerisine .Saçıma kına yakacağım, zeytinyağı koyacaktım kalmamış ama. Aloe veradan çok koysam, evigen ampulu 2 tane kırsam olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?