geyik bizim işimiz

Oooooo hayırdır sizinde mi çiftlik var
hayır.beni çok seven bir görümcem var.kendi de yapmış yaptırmış da .sarmalar mantılar kekler bir kaç çeşit börek pasta bazlama gözleme kızıma kıyafet hediyeleri birinden diğerinden de ayrıca yaprak reçeller yufka konserveler organik kuşburnu marmelatı gene börek adanadan biber salçası şalgam suyu meyve kompostoları geldi kızıma hediye ekiyle geneee.görümcelerine görümcekkk diyenlere selamm olsunnn

Yine de iyiki gorumcem yok gorumcem gorumcek değil de ben kötü gelin olabilirdim çünkü

Ama ne şanslısın Allah aranızdan su sizdirmasin.Aile candır

Ben daha temizlik yapmadım

Çocuğu erken uyutabilmene şaşırdım
Genelde bekçi gibi anne babayı beklerler , onlarsiz parti yapacakmisiz mi sanıyorlar ne sanıyorlarsa
Ben işi şansa bırakmadım o gün
Öğlen uyutmadım, gündüz de en kudurtan teyzesiyle parkta buluştuk. Enerjisini attı, en son dayandım banyoyu, çocuk pert

Yine de iyiki gorumcem yok gorumcem gorumcek değil de ben kötü gelin olabilirdim çünkü

Ama ne şanslısın Allah aranızdan su sizdirmasin.Aile candır
ufak tefek kusurları kıran sözleri görmemek lazım.anne kız arasında bile ne tartışmalar ağır sözler oluyor çünkü.yalnız yaşanmaz insan insana öyle anlarda muhtaç oluyor ki.mesela biz niye burdayız akşamları.arkadaşa ihtiyacımız olduğundan değil mi?az çok kafamıza uyan kadınlarla sohbet etmek hoşumuza gidiyor birşeyler paylaşmak istiyoruz gibi gibi

Senin bana gönlün var gibi gibi.. diriririm.

Aklıma Barış Manço getirdin

oku bakayımmm ayıııııııııı şarkısı gelmemiş gene bu iyiiii
Bebelerim olsun bak gör o zaman oku bakayim ayı .arkadaşım essek

Eeel salla el salla koool salla kol salla

Bunlardan başka şarkı duyamayacaksiniz benden içimiz disimiz çizgi film çocuk şarkısı

Bebelerim olsun bak gör o zaman oku bakayim ayı .arkadaşım essek

Eeel salla el salla koool salla kol salla

Bunlardan başka şarkı duyamayacaksiniz benden içimiz disimiz çizgi film çocuk şarkısı
Düşününce çok bunaldım şimdiden H Heytttt be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…