- 19 Mayıs 2020
- 48.080
- 216.370
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.061
Yumurta mı?Yumurta kirmayack misin içerisine .
Hindistan cevizi yağın yada badem yagin varsa onları koy zeytinyağı yerine
hayır.beni çok seven bir görümcem var.kendi de yapmış yaptırmış da .sarmalar mantılar kekler bir kaç çeşit börek pasta bazlama gözleme kızıma kıyafet hediyeleri birinden diğerinden de ayrıca yaprak reçeller yufka konserveler organik kuşburnu marmelatı gene börek adanadan biber salçası şalgam suyu meyve kompostoları geldi kızıma hediye ekiyle geneee.görümcelerine görümcekkk diyenlere selamm olsunnnOooooo hayırdır sizinde mi çiftlik var
Tabi annem babannemm hep Yumurta kirarYumurta mı?
kına niye yakıyorsun ?direkt yoğun kızıl rengine boyasan yaYumurta mı?
Yine de iyiki gorumcem yokhayır.beni çok seven bir görümcem var.kendi de yamış yaptırmış da .sarmalar mantılar kekler bir kaç çeşit börek pasta bazlama gözleme kızıma kıyafet hediyeleri birinden diğerinden de ayrıca yaprak reçeller yufka konserveler organik kuşburnu marmelatı gene börek adanadan biber salçası şalgam suyu meyve kompostoları geldi kızıma hediye ekiyle geneee.görümcelerine görümcekkk diyenlere selamm olsunnn
Saç dökülmesini durduruyor.kına niye yakıyorsun ?direkt yoğun kızıl rengine boyasan ya
Ben işi şansa bırakmadım o günBen daha temizlik yapmadım
Çocuğu erken uyutabilmene şaşırdım
Genelde bekçi gibi anne babayı beklerler , onlarsiz parti yapacakmisiz mi sanıyorlar ne sanıyorlarsa
Hepsini mi?Tabi annem babannemm hep Yumurta kirar
Ooo stratejik anneBen işi şansa bırakmadım o gün
Öğlen uyutmadım, gündüz de en kudurtan teyzesiyle parkta buluştuk. Enerjisini attı, en son dayandım banyoyu, çocuk pert
ufak tefek kusurları kıran sözleri görmemek lazım.anne kız arasında bile ne tartışmalar ağır sözler oluyor çünkü.yalnız yaşanmaz insan insana öyle anlarda muhtaç oluyor ki.mesela biz niye burdayız akşamları.arkadaşa ihtiyacımız olduğundan değil mi?az çok kafamıza uyan kadınlarla sohbet etmek hoşumuza gidiyor birşeyler paylaşmak istiyoruz gibi gibiYine de iyiki gorumcem yokgorumcem gorumcek değil de ben kötü gelin olabilirdim çünkü
Ama ne şanslısın Allah aranızdan su sizdirmasin.Aile candır
Nasıl hepsini miHepsini mi?
kına üstüne boya tutmuyor diyorlar ben ondan hiç denemedimSaç dökülmesini durduruyor.
Senin bana gönlün var gibi gibi.. diriririm.ufak tefek kusurları kıran sözleri görmemek lazım.anne kız arasında bile ne tartışmalar ağır sözler oluyor çünkü.yalnız yaşanmaz insan insana öyle anlarda muhtaç oluyor ki.mesela biz niye burdayız akşamları.arkadaşa ihtiyacımız olduğundan değil mi?az çok kafamıza uyan kadınlarla sohbet etmek hoşumuza gidiyor birşeyler paylaşmak istiyoruz gibi gibi
Tutuyor ben annemin saçına arada boya yapıyorum .kına üstüne boya tutmuyor diyorlar ben ondan hiç denemedim
oku bakayımmm ayıııııııııı şarkısı gelmemiş gene bu iyiiiiSenin bana gönlün var gibi gibi.. diriririm.
Aklıma Barış Manço getirdin
Sarı beyaz ayırmıyoz de mi?Nasıl hepsini mi
Evdeki tüm yumurtaları değil
İsin şakası neyin hepsini mi ?
İçine iki adet yumurta kırar onu soruyorsan
Bebelerim olsun bak gör o zaman oku bakayim ayı .arkadaşım essekoku bakayımmm ayıııııııııı şarkısı gelmemiş gene bu iyiiii
Niye tutmasın, kuaförler arada yakın diyor. Boya yakabiliyor saçı, güçlensin diye.kına üstüne boya tutmuyor diyorlar ben ondan hiç denemedim
Düşününce çok bunaldım şimdidenBebelerim olsun bak gör o zaman oku bakayim ayı .arkadaşım essek
Eeel salla el salla koool salla kol salla
Bunlardan başka şarkı duyamayacaksiniz bendeniçimiz disimiz çizgi film çocuk şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?