- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.081
ben yıllardır sinemada hiç kendi istediğim filme gidemedim.her hafta çocuk filmlerindeydik ondan önce de avm deki ücretsiz çocuk tiyatrosundaBebelerim olsun bak gör o zaman oku bakayim ayı .arkadaşım essek
Eeel salla el salla koool salla kol salla
Bunlardan başka şarkı duyamayacaksiniz bendeniçimiz disimiz çizgi film çocuk şarkısı
Sarı saçlılar kına yaksa fena(kötü) olur bak şimdi.Niye tutmasın, kuaförler arada yakın diyor. Boya yakabiliyor saçı, güçlensin diye.
anladım.ben küllü saç rengi severim .sana iyi kınalarrrrrNiye tutmasın, kuaförler arada yakın diyor. Boya yakabiliyor saçı, güçlensin diye.
Peki kendini yerlere atmıyor mu çocuklarınız oyuncakçıdaykenben yıllardır sinemada hiç kendi istediğim filme gidemedim.her hafta çocuk filmlerindeydik ondan önce de avm deki ücretsiz çocuk tiyatrosundasinema sonrası kurtulunuyor mu yohhh.bu seferde avm de aktivite oluyor çocuklara onun bitimin dede oyuncakcılar tek tek gezilir
Bende bayyyyiliyorummmmmmm ya senin saçlar küllu muanladım.ben küllü saç rengi severim .sana iyi kınalarrrrr
atmıyor çünkü her hafta oyuncak alınıyor .benim kız tek torun annemin.bir de çocuğun kuzenleri iş güç sahibi hep kuzeninin çocuğunun çocuğu oldu geçen hafta mesela.sponsorları çok .Peki kendini yerlere atmıyor mu çocuklarınız oyuncakçıdayken
evet doğal saçım küllü kumral.onun üstüne hep röfle yaptırdım platin rengi ya da bebek sarısı.ama 2.5 yıldır sadece beyazlarım kapansın diye küllü kumrala boyuyorum.Bende bayyyyiliyorummmmmmm ya senin saçlar küllu mu
12.30 da kalktım ben bir kahve içeyim derken 13.30 oldu saat .sadece makineyi boşaltıp doldurdum uzandım tv izledimBen daha temizlik yapmadım
Çocuğu erken uyutabilmene şaşırdım
Genelde bekçi gibi anne babayı beklerler , onlarsiz parti yapacakmisiz mi sanıyorlar ne sanıyorlarsa
Benim saçlarinda kendi rengi küllü kumral ancak ben bi kendiı rengime boyama gafletinde bulundum .evet doğal saçım küllü kumral.onun üstüne hep röfle yaptırdım platin rengi ya da bebek sarısı.ama 2.5 yıldır sadece beyazlarım kapansın diye küllü kumrala boyuyorum.
Benimde kahvaltilarim uzun sürer bazen bı bakarım üç saattir başındayım peynir kokacak artık12.30 da kalktım ben bir kahve içeyim derken 13.30 oldu saat .sadece makineyi boşaltıp doldurdum uzandım tv izledim
Kendimi bu izdirabin içinde düşünemiyorumben yıllardır sinemada hiç kendi istediğim filme gidemedim.her hafta çocuk filmlerindeydik ondan önce de avm deki ücretsiz çocuk tiyatrosundasinema sonrası kurtulunuyor mu yohhh.bu seferde avm de aktivite oluyor çocuklara onun bitimin dede oyuncakcılar tek tek gezilir
şu karadeniz dizisindeki yıldızın kızıl saçları çok yakışıyor.ben mavi gözlü beyaz tenli kadınlarda çok beğeniyorum kızıl saçı.esmerlerde hoş durmuyorSarı saçlılar kına yaksa fena(kötü) olur bak şimdi.
Ala bele bı turunculuk olur gibi
ben de 3 çocuğa ve fazlasın anasıl bakıyorlar onu anlamıyorum.hiç mi hayatları olmuyor bu kadınlarınKendimi bu izdirabin içinde düşünemiyorumben niye böyle oldum ya
Kesinlikle katılıyorumşu karadeniz dizisindeki yıldızın kızıl saçları çok yakışıyor.ben mavi gözlü beyaz tenli kadınlarda çok beğeniyorum kızıl saçı.esmerlerde hoş durmuyor
Bakınız benben de 3 çocuğa ve fazlasın nası bakıyorlar onu anlamıyorum.hiç mi hayatları olmuyor bu kadınların
Ay çok külfetli bir renk ya.Sarı saçlılar kına yaksa fena(kötü) olur bak şimdi.
Ala bele bı turunculuk olur gibi
ben de 3 çocuğa ve fazlasın anasıl bakıyorlar onu anlamıyorum.hiç mi hayatları olmuyor bu kadınların
Turuncu mu sarı miAy çok külfetli bir renk ya.
ilk boyadığımda tamamen küllü oluyor boyaya turuncu azaltıcı ve bir tatlı kaşığı saç kremi ve bir kaşık su ekliyorum kuaförün tavsiyesiyle.ama yıkadıkça küllülük gidiyor aynen söylediğin gibi güneşte kızılımsı yansımalar oluyorBenim saçlarinda kendi rengi küllü kumral ancak ben bi kendiı rengime boyama gafletinde bulundum .
boyadığımdaki kulluluk ile kendi kullu kumralim aynı olmadı ..
Işıkta sarı turuncu yansıyor mesela boyalı küllü kumralken...
Sende durumlar nasıl ?
Sarı.Turuncu mu sarı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?