- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.101
kaçar yaşındalar cinsiyetleri ne?Ben 2 çocuk ile baş edemiyorum.
Temmuzda yapmistim biraz hızlı uzasa dipten kendi renklerim yansır inşallah .ilk boyadığımda tamamen küllü oluyor boyaya turuncu azaltıcı ve bir tatlı kaşığı saç kremi ve bir kaşık su ekliyorum kuaförün tavsiyesiyle.ama yıkadıkça küllülük gidiyor aynen söylediğin gibi güneşte kızılımsı yansımalar oluyor
5 buçuk ve 2 buçuk yaşında kız.kaçar yaşındalar cinsiyetleri ne?
Allah bagislasin5 buçuk ve 2 buçuk yaşında kız.
sarı yakışanı efsane yakışmayanı da kepazeye çeviren bir renktir.kuaföre de bağlı bu.sarıda sarının tonu çok önemli.her kuaför tutturamaz .bugün doya doya moda izledim mesela.gülşah saraçoğlunun sarı saçı harika ama lerzan mutlunun ki iğrençti kadını çok frapan ve yaşlı göstermiş
allah bağışlasın.kim bakıyor peki sen işteyken?5 buçuk ve 2 buçuk yaşında kız.
Bakıcı var. Dedeleri de bakıyor.allah bağışlasın.kim bakıyor peki sen işteyken?
ben vitamin aldığım için bir de spreyler kullandığım için aşırı hızlı uzadı bu 1.5 ayda 3 cm kadar uzadı.10 günde bir diplere rötuş atıyorum hemen uzayıp beyazları çıkarıyorrrrTemmuzda yapmistim biraz hızlı uzasa dipten kendi renklerim yansır inşallah .
Yavaş uzuyoruz nedense nazlı nazlı
allah bağışlasın.kim bakıyor peki sen işteyken?
Allah bagislasin
Lerzanin ki muz kabuğu gibi bı değişiksarı yakışanı efsane yakışmayanı da kepazeye çeviren bir renktir.kuaföre de bağlı bu.sarıda sarının tonu çok önemli.her kuaför tutturamaz .bugün doya doya moda izledim mesela.gülşah saraçoğlunun sarı saçı harika ama lerzan mutlunun ki iğrençti kadını çok frapan ve yaşlı göstermiş
Bide şu beyazlamaya çare bulsalar...ben vitamin aldığım için bir de spreyler kullandığım için aşırı hızlı uzadı bu 1.5 ayda 3 cm kadar uzadı.10 günde bir diplere rötuş atıyorum hemen uzayıp beyazları çıkarıyorrrr
benim 25 de beyazlamaya başladı maalesef.beyaza tahammülüm yok çıktığı dakika boyarım pandemi de bile boyadım .ama cilt konusunda şanslıyım 42 yaşındayım 30 yaşındaki insanın cildine sahibim.halama çekmişim o da çok genç görünür yaşına göre.sigara alkol kullanmam devamlıda bakım yaparım içten dıştan cildime.Bide şu beyazlamaya çare bulsalar...
Vallahi hiç 42 yaşında olduğunu düşünmezdimbenim 25 de beyazlamaya başladı maalesef.beyaza tahammülüm yok çıktığı dakika boyarım pandemi de bile boyadım .ama cilt konusunda şanslıyım 42 yaşındayım 30 yaşındaki insanın cildine sahibim.halama çekmişim o da çok genç görünür yaşına göre.sigara alkol kullanmam devamlıda bakım yaparım içten dıştan cildime.
İnanır misin bilmem şuan aybush polo ses verin diye etiket yapacaktımabowww kımse bemı merak etmemiş
bende oyle hissettim..İnanır misin bilmem şuan aybush polo ses verin diye etiket yapacaktım
Banlı ya o. Bak,H Heytttt bePolo33 Katibin Ruhu
Bizim aybush nick mı değişti ben mi nicki yanlış yazıyorum
Etiketlenmiyor ?
Haklı .ben de kulot giymek istemiyorum meselabende oyle hissettim..ben yogun bır doneme gırdım bizim kucuk pasa bez baglamak istemıyor
Niye nedenBanlı ya o. Bak,Aybush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?