geyik bizim işimiz

Temmuzda yapmistim biraz hızlı uzasa dipten kendi renklerim yansır inşallah .
Yavaş uzuyoruz nedense nazlı nazlı

sarı yakışanı efsane yakışmayanı da kepazeye çeviren bir renktir.kuaföre de bağlı bu.sarıda sarının tonu çok önemli.her kuaför tutturamaz .bugün doya doya moda izledim mesela.gülşah saraçoğlunun sarı saçı harika ama lerzan mutlunun ki iğrençti kadını çok frapan ve yaşlı göstermiş

Temmuzda yapmistim biraz hızlı uzasa dipten kendi renklerim yansır inşallah .
Yavaş uzuyoruz nedense nazlı nazlı
ben vitamin aldığım için bir de spreyler kullandığım için aşırı hızlı uzadı bu 1.5 ayda 3 cm kadar uzadı.10 günde bir diplere rötuş atıyorum hemen uzayıp beyazları çıkarıyorrrr

Lerzanin ki muz kabuğu gibi bı değişik

Bebek sarisi seviyorum ben
Platin filan da değil

ben vitamin aldığım için bir de spreyler kullandığım için aşırı hızlı uzadı bu 1.5 ayda 3 cm kadar uzadı.10 günde bir diplere rötuş atıyorum hemen uzayıp beyazları çıkarıyorrrr
Bide şu beyazlamaya çare bulsalar...

Bide şu beyazlamaya çare bulsalar...
benim 25 de beyazlamaya başladı maalesef.beyaza tahammülüm yok çıktığı dakika boyarım pandemi de bile boyadım .ama cilt konusunda şanslıyım 42 yaşındayım 30 yaşındaki insanın cildine sahibim.halama çekmişim o da çok genç görünür yaşına göre.sigara alkol kullanmam devamlıda bakım yaparım içten dıştan cildime.

Vallahi hiç 42 yaşında olduğunu düşünmezdim
Enerjin de adeta 25 lik.
Samimi söylüyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…