geyik bizim işimiz

Vallahi hiç 42 yaşında olduğunu düşünmezdim
Enerjinde adeta 25 lik.
Samimi söylüyorum bunu
neden olduğunu yazayım.tek çocuk büyüdüm canım ne isterse onu yaptım kimse karışmadı.e geç evlendim erkenden sorumluluğa girmedim.tek çocuk yaptımm milletin baskısına rağmen.bir de yaşam tarzım etkili.giyim tarzımda basic spor ve basic smarttır.öyle kadınsı giyimden makyajdan saçdan hoşlanmam.onlar yaşlı gösterir insanı.gençlerde beren saat yaşlılarda nebahat çehre dir idiollerim.evde oturduğum her dakika ya maske vardır yüzzmde ya da serum hiç bir şey bulamazsam saf zeytinyağı sürerim banyodan 1 saat önce.evdeki aloa verayı kullanırım herşeyin kabuğunu neredeyse atmadan yüzümde bir dolaştırırım bir de ırsi olarak şanslıyımm ama saçlarım ince telli ve sönükdür ona çare bulamadımmm

Masallah SubhanAllah kadına bak be 25 yasındayım. benı goren 19 sanıyor ama ben 54 kiloyum

bizim ki merkezi doğalgaz zammını duyunca bugün az yakmış yönetim.üşüyorum yahuuuu yakk zaten batmışız batacağımız kadarrrr
Bu da kötü değil mi ama ya
Adam kendi cebini düşünebilir
Bu kez sen usuyebilirsin
Yada kendi çok sıcak sevebilir
Bu senin cebine zarardir ...

Merkezi olmasaydi daha mı iyiydi acaba ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…