- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.121
tuvalet eğitimine basladık 2yas dolmadı ama olsun daha ne yapalım..Haklı .ben de kulot giymek istemiyorum meselaçok iyi anlıyorum kendisini
Hatırlayamadım ya.Yazıkban yediği mevzuyu biliyomusunuz öğrensem
tuvalet eğitimine basladık 2yas dolmadı ama olsun daha ne yapalım..
neden olduğunu yazayım.tek çocuk büyüdüm canım ne isterse onu yaptım kimse karışmadı.e geç evlendim erkenden sorumluluğa girmedim.tek çocuk yaptımm milletin baskısına rağmen.bir de yaşam tarzım etkili.giyim tarzımda basic spor ve basic smarttır.öyle kadınsı giyimden makyajdan saçdan hoşlanmam.onlar yaşlı gösterir insanı.gençlerde beren saat yaşlılarda nebahat çehre dir idiollerim.evde oturduğum her dakika ya maske vardır yüzzmde ya da serum hiç bir şey bulamazsam saf zeytinyağı sürerim banyodan 1 saat önce.evdeki aloa verayı kullanırım herşeyin kabuğunu neredeyse atmadan yüzümde bir dolaştırırımVallahi hiç 42 yaşında olduğunu düşünmezdim
Enerjinde adeta 25 lik.
Samimi söylüyorum bunu
bızımkı suan meraklı. 2 dakikada bır anne cıss dıyorTansu Dayan on Instagram: "2020’de ki hedeflerim & Gerçekleşen"
210K likes, 2,872 comments - tansudayan on December 22, 2020: "2020’de ki hedeflerim & Gerçekleşen".www.instagram.com
O tuvalet eğitimi böyle olmasın sakınizlesene
Sıpa ya . Maşallah kuzuya annesibızımkı suan meraklı. 2 dakikada bır anne cıss dıyor
Masallah SubhanAllah kadına bak be 25 yasındayım. benı goren 19 sanıyor ama ben 54 kiloyumneden olduğunu yazayım.tek çocuk büyüdüm canım ne isterse onu yaptım kimse karışmadı.e geç evlendim erkenden sorumluluğa girmedim.tek çocuk yaptımm milletin baskısına rağmen.bir de yaşam tarzım etkili.giyim tarzımda basic spor ve basic smarttır.öyle kadınsı giyimden makyajdan saçdan hoşlanmam.onlar yaşlı gösterir insanı.gençlerde beren saat yaşlılarda nebahat çehre dir idiollerim.evde oturduğum her dakika ya maske vardır yüzzmde ya da serum hiç bir şey bulamazsam saf zeytinyağı sürerim banyodan 1 saat önce.evdeki aloa verayı kullanırım herşeyin kabuğunu neredeyse atmadan yüzümde bir dolaştırırımbir de ırsi olarak şanslıyımm ama saçlarım ince telli ve sönükdür ona çare bulamadımmm
Dilli bı çocuk galibabızımkı suan meraklı. 2 dakikada bır anne cıss dıyor
Allah razı canSıpa ya . Maşallah kuzuya annesi
Bahtı güzel olsun
E kilon çok iyi ki sikayetlendin mi anlamadım? KuzumMasallah SubhanAllah kadına bak be 25 yasındayım. benı goren 19 sanıyor ama ben 54 kiloyum
cok fena konusmayı cok seviyo hele tlfon calsın elınden alamaz kımse aöa cogunlukla kıtapla haşir neşir. kıtapları cok seviyo hele koca ayi maşa. herseyıDilli bı çocuk galiba
Kendini sevdiriyo lafla ?
herkes bana sıkta dıyordaE kilon çok iyi ki sikayetlendin mi anlamadım? Kuzum
Aman ben 58 olmuşum halen sıska diyolarherkes bana sıkta dıyorda
zayıf olmak en guzelı. bence kılo derdın yokAman ben 58 olmuşum halen sıska diyolar
Alıştılar balık etli türk kadınına
Onlarda güzel tabiki ama bana da bu yakisiyo napayım
Sen soba yakıyorsun ya ondandır sana söylememeleriZaten ben kimim ki
Yok be ben soba yakmiyorum ki.Sen soba yakıyorsun ya ondandır sana söylememeleri
bizim ki merkezi doğalgaz zammını duyunca bugün az yakmış yönetim.üşüyorum yahuuuu yakk zaten batmışız batacağımız kadarrrrYok be ben soba yakmiyorum ki.
Kombi var bizde .
Onu da yakmiyorum gerci
Bu da kötü değil mi ama yabizim ki merkezi doğalgaz zammını duyunca bugün az yakmış yönetim.üşüyorum yahuuuu yakk zaten batmışız batacağımız kadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?