- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.141
bilerek oturuyorlar oturanlar ev boş bile olsa yakıt öder ev sahibi biz de.en az da 400 gelir soğuklarda çok daha fazlaBu da kötü değil mi ama ya
Adam kendi cebini düşünebilir
Bu kez sen usuyebilirsin
Yada kendi çok sıcak sevebilir
Bu senin cebine zarardir ...
Merkezi olmasaydi daha mı iyiydi acaba ki ?
Hele Ankara'nın soğuğu birdebilerek oturuyorlar oturanlar ev boş bile olsa yakıt öder ev sahibi biz de.en az da 400 gelir soğuklarda çok daha fazla
bu ay 700 civarı gelir en az .evlerimiz büyük çünküHele Ankara'nın soğuğu birde
kız hala hamile sanıyor kendini allahım sen evladın da hayırlısını ver .tedaviye ihtiyacı var acil kızınbenim dogalgaz 230 tle geldı
kız hala hamile sanıyor kendini allahım sen evladın da hayırlısını ver .tedaviye ihtiyacı var acil kızın
Öyle cagirmayacan +18 biseylerden bahsetcenfilmdelisi hu huuuuuuuu
diğer topikteler ve bizi de davet etmediler oraya bilesiniz şimdi farkettimÖyle cagirmayacan +18 biseylerden bahsetcen
Ciddi meselelerdeyizfilmdelisi hu huuuuuuuu
Chamallowsun topiginde de mi ?diğer topikteler ve bizi de davet etmediler oraya bilesiniz şimdi farkettim
davet bile edilmemişiz hıhhhhCiddi meselelerdeyiz
Davet derken?diğer topikteler ve bizi de davet etmediler oraya bilesiniz şimdi farkettim
Orada geyik yapılamıyor dediler amaDavet derken?
Biz hepimiz oradaydık, sen burayı açtın adam kaçırdın ya
İşin aslı bu ceyceycim, asıl mekan oraydı.
Ekonomi dahil olduğunda her türlü geyik yapıyoruz ayol, oradaydık ya zaten.Orada geyik yapılamıyor dediler amanapppsin
banlanıyoruz orda diye burayı açtım .ama ben buraya girdiğimde davet ediyorum arkadaşları aynını beklerdim .neyseeeeeOrada geyik yapılamıyor dediler amanapppsin
Yahu chamal ın konuyu gümletmeyelim o banlıyken, gelene kadar bir yerde olalım dedik ya, ben mi yanlış biliyorum?banlanıyoruz orda diye burayı açtım .ama ben buraya girdiğimde davet ediyorum arkadaşları aynını beklerdim .neyseeeee
bu gece alıngan olabilirimmmYahu chamal ın konuyu gümletmeyelim o banlıyken, gelene kadar bir yerde olalım dedik ya, ben mi yanlış biliyorum?
E hatun geldi konusunda devam ediyoruz, hiç olmasan anlarım da tribini yemezler
Zaten en başından itibaren olduğun bir konuya ne daveti?
Neden bu gecebu gece alıngan olabilirimmm
Muhtemelen sevişmek istedi ve reddedildiNeden bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?