- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.161
yeniyılın ilk günü ya ondandır.bu yılda da umudum yok iyi şeyler olacağına.bir de duyum aldım bazı tür eleştiriler yapan üyeleri takip edip fişleyen üyeler konusunda.o yüzden bundan sonra siyaset konularına girmeyeceğim.eski bir üyeden uyarı aldım doğrudur kesinlikleNeden bu gece
Tersi olsa daha çok inanırım, ceycey kızı doğurduğundan beri rahibe teresa olmuş, bizi de aseksüelliğe itiyorMuhtemelen sevişmek istedi ve reddedildi
Fişlesin, ne olacak?yeniyılın ilk günü ya ondandır.bu yılda da umudum yok iyi şeyler olacağına.bir de duyum aldım bazı tür eleştiriler yapan üyeleri takip edip fişleyen üyeler konusunda.o yüzden bundan sonra siyaset konularına girmeyeceğim.eski bir üyeden uyarı aldım doğrudur kesinlikle
memur olanların bağı var maalesefFişlesin, ne olacak?
Kimden neyden çekincen?
Bir bağımız mı var birine, yoo.
E, o zaman kim ne isterse konuşur arkadaş.
Konuşan sensin, eşin değil...memur olanların bağı var maalesef
Ama fetocu olan adamdı karısı da yandı meselaKonuşan sensin, eşin değil...
Öyle bir şey yok.Ama fetocu olan adamdı karısı da yandı mesela
Avm ye gitmeyeli aylar oldu netten bakmalıyım bunlara herbaderm göz kremi almıştım bi zman pek bi fark olmasa da aydınlatmıstı sanki diger ürünlerine de sans vereyim o vakit saol ceygratiste serumlar var indirimde ucuza geliyor saf serumlar herbaderm marka.ben onun c vitamini ve hyulanorik asid serumlarını devamlı kullanırım .ince göz çevresi kırışıklıklarını açtı .cilde parlaklık ve elastikiyet de kanazdırdı
laylon çorapta indirim olursa sen de onu haber ver ihmal etmeAvm ye gitmeyeli aylar oldu netten bakmalıyım bunlara herbaderm göz kremi almıştım bi zman pek bi fark olmasa da aydınlatmıstı sanki diger ürünlerine de sans vereyim o vakit saol cey
Laylon corap önemli tabilaylon çorapta indirim olursa sen de onu haber ver ihmal etme
doya doya modayı izleye izleye file çoraba merak sardımmm.kadın herşeyin altına fileyi çakıyorrrrLaylon corap önemli tabi
Hiç file corabım olmadı ama aslında bi zman almak lazım ya denişiklik olsundoya doya modayı izleye izleye file çoraba merak sardımmm.kadın herşeyin altına fileyi çakıyorrrr
türk filmlerinde kötü kadınlar giyerdi ya aklıma yerleşmiş anammm.ha alıp giyeyim de ya içimden bambaşka bir kadın çıkarsaaaaHiç file corabım olmadı ama aslında bi zman almak lazım ya denişiklik olsun
Ceycey sende bu korkuçlu Mürebbiye ruhu varken degıl file corabı bacagına, kafana gecırsen olmaz yevrimtürk filmlerinde kötü kadınlar giyerdi ya aklıma yerleşmiş anammm.ha alıp giyeyim de ya içimden bambaşka bir kadın çıkarsaaaa
özel hayatımı konuşmammmmmCeycey sende bu korkuçlu Mürebbiye ruhu varken degıl file corabı bacagına, kafana gecırsen olmaz yevrim
erkeğin ee sini görmeden hamile olduğunu düşünen üyeye yardım etsen benden daha vahimm durumuuuCeycey sende bu korkuçlu Mürebbiye ruhu varken degıl file corabı bacagına, kafana gecırsen olmaz yevrim
Hani nerde bu koşu el atıp gelemerkeğin ee sini görmeden hamile olduğunu düşünen üyeye yardım etsen benden daha vahimm durumuuu
utandığım bir konu - konu adı bu utanan ben değilim yanlış anlaşılma olmasınnnHani nerde bu koşu el atıp gelem
Saten gecelik değil miydi o?türk filmlerinde kötü kadınlar giyerdi ya aklıma yerleşmiş anammm.ha alıp giyeyim de ya içimden bambaşka bir kadın çıkarsaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?