geyik bizim işimiz

yeniyılın ilk günü ya ondandır.bu yılda da umudum yok iyi şeyler olacağına.bir de duyum aldım bazı tür eleştiriler yapan üyeleri takip edip fişleyen üyeler konusunda.o yüzden bundan sonra siyaset konularına girmeyeceğim.eski bir üyeden uyarı aldım doğrudur kesinlikle

Fişlesin, ne olacak?
Kimden neyden çekincen?
Bir bağımız mı var birine, yoo.
E, o zaman kim ne isterse konuşur arkadaş.

Ama fetocu olan adamdı karısı da yandı mesela
Öyle bir şey yok.
O bahsettiğin mevzu çok başka, hiç alakası olmayanlar bile gümledi, samanlıkta iğne arandı resmen.
Ama buradan fişlemeyle ne olabilir Allah aşkına, bir kere bilgilerine ulaşmak için ancak ve ancak dava unsuru şeyler olmalı.
Bu da karşıdakinin haklarını gasp etmek demektir, düşünceni söylediğin için sana kimse dava falan açamaz zaten.

Yani böyle ipe sapa gelmez şeylere çok sinirleniyorum, insanlarda otosansür uygulama yeni yöntemi bu ve inan tüm prangaların hepsinden daha zararlı.
Bir zaman sonra konuşmayan, çokça zaman sonra ise düşünmeyen oluyorsun.

Avm ye gitmeyeli aylar oldu netten bakmalıyım bunlara herbaderm göz kremi almıştım bi zman pek bi fark olmasa da aydınlatmıstı sanki diger ürünlerine de sans vereyim o vakit saol cey

Avm ye gitmeyeli aylar oldu netten bakmalıyım bunlara herbaderm göz kremi almıştım bi zman pek bi fark olmasa da aydınlatmıstı sanki diger ürünlerine de sans vereyim o vakit saol cey
laylon çorapta indirim olursa sen de onu haber ver ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…