- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.181
doya doya modayı izleye izleye file çoraba merak sardımmm.kadın herşeyin altına fileyi çakıyorrrr
Nuri Alço geldi aklimaSaten gecelik değil miydi o?
ayy yokkk o ne öyle çıplak örümcek kadın gibiiiVücut çorabı giyersin yeri gelince..file ...
Emrahın filmlerinde topuklu ayakabıydı bi zaman ama dönem dönem namızsızlık emareleri degısıyor kannımca misal sarı sac da öyleydıSaten gecelik değil miydi o?
Allahimmm erkek olsaydın sana fantazi begendiremeyecektik.ayy yokkk o ne öyle çıplak örümcek kadın gibiii
Emrahın filmlerinde topuklu ayakabıydı bi zaman ama dönem dönem namızsızlık emareleri degısıyor kannımca misal sarı sac da öyleydı
Nuri Alço geldi aklima
türk filmlerinde kötü kadınlar giyerdi ya aklıma yerleşmiş anammm.ha alıp giyeyim de ya içimden bambaşka bir kadın çıkarsaaaa
eskiden netflix yada paralı başka kanallar mı vardı?bu filmi izlemişliğim var maalesef
Bu iboyuda ne sisirmisler ne şarkı söylemeye ne film çevirmeye ne show yapmaya potansiyeli yok bence
Hangi üye o ?bu üye gerçek olamazzz olmamalı ne yazsak inanmıyor ayollllll
Benim anne baba da hiç karışmazBu tarz konularda ayri bir farkli gelir bana. Bizim ailede bunlarin hic lafi olmazdi annem anlatmıştı orucu, abdesti öğretti yani ama oruç tutmazsam bir yalan ya da bahane ile tutmamazlik etmeyecegimi bilirdi. Acik acik soyluyordum zaten ne ise yapacağım.
Hep sansliydim bu konuda.
Herkesin bir kuran kursu macerasi var nerdeyse misal.
Benim yok. Annem soyledi birkac kez yazdiralim diye yaz donemlerinde hiçbirinde istemedim.
baska bir aileye denk gelsem lüks olacakti belki bu yasama tarzim
Bi arkadaşım ailesine tutuyorum deyip evden çıkınca homili girtlak gomuyordu aklima o geldi.
Anneside benim gorevimi yerine getirmediğimi kizinin ne güzel oruc tuttugunu söylerdi
filmdelisi bebeklinick
Ne ariyoz gecinemiyorum da bende yazinca fark ettim bne geyikteyiz saniyorumgelin buraya
Banlatcak bu kiz beni birde niye sildin diyor
Kullanmadığıniz şeyleri yazarmisiniz lütfenfilmdelisi ikisinden de kullandim hic memnun kalmadim. Biri fermuari cekerken gitti digeri bulasik yikarken makinede olsa gene yıkıyorum elde bazi seyleri mecbur.
Öyle yapanlar oluyor. Bize de dun biri cuma akşamı dedi. Eee dedim sananeBenim anne baba da hiç karışmaz
ablam oruç konusunda baskıcı ve hassasti
Hatta ki geçen yıl 14 Şubat bizim evlilik yıl dönümü . Biz alkol aldık diye bana aferin demişti
Hayır sanane yani
Aa bu arada ne sorcam dün bir arkadaş sayılabilecek bı tanidik alkol icebilirmiyim demiş bu hafta doğurdu doguracak kendisiÖyle yapanlar oluyor. Bize de dun biri cuma akşamı dedi. Eee dedim sanane
Sanane yani
Benim tırnaklarım kendinden uzun olmasina ragmen heves iste. Bir wra modaydi ya tak çık kendinden yapiskanlilar bir kac yil once falan.Kullanmadığıniz şeyleri yazarmisiniz lütfen
Onlar daha az galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?