geyik bizim işimiz

Bu iboyuda ne sisirmisler ne şarkı söylemeye ne film çevirmeye ne show yapmaya potansiyeli yok bence

Bide neymiş Hülya Avşar buna aşıkmış .
Kk da konu açan saf kızlarımız gibi hülya demek ki

Bu tarz konularda ayri bir farkli gelir bana. Bizim ailede bunlarin hic lafi olmazdi annem anlatmıştı orucu, abdesti öğretti yani ama oruç tutmazsam bir yalan ya da bahane ile tutmamazlik etmeyecegimi bilirdi. Acik acik soyluyordum zaten ne ise yapacağım.
Hep sansliydim bu konuda.
Herkesin bir kuran kursu macerasi var nerdeyse misal.
Benim yok. Annem soyledi birkac kez yazdiralim diye yaz donemlerinde hiçbirinde istemedim.
baska bir aileye denk gelsem lüks olacakti belki bu yasama tarzim
Bi arkadaşım ailesine tutuyorum deyip evden çıkınca homili girtlak gomuyordu aklima o geldi.
Anneside benim gorevimi yerine getirmediğimi kizinin ne güzel oruc tuttugunu söylerdi

filmdelisi bebeklinick
Ne ariyoz gecinemiyorum da bende yazinca fark ettim bne geyikteyiz saniyorum gelin buraya

Benim anne baba da hiç karışmaz

ablam oruç konusunda baskıcı ve hassasti

Hatta ki geçen yıl 14 Şubat bizim evlilik yıl dönümü . Biz alkol aldık diye bana aferin demişti

Hayır sanane yani

Benim anne baba da hiç karışmaz

ablam oruç konusunda baskıcı ve hassasti

Hatta ki geçen yıl 14 Şubat bizim evlilik yıl dönümü . Biz alkol aldık diye bana aferin demişti

Hayır sanane yani
Öyle yapanlar oluyor. Bize de dun biri cuma akşamı dedi. Eee dedim sanane
Sanane yani

Öyle yapanlar oluyor. Bize de dun biri cuma akşamı dedi. Eee dedim sanane
Sanane yani
Aa bu arada ne sorcam dün bir arkadaş sayılabilecek bı tanidik alkol icebilirmiyim demiş bu hafta doğurdu doguracak kendisi

Bende bilmiyorum fikrim yok bebeğe yazık filan dedim ama içti galiba resim atmış bana , şaşırdım

Gebeyken alkol alınabiliyor mu

Kullanmadığıniz şeyleri yazarmisiniz lütfen
Onlar daha az galiba
Benim tırnaklarım kendinden uzun olmasina ragmen heves iste. Bir wra modaydi ya tak çık kendinden yapiskanlilar bir kac yil once falan.
5-6 yil once gibi o yapistirmali tirnaklar cok revactaydi. Bir bayram gunu kendi tirnagim kirilinca almistim. Bayramlastgmiz yerin lavabosunda pat gitti hepsini söktüm sinirden
Yoksa ne nisanimda ne kendi dugunumde ne nikahimda takma ,jel asla kullanmadim kendi tirnagimi french yaptirdim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…