- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.201
Ben normalde kullanan biriyim 2-3 yudum tattım o da minnak yudumla. Bence öyle bardakla icilmemeli.Aa bu arada ne sorcam dün bir arkadaş sayılabilecek bı tanidik alkol icebilirmiyim demiş bu hafta doğurdu doguracak kendisi
Bende bilmiyorum fikrim yok bebeğe yazık filan dedim ama içti galiba resim atmış bana , şaşırdım
Gebeyken alkol alınabiliyor mu
2 bucuk sen
2 yıl olacak Şubat'ta2 bucuk sen
Sizinde yeniymis.2 yıl olacak Şubat'ta
kıtap okuyordumPolo33 nerdesin
herkes özgürdür. kımseyı ilgilendirmezÖyle yapanlar oluyor. Bize de dun biri cuma akşamı dedi. Eee dedim sanane
Sanane yani
Cokta taze sayilmaz nisani falan katinca. Bu korona zaten sanki yillardir ayni evdeymisiz hissi veriyor. Disari adim atamiyoruz 1yil olcaktaze gelınler
Cok haklısın ben evı gormek istemiyorum. tukendım bittim canım sıkılıyor cıttten okuyacak kıtap kalmadı. hergun aynı seyler yasıyoruz oglum bıle anne of dıyorCokta taze sayilmaz nisani falan katinca. Bu korona zaten sanki yillardir ayni evdeymisiz hissi veriyor. Disari adim atamiyoruz 1yil olcakmutasyonda gelmis tr ye nolcak smdi
Ne kadar daha devam acaba yasaklara yıldım ya. Bir de millet geziyor benim gbi sadece hafta sonu musait olabilcek isi olanlar evde.
Doymadin doymadin .bende yarın okuycam tamammmmkıtap okuyordum
Der ya demez miCok haklısın ben evı gormek istemiyorum. tukendım bittim canım sıkılıyor cıttten okuyacak kıtap kalmadı. hergun aynı seyler yasıyoruz oglum bıle anne of dıyor
Doğumda hastaneye eşin girebilecek mi. Refakatçi olarak kimi düşünüyorsun.Cokta taze sayilmaz nisani falan katinca. Bu korona zaten sanki yillardir ayni evdeymisiz hissi veriyor. Disari adim atamiyoruz 1yil olcakmutasyonda gelmis tr ye nolcak smdi
Ne kadar daha devam acaba yasaklara yıldım ya. Bir de millet geziyor benim gbi sadece hafta sonu musait olabilcek isi olanlar evde.
ben doymamkı dogum gunumde bıke hedeyı kıtap alın diyen biriyimDoymadin doymadin .bende yarın okuycam tamammmm
Bizimkilerde uzakta ama gittim ya ben Kasım daDer ya demez mi
Onlarda cok sıkıldı artik.
Al bende de o kadar.
Hafta sonu aksam yürüyüşü bile ne kiymetliymis.
Yakın oturanlari cok etkilemiyor da böyle sürecekse bende ailemi gormek istiyorum doğum ,bebek malum böyle giderse yillar alcak.
Ama haftasonu yasaklariyla nasil olacak bilmiyorum. Uzaklarda birde
Alırızben doymamkı dogum gunumde bıke hedeyı kıtap alın diyen biriyim
hiç sorma bızım il dısına cıkmamız gerekiyor esıme gıtmem laxım oglumu goturecegım ama gidemiyoruz.Der ya demez mi
Onlarda cok sıkıldı artik.
Al bende de o kadar.
Hafta sonu aksam yürüyüşü bile ne kiymetliymis.
Yakın oturanlari cok etkilemiyor da böyle sürecekse bende ailemi gormek istiyorum doğum ,bebek malum böyle giderse yillar alcak.
Ama haftasonu yasaklariyla nasil olacak bilmiyorum. Uzaklarda birde
Ben dogum anina almak istemiyorum esimi. Annemi dusundum refaketci ama nasil gelcek diye düşünüyorum. Ozel olduğu için ziyaretci alirlar esimi sormuştum . Ama babamda gorsun istiyorum yasaklar var çalışıyor nasil olacakDoğumda hastaneye eşin girebilecek mi. Refakatçi olarak kimi düşünüyorsun.
Doğum şekline istediğin gibi giderse herşey karar verebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?