- 19 Mayıs 2020
- 48.083
- 216.380
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.401
Enfeksiyon ara sıra hafif oluyor, geçiyor bende. Koku yapıyor.İdrar yolu enfeksiyonu
Ya benim öyle bi durumum da yok boşu boşuna ne çekiyorum bunu anlayamadımBende ilk evlendigimde bir hafta yoğun bu seks yaşantımız olmuştu geceler bitmiyor sabahlar olmuyor adeta . Çok sıklıktan ötürü balayı sistiti olmuşsun dedi doktor
Kan isiyordum adeta
Çok şükür bidaha olmadı
ama benimde kronik mantar problemim var . candida olanı malesseziafurfura olanı maşallah... Vajinada ..
Allahım. hıc kurtulamadım 2018den berı cekıyorum..İdrar yolu enfeksiyonu
Şöyle aslında yakın zamanda ben de böyle bir şeye rastladım. Kapalı taşralarda (kafa olarak kapalı) kızlar evlilik dışı hamile kalıyor. Ailelerine acıklayamanlar da bu şekilde birşey öne sürüyor. Aileler belki inanmıyor ama etrafa bu şekilde anlatıyor. Vah başıma gelenler modunda, yanımda döndü mevzu ama aksini iddia edemedim duymazlıktan gelip ortamı terk ettim (hasta yakınları konuşuyordu). Kızın yaşamına mal olmaması için.Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?
Yok ben asker gibi aç kopeklik ediyordum sandigin gibi değil.ergenligim sbah akşam konulu filmler izlemekle geçti abartmıyorumEskitmen guzum yıpranıverüresın asker mi polis mı di hele
İdrarını cok tutup az su içersen olur dıye duymustım oyle bişiy miYa benim öyle bi durumum da yok boşu boşuna ne çekiyorum bunu anlayamadımAma bu lanete bi kere elini kaptırdın mı hep oluyor. Bir de ben dışarda tuvalete girmeye çok huylanırım, mecbur kalıp girince de sistit oluyorum çok bela bir şey bu ya her kış olurdum ayyy bu aralar yok çok şükürrr
Böyle afedersiniz sürekli tuvaletin varmış gibi gidiyorsun ama damla damla yok hiç acıyor yanıyor kaşınıyor, benim mesela ayaklarım buz keser üşürüm bi de berbat bir şeyGeçmiş olsun. Sistit ne?
Koku yapıyormuydu ya. Bende de mantar koku yaparEnfeksiyon ara sıra hafif oluyor, geçiyor bende. Koku yapıyor.
Kronikleşmiş mi aaaAllahım. hıc kurtulamadım 2018den berı cekıyorum..
Evet ben çok tutuyorum iştee o da çok zarar hemen sistit oluyorum ama dışarda tuvalete girmemek için saatlerce tutmuşluğum var hep eve zor yetişirdimİdrarını cok tutup az su içersen olur dıye duymustım oyle bişiy mi
Allam nasıl bu gibi insanlarla yaşayabilşyoruz. Bir ileri iki geri misali hep cekiyorlar arkadan ülke mental olarak nasıl gelişicek baksanaŞöyle aslında yakın zamanda ben de böyle bir şeye rastladım. Kapalı taşralarda (kafa olarak kapalı) kızlar evlilik dışı hamile kalıyor. Ailelerine acıklayamanlar da bu şekilde birşey öne sürüyor. Aileler belki inanmıyor ama etrafa bu şekilde anlatıyor. Vah başıma gelenler modunda, yanımda döndü mevzu ama aksini iddia edemedim duymazlıktan gelip ortamı terk ettim (hasta yakınları konuşuyordu). Kızın yaşamına mal olmaması için.
Bende hiç koku olmadıKoku yapıyormuydu ya. Bende de mantar koku yapar
Geçmiş olsun. Şiddetli olanmış bu.Böyle afedersiniz sürekli tuvaletin varmış gibi gidiyorsun ama damla damla yok hiç acıyor yanıyor kaşınıyor, benim mesela ayaklarım buz keser üşürüm bi de berbat bir şey
evett ve artık hıc bısey tedavı etmiyor. bende sıkıldım pesinı bıraktım zatenKronikleşmiş mi aaa
Benimki Hep lavanta kokar diyosunBende hiç koku olmadı
Olur öyle fazla şeeetmeYok ben asker gibi aç kopeklik ediyordum.sandigin gibi değil.ergenligim sbah akşam konulu filmler izlemekle geçti abartmıyorum
Mesela (farazi konuşuyorum) bu mevzunun geçtiği kişinin karşı komşusunun kızı da sevgilisiyle sevişiyor hem de donuyla. Ama bizim komşu kızı tuvaletten hamile kaldı ya ben de kaldıysam diye kendini sağa sola vuruyor. Bu ülkenin birde öteki yüzü var maalesef. Çok üzücü.Allam nasıl bu gibi insanlarla yaşayabilşyoruz. Bir ileri iki geri misali hep cekiyorlar arkadan ülke mental olarak nasıl gelişicek baksana
dün gece tüm eforumu o kıza sarfettim ama yokk inandıramadımmm meryem olmadığınaaaaaBi konu vardı ya, kız klozete oturunca hamile kalacağını sanıyordu. Aklıma o geldi.
Ha ondan laylonlu çoraplı fileli fetişik nicklerOlur öyle fazla şeeetmeben asker esıyım de ordan şeettımıdı
baska asker eslerı varmı bu topıkte kızcelerOlur öyle fazla şeeetmeben asker esıyım de ordan şeettımıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?