geyik bizim işimiz

Ya benim öyle bi durumum da yok boşu boşuna ne çekiyorum bunu anlayamadım Ama bu lanete bi kere elini kaptırdın mı hep oluyor. Bir de ben dışarda tuvalete girmeye çok huylanırım, mecbur kalıp girince de sistit oluyorum çok bela bir şey bu ya her kış olurdum ayyy bu aralar yok çok şükürrr

Eskiden böyle bşrsey duydugmu hatırlıyorum, erkeklerın oturdugu yerin sıcaklıgna oturulmaz gıbı cahiliye devri sığlıgında bi şeydi. Ne alakaydı niye denmişti ilk kim demişti acaba?
Şöyle aslında yakın zamanda ben de böyle bir şeye rastladım. Kapalı taşralarda (kafa olarak kapalı) kızlar evlilik dışı hamile kalıyor. Ailelerine acıklayamanlar da bu şekilde birşey öne sürüyor. Aileler belki inanmıyor ama etrafa bu şekilde anlatıyor. Vah başıma gelenler modunda, yanımda döndü mevzu ama aksini iddia edemedim duymazlıktan gelip ortamı terk ettim (hasta yakınları konuşuyordu). Kızın yaşamına mal olmaması için.

İdrarını cok tutup az su içersen olur dıye duymustım oyle bişiy mi

Allam nasıl bu gibi insanlarla yaşayabilşyoruz. Bir ileri iki geri misali hep cekiyorlar arkadan ülke mental olarak nasıl gelişicek baksana

Böyle afedersiniz sürekli tuvaletin varmış gibi gidiyorsun ama damla damla yok hiç acıyor yanıyor kaşınıyor, benim mesela ayaklarım buz keser üşürüm bi de berbat bir şey
Geçmiş olsun. Şiddetli olanmış bu.

Allam nasıl bu gibi insanlarla yaşayabilşyoruz. Bir ileri iki geri misali hep cekiyorlar arkadan ülke mental olarak nasıl gelişicek baksana
Mesela (farazi konuşuyorum) bu mevzunun geçtiği kişinin karşı komşusunun kızı da sevgilisiyle sevişiyor hem de donuyla. Ama bizim komşu kızı tuvaletten hamile kaldı ya ben de kaldıysam diye kendini sağa sola vuruyor. Bu ülkenin birde öteki yüzü var maalesef. Çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…