- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.421
ya bırak ya Meryem Ana olsun meraklı zaten olmayadün gece tüm eforumu o kıza sarfettim ama yokk inandıramadımmm meryem olmadığınaaaaa
Ben çoook ergenken 15 yaşındayken falan bana birisi orman gibi bir yere tuvaletini yaptı bir akrabam hamile kaldı dedi ben o kadar inandım ki buna herkese aman tuvaletinizi ormana falan yapmayın hamile kalırsınız diyordum salaklığa bakın.. sonra anneme anlatınca o da bana evlilik dışı hamileliklerin ya da tecavüzlerin üstü böyle örtülüyor demişti.Şöyle aslında yakın zamanda ben de böyle bir şeye rastladım. Kapalı taşralarda (kafa olarak kapalı) kızlar evlilik dışı hamile kalıyor. Ailelerine acıklayamanlar da bu şekilde birşey öne sürüyor. Aileler belki inanmıyor ama etrafa bu şekilde anlatıyor. Vah başıma gelenler modunda, yanımda döndü mevzu ama aksini iddia edemedim duymazlıktan gelip ortamı terk ettim (hasta yakınları konuşuyordu). Kızın yaşamına mal olmaması için.
Tutma tutma ordaki kaslar yıpranıyor bır sure sonra hıc tutamaz oluyırsun. Bir de vajina da gevseme yapıyor dıye duymustum kı o altına kacırmaktan daha möhüm benim içinEvet ben çok tutuyorum iştee o da çok zarar hemen sistit oluyorum ama dışarda tuvalete girmemek için saatlerce tutmuşluğum var hep eve zor yetişirdim
Ay nerde konu görmedimmmmdün gece tüm eforumu o kıza sarfettim ama yokk inandıramadımmm meryem olmadığınaaaaa
Teşekkür ederim Allah düşmanıma vermesinGeçmiş olsun. Şiddetli olanmış bu.
Edemezsin. Onun doktora ihtiyacı var.dün gece tüm eforumu o kıza sarfettim ama yokk inandıramadımmm meryem olmadığınaaaaa
Annem diyo zaten altına işeye işeye gezecen sen az kaldı diyeTutma tutma ordaki kaslar yıpranıyor bır sure sonra hıc tutamaz oluyırsun. Bir de vajina da gevseme yapıyor dıye duymustum kı o altına kacırmaktan daha möhüm benim için
Hamamdan kapma da var o da popüler baya. Boşalmış biri üstüne oturup kalmış:)Ben çoook ergenken 15 yaşındayken falan bana birisi orman gibi bir yere tuvaletini yaptı bir akrabam hamile kaldı dedi ben o kadar inandım ki buna herkese aman tuvaletinizi ormana falan yapmayın hamile kalırsınız diyordum salaklığa bakın.. sonra anneme anlatınca o da bana evlilik dışı hamileliklerin ya da tecavüzlerin üstü böyle örtülüyor demişti.
Çok şeyler dönüyor bu ülkede üstü de hurafelerle kapatılıyor
Vajina esneyince mi idrar kaciriyomusuz noluyormus anlamadım benTutma tutma ordaki kaslar yıpranıyor bır sure sonra hıc tutamaz oluyırsun. Bir de vajina da gevseme yapıyor dıye duymustum kı o altına kacırmaktan daha möhüm benim için
Hahahaha hem de nasılBenimki Hep lavanta kokar diyosun
MisssHahahaha hem de nasıl
Bunu da duydum neler neler var daha. Böyle her şeyden korkarak büyütülmüş kadınlar da var. Çok yazık çok. Kimse sorgulamıyor da kadınlar hamamında spermin işi ne o sıcakta o nasıl yaşıyor ofofHamamdan kapma da var o da popüler baya. Boşalmış biri üstüne oturup kalmış:)
Ben aşşırı üzülüyorum. Kadınlara değerin verilmediği bir yerde calısıyorum. Ve kadınlara ultra değer verilen bir yerden geldim. Hic bilemedigimiz alay ettiğimiz şeyler bir başkalarının gerçekleri aslında.
+18 e taşınmış galiba bdv de bulamadımAy nerde konu görmedimmmm
Polo topic var canım asker eşlerine ait.baska asker eslerı varmı bu topıkte kızceler
Ben çoook ergenken 15 yaşındayken falan bana birisi orman gibi bir yere tuvaletini yaptı bir akrabam hamile kaldı dedi ben o kadar inandım ki buna herkese aman tuvaletinizi ormana falan yapmayın hamile kalırsınız diyordum salaklığa bakın.. sonra anneme anlatınca o da bana evlilik dışı hamileliklerin ya da tecavüzlerin üstü böyle örtülüyor demişti.
Ban da yemiş midir konuyu bdv ye açtığı için .+18 e taşınmış galiba bdv de bulamadım
evet banı vardıBan da yemiş midir konuyu bdv ye açtığı için .
Çünkü o kadar inanıyorlar ki. Ayşe teyzenin kızı namuslu (namus=seks) asla böyle şeyler yapmaz, talihsiz kızın başına neler geldi. Bilimsel açıklamalar hak getire, He anlamamaları da iyi, anlarlarsa kızı öldürürler. Bu şekilde kendilerini ikna edebilme motivasyonu olan insanlar o kızcağıza neler yapmazlar?Bunu da duydum neler neler var daha. Böyle her şeyden korkarak büyütülmüş kadınlar da var. Çok yazık çok. Kimse sorgulamıyor da kadınlar hamamında spermin işi ne o sıcakta o nasıl yaşıyor ofof
Çocuk gibi bişeyim bir de ben küçükken harbi salaktım herkesin dediğine inanıyordumBen inanmazdım hiç bu hikayelere. Gülme gelirdi.Sanki erkekler fışkiye gibi her yere tohum atıyor, insanları ne kadar da aptal yerine koyuyorlar.
bızlerefe erkeklere el ele tutusmayın hamıle kalırsınız demışlerdı 6cı sınıf ögrencısıyım ozamanlar hıc unutmam voleybol oynayan bırıydım. sınıfımızda bıtane cocuk topu elimde almiştı ve ben cok aglamiştım ayyy suan hatırladıgımda nasıl gulerdımBen çoook ergenken 15 yaşındayken falan bana birisi orman gibi bir yere tuvaletini yaptı bir akrabam hamile kaldı dedi ben o kadar inandım ki buna herkese aman tuvaletinizi ormana falan yapmayın hamile kalırsınız diyordum salaklığa bakın.. sonra anneme anlatınca o da bana evlilik dışı hamileliklerin ya da tecavüzlerin üstü böyle örtülüyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?