geyik bizim işimiz

Ben çoook ergenken 15 yaşındayken falan bana birisi orman gibi bir yere tuvaletini yaptı bir akrabam hamile kaldı dedi ben o kadar inandım ki buna herkese aman tuvaletinizi ormana falan yapmayın hamile kalırsınız diyordum salaklığa bakın.. sonra anneme anlatınca o da bana evlilik dışı hamileliklerin ya da tecavüzlerin üstü böyle örtülüyor demişti.
Çok şeyler dönüyor bu ülkede üstü de hurafelerle kapatılıyor

Evet ben çok tutuyorum iştee o da çok zarar hemen sistit oluyorum ama dışarda tuvalete girmemek için saatlerce tutmuşluğum var hep eve zor yetişirdim
Tutma tutma ordaki kaslar yıpranıyor bır sure sonra hıc tutamaz oluyırsun. Bir de vajina da gevseme yapıyor dıye duymustum kı o altına kacırmaktan daha möhüm benim için

Hamamdan kapma da var o da popüler baya. Boşalmış biri üstüne oturup kalmış:)
Ben aşşırı üzülüyorum. Kadınlara değerin verilmediği bir yerde calısıyorum. Ve kadınlara ultra değer verilen bir yerden geldim. Hic bilemedigimiz alay ettiğimiz şeyler bir başkalarının gerçekleri aslında.

Tutma tutma ordaki kaslar yıpranıyor bır sure sonra hıc tutamaz oluyırsun. Bir de vajina da gevseme yapıyor dıye duymustum kı o altına kacırmaktan daha möhüm benim için
Vajina esneyince mi idrar kaciriyomusuz noluyormus anlamadım ben

Bunu da duydum neler neler var daha. Böyle her şeyden korkarak büyütülmüş kadınlar da var. Çok yazık çok. Kimse sorgulamıyor da kadınlar hamamında spermin işi ne o sıcakta o nasıl yaşıyor ofof

Ben inanmazdım hiç bu hikayelere. Gülme gelirdi. Sanki erkekler fışkiye gibi her yere tohum atıyor, insanları ne kadar da aptal yerine koyuyorlar.

Bunu da duydum neler neler var daha. Böyle her şeyden korkarak büyütülmüş kadınlar da var. Çok yazık çok. Kimse sorgulamıyor da kadınlar hamamında spermin işi ne o sıcakta o nasıl yaşıyor ofof
Çünkü o kadar inanıyorlar ki. Ayşe teyzenin kızı namuslu (namus=seks) asla böyle şeyler yapmaz, talihsiz kızın başına neler geldi. Bilimsel açıklamalar hak getire, He anlamamaları da iyi, anlarlarsa kızı öldürürler. Bu şekilde kendilerini ikna edebilme motivasyonu olan insanlar o kızcağıza neler yapmazlar?

Ben inanmazdım hiç bu hikayelere. Gülme gelirdi. Sanki erkekler fışkiye gibi her yere tohum atıyor, insanları ne kadar da aptal yerine koyuyorlar.
Çocuk gibi bişeyim bir de ben küçükken harbi salaktım herkesin dediğine inanıyordum bir de ne hiç bilgim yok nasıl çocuk oluyor falan ergenliğin başı herkes bir şey anlatıyor her duyduğuma inanıyordum. Ama bu konularda aile, anne yaklaşımı çok önemli annem benle konuşmuştu da allahtan böyle şeylere inanmadım daha

bızlerefe erkeklere el ele tutusmayın hamıle kalırsınız demışlerdı 6cı sınıf ögrencısıyım ozamanlar hıc unutmam voleybol oynayan bırıydım. sınıfımızda bıtane cocuk topu elimde almiştı ve ben cok aglamiştım ayyy suan hatırladıgımda nasıl gulerdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…