- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.066
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.441
Belkim atıyorlardır katibem seninki benim ki atmıyor dıye milletin fıskıyesıne iftira atmaBen inanmazdım hiç bu hikayelere. Gülme gelirdi.Sanki erkekler fışkiye gibi her yere tohum atıyor, insanları ne kadar da aptal yerine koyuyorlar.
Hamam olayı bize de çok anlatıldı. Anneme anlattım, haltı yiyip yiyip hamam taşına suç atıyorlar demişti.Çocuk gibi bişeyim bir de ben küçükken harbi salaktım herkesin dediğine inanıyordumbir de ne hiç bilgim yok nasıl çocuk oluyor falan ergenliğin başı herkes bir şey anlatıyor her duyduğuma inanıyordum. Ama bu konularda aile, anne yaklaşımı çok önemli annem benle konuşmuştu da allahtan böyle şeylere inanmadım daha
İlk elin günahı olmaz cey benim koçum ol ama bedeveeben artık spirütüel koçum ona göre.kazancı çok yüksekmişşşş tamm aradığımm meslekkkkk.geriye kurbanlarımı bulmam kaldıııııı
anneye saygılarHamam olayı bize de çok anlatıldı. Anneme anlattım, haltı yiyip yiyip hamam taşına suç atıyorlar demişti.
Benim annem de öyle dedi bi de hamamı hiç sevmez ne işin var zaten sanane hamamdan diyorduHamam olayı bize de çok anlatıldı. Anneme anlattım, haltı yiyip yiyip hamam taşına suç atıyorlar demişti.
Sosyetik çevre lazım ona :/ben artık spirütüel koçum ona göre.kazancı çok yüksekmişşşş tamm aradığımm meslekkkkk.geriye kurbanlarımı bulmam kaldıııııı
tek bildiğim koç kurbanlık koç bir de koç üniversitesi.nasıl olacak bu spiritüelliğim ayy çok heyecanlandım.bdv de bu işi yapan kadın var.uzaktan online işi şıppp diye hallediveriyormuşşş çokk kıskandımm vergi levhası bile varmışş ayolllİlk elin günahı olmaz cey benim koçum ol ama bedevee
Benim annem de öyle dedi bi de hamamı hiç sevmez ne işin var zaten sanane hamamdan diyordu
siz varsınız işteSosyetik çevre lazım ona :/
Zerre param yok kandırılmaya müsaitim nolur bana anlatmayınben artık spirütüel koçum ona göre.kazancı çok yüksekmişşşş tamm aradığımm meslekkkkk.geriye kurbanlarımı bulmam kaldıııııı
Yılbaşında kendine ne aldın???tek bildiğim koç kurbanlık koç bir de koç üniversitesi.nasıl olacak bu spiritüelliğim ayy çok heyecanlandım.bdv de bu işi yapan kadın var.uzaktan online işi şıppp diye hallediveriyormuşşş çokk kıskandımm vergi levhası bile varmışş ayolll
Millet yolunu bulmuş valla. Ben cinsel yaşam koçu olucamtek bildiğim koç kurbanlık koç bir de koç üniversitesi.nasıl olacak bu spiritüelliğim ayy çok heyecanlandım.bdv de bu işi yapan kadın var.uzatan online işi şıppp diye hallediveriyormuşşş çokk kıskandımm vergi levhası bile varmışş ayolll
hadi hep beraberrrr:hımmmmmmmmmm hommmmmmmmmm mımmmmmmmmmmmmZerre param yok kandırılmaya müsaitim nolur bana anlatmayın
kartvizitindede naylon çorap resmi olsun amaMillet yolunu bulmuş valla. Ben cinsel yaşam koçu olucam
Kötü enerjileri itelim beraber iptal iptal iptal diyoruzhadi hep beraberrrr:hımmmmmmmmmm hommmmmmmmmm mımmmmmmmmmmmm
Evet evet sen cok müsaitsin artık seni kanatlarım altına alıyorum sana gelmeden bana danısacaklar her konudaZerre param yok kandırılmaya müsaitim nolur bana anlatmayın
evettt aynen devam hımmmmmm hommmmmmmmmKötü enerjileri itelim beraber iptal iptal iptal diyoruz
Salıyoruz mu hojamevettt aynen devam hımmmmmm hommmmmmmmm
Hahahaah oleyyyy geçen sene falcılara baydığım paralardan sonra akıllandım biraz sanıyordum ama biri yanımda spiritüel mpiritüel demeye görsün her şeyimle inanıyorumEvet evet sen cok müsaitsin artık seni kanatlarım altına alıyorum sana gelmeden bana danısacaklar her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?