- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.461
sal tabiiii hem ruh boşalsın rahatlasın hem başka yerler hımmmmm hommmmmmmmSalıyoruz mu hojam
arkadaşlar aradığımız kurban kendi ayağıyla geldi kaçırmayınnn just ıHahahaah oleyyyy geçen sene falcılara baydığım paralardan sonra akıllandım biraz sanıyordum ama biri yanımda spiritüel mpiritüel demeye görsün her şeyimle inanıyorumkurtarın beni
Saldım gitti gercekten bi rahatlama gelmedi degil hojam maşallahsal tabiiii hem ruh boşalsın rahatlasın hem başka yerler hımmmmm hommmmmmmm
Hahaahah kıymayın banaarkadaşlar aradığımız kurban kendi ayağıyla geldi kaçırmayınnn just ı
hımmmm bir şeyler hissediyorumm çocukluğuna dairrrr bir odadasınn oyuncağın kırılmış üzgünsün hımmmmmm hommmmmmmHahaahah kıymayın bana
İptal iptalHahahaah oleyyyy geçen sene falcılara baydığım paralardan sonra akıllandım biraz sanıyordum ama biri yanımda spiritüel mpiritüel demeye görsün her şeyimle inanıyorumkurtarın beni
şakası bile akıllara zarar bu durumun.bir de bunlara gerçekten inananları düşünemiyorumİptal iptal
Umut işte insanlsr caresızlıkten düşüyor bu tuzaklara ah ahhşakası bile akıllara zarar bu durumun.bir de bunlara gerçekten inananları düşünemiyorum
Ama bişe diceeeem bu yazarak Dilek dileme falan herkeste işliyormuş ben de yaptım bekliyorum ne de olsa beleşUmut işte insanlsr caresızlıkten düşüyor bu tuzaklara ah ahh
Daha ne erkeklerden bu kadar beklenti bile çokdindirella gene koca konusu açmış tek şartı nefes alsın ve çocuk istemesinnn.ne kadar seçici bir kadın takdir ettim
ne diledin?Ama bişe diceeeem bu yazarak Dilek dileme falan herkeste işliyormuş ben de yaptım bekliyorum ne de olsa beleş
Gezmek istiyor...şartlar arasına paralı olsun'da eklendi bencedindirella gene koca konusu açmış tek şartı nefes alsın ve çocuk istemesinnn.ne kadar seçici bir kadın takdir ettim
Nasıl bişey o hemen yapayımAma bişe diceeeem bu yazarak Dilek dileme falan herkeste işliyormuş ben de yaptım bekliyorum ne de olsa beleş
Mutluluk ve akademik kariyerne diledin?
İstediğin şeyleri yazıyorsun deftere ya da resimlerini yapıştırıyorsun panoya her gün görebileceğin yere asıyorsun oluyormuşNasıl bişey o hemen yapayım
Ha bir de bol paraMutluluk ve akademik kariyer
en son konusunda arabasını satıp daha düşük modelini alacak aradaki parayla da estetik olacaktıGezmek istiyor...şartlar arasına paralı olsun'da eklendi bence
sabah ilk işim bir maserati resmi çizmek olsunİstediğin şeyleri yazıyorsun deftere ya da resimlerini yapıştırıyorsun panoya her gün görebileceğin yere asıyorsun oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?