- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.481
Aaa bu kız o kız miii.konusuna girmiştim onun .en son konusunda arabasını satıp daha düşük modelini alacak aradaki parayla da estetik olacaktı
Kuzenim öyle yaparak hukuk kazandı açıkçasıİstediğin şeyleri yazıyorsun deftere ya da resimlerini yapıştırıyorsun panoya her gün görebileceğin yere asıyorsun oluyormuş
Hayırrr direkt fotoğrafını yapıştırmak daha etkilisabah ilk işim bir maserati resmi çizmek olsun
Kuzenim öyle yaparak hukuk kazandı açıkçasıİstediğin şeyleri yazıyorsun deftere ya da resimlerini yapıştırıyorsun panoya her gün görebileceğin yere asıyorsun oluyormuş
ta kendisiAaa bu kız o kız miii.konusuna girmiştim onun .
Kafası pırıl pırıl
Allahım inşallah benimkiler de olur ya ümidim arttı şu anKuzenim öyle yaparak hukuk kazandı açıkçası13 yıl önce :) filan
Sen bu ara olumlama filan ile mi ilgileniyorsun?Allahım inşallah benimkiler de olur ya ümidim arttı şu an
Evet evde delirmemek için buna sardımSen bu ara olumlama filan ile mi ilgileniyorsun?
hımmmmmm lüks arabalar hımmmmm yat kat tekne hımmmmmm kaşıkçı elması hommmmmmmmSen bu ara olumlama filan ile mi ilgileniyorsun?
Ay canimmm
Sıra tarota gelecek ...daldan dala bu islerEvet evde delirmemek için buna sardım
biz genelde burdayız bdv de sıkılınca gel geyik bol neşe bolAy canimmmbiri beni etiketlemis
Çok insancildirAy canimmmbiri beni etiketlemis
O işte de elim var tabisiiiiSıra tarota gelecek ...daldan dala bu isler
henüz seans bitmedi hımmmm zorunlunick e havuzu villa hommmmmSıra tarota gelecek ...daldan dala bu isler
evdeki son adım ninja turtle. nerem benziyorsa yeşil bile değilim ayollllllÇok insancildir
Benim de dersim.var haftaya öğreneyim.size de bakarim belkim kasikci elmasini görürümbiz genelde burdayız bdv de sıkılınca gel geyik bol neşe bol
altın yükselecek mi ona da bak çokk zarardayımmmmmBenim de dersim.var haftaya öğreneyim.size de bakarim belkim kasikci elmasini görürüm
Sırf merakimdan sardim ha tarota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?