- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.743
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.501
Hergun deprem yaşamaktan öyle seylerde hevesim kalmadıhenüz seans bitmedi hımmmm zorunlunick e havuzu villa hommmmm
Küllü saç yesilleniyor ya ondandırevdeki son adım ninja turtle. nerem benziyorsa yeşil bile değilim ayollllll
Kiz naptin da zarar ettin altin yuksekken aldiysan merak etme artacaktir şu an kontrol altinda tutuluyor hersey benim de vardi birkac gramcik online bankamdaaltın yükselecek mi ona da bak çokk zarardayımmmmm
Ya o uyurken hunharca eğlenip cips dondurma çikolata yiyorsanız ..yani uyanacak tabi ki5 dakika sonra geleceğim çocuk uyandı .hep bu karma yüzünden
Ceycey senin altınları ben de düşünür oldum bugun bakıyorum gr altın düşmüş tüh dedim ceycey yine zararda. Eşim diyor ki o kimaltın yükselecek mi ona da bak çokk zarardayımmmmm
Benim eşim hemen erkekde olabilir sitedekiler...nasıl emin oluyorsunuz diyorCeycey senin altınları ben de düşünür oldum bugun bakıyorum gr altın düşmüş tüh dedim ceycey yine zararda. Eşim diyor ki o kim
O anlaşılmıyor mu yavBenim eşim hemen erkekde olabilir sitedekiler...nasıl emin oluyorsunuz diyor
Hosbulduk1sadekahve hoşgeldin anne adayı
Hayır burada takıla takıla cinsiyet çatışması yaşayıp ameliyat olmaktan korkmmuyorlar mi acaba .O anlaşılmıyor mu yavama geçen biri yazmış ki buraya yılların birtane üyesi erkek çıkmış hatta kıllı ayak fotosu atmış kimse anlamamış böyle bişey okuduğuma yemin ederim ama ispatlayamam ajskssksk
Evvvvet her yer onlarla dolu.Hosbulduknaber?
Bostanlı deyince aklıma hep yasli kokos teyzeler geliyor
Hayır bir de ne gerek var napacan burada kadın muhabbeti edip amaç nedir yaniHayır burada takıla takıla cinsiyet çatışması yaşayıp ameliyat olmaktan korkuyorlar mi acaba .
Sürekli kızlar arasında olan kız gibi davranmaya ve hissetmeye başlar bence.
Çok vahim
İyiyimmm soğan suyu içiyorum evde kola kalmamışHosbulduknaber?
Bostanlı deyince aklıma hep yasli kokos teyzeler geliyor
Öyle. Ama su var ki egoları cogunun onunde gidiyor.Evvvvet her yer onlarla dolu.
İzmir'in yerlileri burada hep
HiiiççHayır bir de ne gerek var napacan burada kadın muhabbeti edip amaç nedir yani
Sogan suyunun tadi guzel mi? Bende acıktım hep acim anasini satim .İyiyimmm soğan suyu içiyorum evde kola kalmamışsoğan suyununda tadı güzel napiyim
Bizle takila takila zaten erkek oldugundan tövbe eder helallik ister.Benim eşim hemen erkekde olabilir sitedekiler...nasıl emin oluyorsunuz diyor
Aaa çok sasirdim. Bende burada o kadar çokÖyle. Ama su var ki egoları cogunun onunde gidiyor.yanindakine yururken carpacak mi ,carpti mi, carptim bir kusura bakma diyeyim diyeni hic görmedim.
Birde çocuklari sana el sallasa bile görmezden geleceksin adam yiyen gibi bakiyorlar sende sallayinca ya da selam falan deyince insanlar orda daha doğrusu izmir genelinde
Al işte bende acıktımSogan suyunun tadi guzel mi? Bende acıktım hep acim anasini satim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?