geyik bizim işimiz

Ceycey aynı pırlantaların gibi cok mütevazisin ellam

yok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .

İlgisiz anacı erkek tam Türk erkeği kriteri ben yabancı istiyorum artık bizimkilerle uğraşmak zor buna karar verdim

Ne derler bilirsin. Birak seni eller övsün
Dogustan manikur pedikur nasil oluyor bilmem

Şimdi erkekler genelde eve gel le
Evlenince caliscan dimi barzo arasi gidip geliyor.
He caliscam yemegi ,utuyu,bulasigi haftalık temizligi boluscek sanki p.....
Biz insan evladi degiliz beyimizin denk olsun
Calisan eve para getiren olsun ama ev hanimi annesi gibi 4-4luk ev hanimi olsun cocuk dogursun ev araba alirken maas kartini versin ama giki cikmasin ilgi beklemesin ay yazarken sıkıldım bunlari ful paket halinde istiyorlar ha bi de evlenene kadar egleneyim ama evlendigim kadinin mumkunse flortu bile olmamış olsun istiyorlar

Lanet olasıcalar igrendım ans.

Gerçekten boyle bir durum var bu ara ya. Analari ayri dert zaten. Altin billur veriyor sanki öyle havalar. Benim oglumu bakabilcen mi.bilmem ne. Cok zor cok seni anliyorum.
Kv her zaman bir problemdir.zaten ama simdi bu citkirildim erkekler hepten problem.yaratiyor.
Kadinlarin kol kanadi altina girip erkeklik yapiyorlar sonra.

yok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .
Masallah doktor demen ilgimi cekmedi degil hani oldum olasi doktorluk meslegine inanilmaz saygi duyarım kendim de sağlık sorunu yasadigim icin hep doktorlarla muhatap olmusumdur severler beni, onlarin dilinden anladigim icin :)

Kimlerle karşılaştınız öyle ya

Sen bu güzelliği nasıl saklarsın. Profil resmî yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bende aksine kısa boylu biraz şişko, esmer koca burunlu uzun suratlı biriyim . ergenlikten kalma sivilce lekelerini saymazsak cildim fena sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…