- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.068
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.701
Hıyyy mazo felan ye anam sen beslen protein agırlıklı olsun guzum tamam mıSuan cok açım.Aç aç sevisemem :)) kocam bey uyuyabilir.
Ceycey aynı pırlantaların gibi cok mütevazisin ellamuuzn kumral saçlarım var bembeyazım yeşile yakın ela gözlüyüm ellerim ayaklarım kendinden manikür pedikürlü ama bu aralar eller pörsüdü dezenfektandan.kısa boyluyum ama ergenliğimden beri yüz güzelliğim konuşulur .e aklım zaten ortada
yok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .Eee kkdan neden istemiyor?
Valla o yasa kadar evlenemediyse ya kadinlarla iletisimi sorunlu ya bekar takilmayi seviyor evlilige adaptasyonu zor olur bilemedim simdi...
Son tanıştığım kisi de 38 yasina girdi yeni, o da anam da anam modundaydi evet cok olgun efendi falan beni de begenmisti ama anasina takili kalmasina tepki gösterdim hic ne ozur ne bisey ilgi sıfır trip de atılmıyor senle mi ugrascam dedim
İlgisiz anacı erkek tam Türk erkeği kriteri ben yabancı istiyorum artık bizimkilerle uğraşmak zor buna karar verdimEee kkdan neden istemiyor?
Valla o yasa kadar evlenemediyse ya kadinlarla iletisimi sorunlu ya bekar takilmayi seviyor evlilige adaptasyonu zor olur bilemedim simdi...
Son tanıştığım kisi de 38 yasina girdi yeni, o da anam da anam modundaydi evet cok olgun efendi falan beni de begenmisti ama anasina takili kalmasina tepki gösterdim hic ne ozur ne bisey ilgi sıfır trip de atılmıyor senle mi ugrascam dedim
heaaaa öleyimdirrrrr ama kısayım bakkkk bunu saklamıyorummmmmmmCeycey aynı pırlantaların gibi cok mütevazisin ellam
Ben alamaz mıyım bunu litfenyok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .
Ne derler bilirsin. Birak seni eller övsünuuzn kumral saçlarım var bembeyazım yeşile yakın ela gözlüyüm ellerim ayaklarım kendinden manikür pedikürlü ama bu aralar eller pörsüdü dezenfektandan.kısa boyluyum ama ergenliğimden beri yüz güzelliğim konuşulur .e aklım zaten ortada
Calisan eve para getiren olsun ama ev hanimi annesi gibi 4-4luk ev hanimi olsun cocuk dogursun ev araba alirken maas kartini versin ama giki cikmasin ilgi beklemesin ay yazarken sıkıldım bunlari ful paket halinde istiyorlar ha bi de evlenene kadar egleneyim ama evlendigim kadinin mumkunse flortu bile olmamış olsun istiyorlarŞimdi erkekler genelde eve gel le
Evlenince caliscan dimi barzo arasi gidip geliyor.
He caliscam yemegi ,utuyu,bulasigi haftalık temizligi boluscek sanki p.....
Biz insan evladi degiliz beyimizin denk olsun
hadibea arkadaş yabancı istiyormuşşş sen bi el atıverrrrİlgisiz anacı erkek tam Türk erkeği kriteri ben yabancı istiyorum artık bizimkilerle uğraşmak zor buna karar verdim
yani çok düzgündür tırnak yapım bir tek düğünümde bir de mezuniyetimde manikür yaptırdımNe derler bilirsin. Birak seni eller övsün
Dogustan manikur pedikur nasil oluyor bilmem
+1Şimdi erkekler genelde eve gel le
Evlenince caliscan dimi barzo arasi gidip geliyor.
He caliscam yemegi ,utuyu,bulasigi haftalık temizligi boluscek sanki p.....
Biz insan evladi degiliz beyimizin denk olsun
Lanet olasıcalar igrendım ans.Calisan eve para getiren olsun ama ev hanimi annesi gibi 4-4luk ev hanimi olsun cocuk dogursun ev araba alirken maas kartini versin ama giki cikmasin ilgi beklemesin ay yazarken sıkıldım bunlari ful paket halinde istiyorlar ha bi de evlenene kadar egleneyim ama evlendigim kadinin mumkunse flortu bile olmamış olsun istiyorlar
hadibea arkadaş yabancı istiyormuşşş sen bi el atıverrrr
Gerçekten boyle bir durum var bu ara ya. Analari ayri dert zaten. Altin billur veriyor sanki öyle havalar. Benim oglumu bakabilcen mi.bilmem ne. Cok zor cok seni anliyorum.Calisan eve para getiren olsun ama ev hanimi annesi gibi 4-4luk ev hanimi olsun cocuk dogursun ev araba alirken maas kartini versin ama giki cikmasin ilgi beklemesin ay yazarken sıkıldım bunlari ful paket halinde istiyorlar ha bi de evlenene kadar egleneyim ama evlendigim kadinin mumkunse flortu bile olmamış olsun istiyorlar
Masallah doktor demen ilgimi cekmedi degil haniyok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .
avukat da bedava bu kuzenin babası ve erkek kardeşi avukat bu aradaBen alamaz mıyım bunu litfen
Kimlerle karşılaştınız öyle yaCalisan eve para getiren olsun ama ev hanimi annesi gibi 4-4luk ev hanimi olsun cocuk dogursun ev araba alirken maas kartini versin ama giki cikmasin ilgi beklemesin ay yazarken sıkıldım bunlari ful paket halinde istiyorlar ha bi de evlenene kadar egleneyim ama evlendigim kadinin mumkunse flortu bile olmamış olsun istiyorlar
Cey sabah gidip bi koşu boşanım taam mı sen ayarla bu işiavukat da bedava bu kuzenin babası ve erkek kardeşi avukat bu arada
Sen bu güzelliği nasıl saklarsın. Profil resmî yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum.uuzn kumral saçlarım var bembeyazım yeşile yakın ela gözlüyüm ellerim ayaklarım kendinden manikür pedikürlü ama bu aralar eller pörsüdü dezenfektandan.kısa boyluyum ama ergenliğimden beri yüz güzelliğim konuşulur .e aklım zaten ortada
Yani sonuçta 1m kucukte olsa patikul cikiuor orda. Ayda yılda 1de olsa. Ovme anam bu kadar nazar deger sürünürsünyani çok düzgündür tırnak yapım bir tek düğünümde bir de mezuniyetimde manikür yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?