- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.721
Bakabilecen mi neyse koskoca adam kendine bakamıyor yetemiyor diye düşünüleceği yerde bi de bu laf çıktıGerçekten boyle bir durum var bu ara ya. Analari ayri dert zaten. Altin billur veriyor sanki öyle havalar. Benim oglumu bakabilcen mi.bilmem ne. Cok zor cok seni anliyorum.
Kv her zaman bir problemdir.zaten ama simdi bu citkirildim erkekler hepten problem.yaratiyor.
Kadinlarin kol kanadi altina girip erkeklik yapiyorlar sonra.
erken yazaydın iyiydi dayım yaşlandı evde uyukluyor genelde.avukat oğlan küçüğü ama o evli büyük yani doktor evde kalmış olanı anaları da ev kadını doğdu doğalııııCey sabah gidip bi koşu boşanım taam mı sen ayarla bu işi
Bdvde bile baksana kac kadini manipule etmeye calisiyorlar. Hem işte calistrip hem kartini alip hem cocuk baktrip hem ana evini temizleten var. Ee ne demisler. Okumak cehaleti alir eşşeklik baki kalir.Kimlerle karşılaştınız öyle ya
ben dünyanınnn en gözellll kadınıyammmmmmmmmYani sonuçta 1m kucukte olsa patikul cikiuor orda. Ayda yılda 1de olsa. Ovme anam bu kadar nazar deger sürünürsün
E bu Www.bombomba nokta comuuzn kumral saçlarım var bembeyazım yeşile yakın ela gözlüyüm ellerim ayaklarım kendinden manikür pedikürlü ama bu aralar eller pörsüdü dezenfektandan.kısa boyluyum ama ergenliğimden beri yüz güzelliğim konuşulur .e aklım zaten ortada
Sen hala kuzenine kızmı bakıyorsun ?yok 2 uzmanlığı var doktor anca evlenmeyi düşünüyor .ilkokuldan beri yaşamıyor ki bu tür çocukalr hep ders ders.okul bitince de gezdi tozdu doğal olarak evi arabası var eli yüzü de düzgünnn .
Kesinlikle oyle. Nasil kendine bakamayacagini düşünebilir.Bakabilecen mi neyse koskoca adam kendine bakamıyor yetemiyor diye düşünüleceği yerde bi de bu laf çıktı
evetttt nisanda 40 olacak daha mı bakmayalımmmSen hala kuzenine kızmı bakıyorsun ?
Bunu ben de bir ara dusunmedim degil ama ne bileyim yabancı biriyle de kultur ve din farkı olur biraz geleneksel yonum de var maalesefİlgisiz anacı erkek tam Türk erkeği kriteri ben yabancı istiyorum artık bizimkilerle uğraşmak zor buna karar verdim
Adam fena degildi annesinin de öyle kaynanalik yapacağını sanmam çünkü diger kardesler evli kendi hallerindelerGerçekten boyle bir durum var bu ara ya. Analari ayri dert zaten. Altin billur veriyor sanki öyle havalar. Benim oglumu bakabilcen mi.bilmem ne. Cok zor cok seni anliyorum.
Kv her zaman bir problemdir.zaten ama simdi bu citkirildim erkekler hepten problem.yaratiyor.
Kadinlarin kol kanadi altina girip erkeklik yapiyorlar sonra.
Ah ah bahtsızmış demek hekim bey. Neyseerken yazaydın iyiydi dayım yaşlandı evde uyukluyor genelde.avukat oğlan küçüğü ama o evli büyük yani doktor evde kalmış olanı anaları da ev kadını doğdu doğalıııı
Karisiyamben dünyanınnn en gözellll kadınıyammmmmmmmm
Yahuu anası baksın sen ne kendini yoruyorsunevetttt nisanda 40 olacak daha mı bakmayalımmm
yooo benim gördüğüm kadın hiç de anlattığın gibi değil.bacaklar düzgün şişkolyla alakan yok biraz balık etlisin sadece.esmerlik artık moda .sivilceleri biemedim amaaaSen bu güzelliği nasıl saklarsın. Profil resmî yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bende aksine kısa boylu biraz şişko, esmer koca burunlu uzun suratlı biriyim . ergenlikten kalma sivilce lekelerini saymazsak cildim fena sayılmaz
Valla neler neler ki bir cogu da tanıştırilmaKimlerle karşılaştınız öyle ya
Ilh sifirsa orda duracaksin zaten evlenince evdi , gecimdi, calismakti bir tik daha düşüyor genelde ilgi kismi hayat galesinden.Bunu ben de bir ara dusunmedim degil ama ne bileyim yabancı biriyle de kultur ve din farkı olur biraz geleneksel yonum de var maalesef
Adam fena degildi annesinin de öyle kaynanalik yapacağını sanmam çünkü diger kardesler evli kendi hallerindeler
Sorun benim tanistigim adamin evin en küçüğü olmasi ve annesiyle yaşıyor olmasi
Annesini birakma ya da annesinin ölüp onu yalniz birakma korkusu vardi ilgi sifir zaten ki ben oyle ilgi manyağı değilimdir
Öfff uyuz uyuz uyuzzzz oluyorumKesinlikle oyle. Nasil kendine bakamayacagini düşünebilir.
Bazen kv de diyor bir sey istedgimde eşimden dur sen ben yaparim. Niye diyorum eli mi tutmuyor. Sen bu yasinda kalkiyorsun komik diye
sen de ben dünyanınn en gözel hamiş karısıyammmm diye yürüüüüüüKarisiyamyuru be cey kim tutar valla.
Bunu seviyorum bak
Senin gözler gözlük ister benceyooo benim gördüğüm kadın hiç de anlattığın gibi değil.bacaklar düzgün şişkolyla alakan yok biraz balık etlisin sadece.esmerlik artık moda .sivilceleri biemedim amaaa
Ben her yanım sis sis diye geziniyorm bu ara ayağımin yerden yuksekligi yukseldi yahu. Incecik ayakciklarim vardisen de ben dünyanınn en gözel hamiş karısıyammmm diye yürüüüüüü
sen de çirkin kadın görmemişsin benceSenin gözler gözlük ister bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?