geyik bizim işimiz

Bakabilecen mi neyse koskoca adam kendine bakamıyor yetemiyor diye düşünüleceği yerde bi de bu laf çıktı

Cey sabah gidip bi koşu boşanım taam mı sen ayarla bu işi
erken yazaydın iyiydi dayım yaşlandı evde uyukluyor genelde.avukat oğlan küçüğü ama o evli büyük yani doktor evde kalmış olanı anaları da ev kadını doğdu doğalıııı

E bu Www.bombomba nokta com

Bakabilecen mi neyse koskoca adam kendine bakamıyor yetemiyor diye düşünüleceği yerde bi de bu laf çıktı
Kesinlikle oyle. Nasil kendine bakamayacagini düşünebilir.
Bazen kv de diyor bir sey istedgimde eşimden dur sen ben yaparim. Niye diyorum eli mi tutmuyor. Sen bu yasinda kalkiyorsun komik diye

İlgisiz anacı erkek tam Türk erkeği kriteri ben yabancı istiyorum artık bizimkilerle uğraşmak zor buna karar verdim
Bunu ben de bir ara dusunmedim degil ama ne bileyim yabancı biriyle de kultur ve din farkı olur biraz geleneksel yonum de var maalesef
Adam fena degildi annesinin de öyle kaynanalik yapacağını sanmam çünkü diger kardesler evli kendi hallerindeler
Sorun benim tanistigim adamin evin en küçüğü olmasi ve annesiyle yaşıyor olmasi
Annesini birakma ya da annesinin ölüp onu yalniz birakma korkusu vardi ilgi sifir zaten ki ben oyle ilgi manyağı değilimdir

erken yazaydın iyiydi dayım yaşlandı evde uyukluyor genelde.avukat oğlan küçüğü ama o evli büyük yani doktor evde kalmış olanı anaları da ev kadını doğdu doğalıııı
Ah ah bahtsızmış demek hekim bey. Neyse lily86 ya devrediyorum şimdi bosanmaya kalksam bir yıl alır.

yooo benim gördüğüm kadın hiç de anlattığın gibi değil.bacaklar düzgün şişkolyla alakan yok biraz balık etlisin sadece.esmerlik artık moda .sivilceleri biemedim amaaa

Kimlerle karşılaştınız öyle ya
Valla neler neler ki bir cogu da tanıştırilma
Arkadaşlar sen kibarsin kulturlusun sana uyar yakistirdik diye tanistigim insanlar
Iclerindeki okuzu yakindan tanıyınca goruyorsun araci olanlar arkadas olarak uygun buluyor ama onlara bu yonlerini gostermiyorlar tabii ki

Ilh sifirsa orda duracaksin zaten evlenince evdi , gecimdi, calismakti bir tik daha düşüyor genelde ilgi kismi hayat galesinden.
Boyle ana kuzusu olunca da sozu cok dinlenir o kv denin kaos yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…